tebrikler, hatirliyorum seni... Herkes farklidir, kimisi cabuk alisir kimisinde süre uzar. Ben ilk yendigimde ayy bu cekilecek cile degil diye düsünmüstüm, yani zorlaniyordum ama üstüne gittim simdi hom nom nom (kurabiye canavari sesi) degisik pozisyonlarda deneyin, daha rahat oldugunda uzun süre ve hizli git-gele de alisirsin. Ben mesela kasik pozisyonunda cok mutluyumEn zor kismi atlatmissin. Jel kullaniyor musunuz?
İyi geceler kizlar nasilsiniz ben iyiyim cok sukur iki hafta once dogum yaptim bir oglumuz oldu sizlere haber vermek istedim Allah isteyen herkese bi an once nasip etsin insallahh...
Zealea yorumlarını güle güle okudum şu leyleğe ortak girme konusuyla küçük asker konusu ayrı bir komedi :) o en güzel zamanı bekliyo, senin bebiş akıllı eski evde doğmak yerine yeni evde doğmayı tercih ediyoyaramazpisim sen nasıl 11 cm yi giyiyorsun kızzz ben 2 cm i bile giyince kendimi yükseklerde hissediyorum uçacak gibi oluyorum:) Elvan'ım boşver uğraşma bidaha alma ordan da beyaz mobilyada illaki oluyo o tür hatalar
elvancım çok şükür iyiyiz keşke hergün görebilme imkanım olabilse diyorum arada acaba iyi mi diye düşünmeden edemiyorum. amin canım amin inşaallah hepimizin. En son 11+6 haftalıktı gittiğimizde baya bebek gibiydi :)) çok şükür. başı göbüşü kolları bacakları ayan beyandı. çevrenin ısrarıyla cinsiyetini sordu eşim ama dr bir ay sonraya bıraktı :) bu sene erkek senesi miymişben kız senesi diye biliyordum. acaba yurtdışı yurtiçi değişiyor mu çok öpüyorum canım
sessizcem hayırlı uğurlu oğluşunoğluşun sağ salim hayırlı bir evlat olalarak gelsin inşaallah. sen ne zaman hissettin ilk.
bir de ilk hissedişiniz nasıl oldu, nasıl bir his? ben 3-4 gündür böyle dürtme gibi bir şey hissediyorum 3-4 kere üst üste oluyor ama daha erkenmiş gibi geliyor bunun için acaba vücudumun bir tepkisi mi karar veremedim , acaba kendimi mi kandırıyorum
hazalcım elbise çok güzel, görmesem de sana da çok yakışacaktır. ama aman aman bebek isteğiyle yanlış şeyler aklına getirme. düşük yaşamaktansa kayıp yaşamaktansa geç gelsin ama sıkıntısız bir şekilde gelsin canım. üçünüze birlikte inşaallah :)))
zeloş çok şükür çok şükür. demek yansıyor. sizlerin öyle olduğunu bilmek de çok iyi geliyor. zaten silkelenme sonraki iş :) önceki bacakları dikmeksen bunu dene önce üşüngeç, bak askerler hazırmış şimdi sıra bunların derdine derman olacak sarıp sarmalayacak hemşilerde :)) leyleğe girmek de süper di :)))
göküşüm sen nasılsın, yazmamışın ne zamandır, en son görüşmemizin üzerinden de baya geçti. sen duramazsın gittin mi dr a. inşaallah bu kez sağlıklı bir bilgi verir dr. dur sen hele haberler netleşmeye başlasın o zaman yardıma başlar eşin :) şimdi enerji depolasın :)
yaramazpisi sen nasılsın okuyorum ama denk düşemedik. neşen yerinde görünüyor maşaallah Allah bozmasın inşaallah
kızlar hepinizi öpüyorum. Allah a emanet ediyor ve dualarınıza talip oluyorum
Zealea yorumlarını güle güle okudum şu leyleğe ortak girme konusuyla küçük asker konusu ayrı bir komedi :) o en güzel zamanı bekliyo, senin bebiş akıllı eski evde doğmak yerine yeni evde doğmayı tercih ediyoyaramazpisim sen nasıl 11 cm yi giyiyorsun kızzz ben 2 cm i bile giyince kendimi yükseklerde hissediyorum uçacak gibi oluyorum:) Elvan'ım boşver uğraşma bidaha alma ordan da beyaz mobilyada illaki oluyo o tür hatalar
kız kasık pozisyonu nee :)
tebrikler, hatirliyorum seni... herkes farklidir, kimisi cabuk alisir kimisinde süre uzar. ben ilk yendigimde ayy bu cekilecek cile degil diye düsünmüstüm, yani zorlaniyordum ama üstüne gittim simdi hom nom nom (kurabiye canavari sesi) degisik pozisyonlarda deneyin, daha rahat oldugunda uzun süre ve hizli git-gele de alisirsin. ben mesela kasik pozisyonunda cok mutluyumen zor kismi atlatmissin. jel kullaniyor musunuz?
Merhabalar hanımlar beni hatırlayanlar vardır uzun süre oldu girmeyeli çok değişiklikler olmuş bebeği olan arkadaşları tebrik ederim gözünüz aydın iyi günlerde sağlıkla büyütün bebeğinizi.. Ben İstanbulda Saygın MİCOZKADIOĞLU'na tadevi oldum 3 ay önce kurtuldum vajinismustan, ben de artık bebek istiyorum ama bizim sorunumuz tam çözülmedi yani çözdük ama zevk alamıyoruz eşim az da olsa alıyor ben pek alamıyorum ve baskı oluyor, bir de eşim içime boşalamıyor yanı çok uzun sürüyor ve p..... sertlik gidiyor ve yarıda bırakmak zorunda kalıyoruz çok hızlı yapmalıymışız eşime göre ben de çok hızlı git gele dayanamıyorum alışamadım tam olarak , benim gibi böyle sorunlar yaşayan oldumu bu yaşadıklarım normal mi çok üzülüyorum lütfen yardımcı olurmusunuz teşekkürler iyi geceler...
elvancım çok şükür iyiyiz keşke hergün görebilme imkanım olabilse diyorum arada acaba iyi mi diye düşünmeden edemiyorum. amin canım amin inşaallah hepimizin. En son 11+6 haftalıktı gittiğimizde baya bebek gibiydi :)) çok şükür. başı göbüşü kolları bacakları ayan beyandı. çevrenin ısrarıyla cinsiyetini sordu eşim ama dr bir ay sonraya bıraktı :) bu sene erkek senesi miymişben kız senesi diye biliyordum. acaba yurtdışı yurtiçi değişiyor mu çok öpüyorum canım
sessizcem hayırlı uğurlu oğluşunoğluşun sağ salim hayırlı bir evlat olalarak gelsin inşaallah. sen ne zaman hissettin ilk.
bir de ilk hissedişiniz nasıl oldu, nasıl bir his? ben 3-4 gündür böyle dürtme gibi bir şey hissediyorum 3-4 kere üst üste oluyor ama daha erkenmiş gibi geliyor bunun için acaba vücudumun bir tepkisi mi karar veremedim , acaba kendimi mi kandırıyorum
hazalcım elbise çok güzel, görmesem de sana da çok yakışacaktır. ama aman aman bebek isteğiyle yanlış şeyler aklına getirme. düşük yaşamaktansa kayıp yaşamaktansa geç gelsin ama sıkıntısız bir şekilde gelsin canım. üçünüze birlikte inşaallah :)))
zeloş çok şükür çok şükür. demek yansıyor. sizlerin öyle olduğunu bilmek de çok iyi geliyor. zaten silkelenme sonraki iş :) önceki bacakları dikmeksen bunu dene önce üşüngeç, bak askerler hazırmış şimdi sıra bunların derdine derman olacak sarıp sarmalayacak hemşilerde :)) leyleğe girmek de süper di :)))
göküşüm sen nasılsın, yazmamışın ne zamandır, en son görüşmemizin üzerinden de baya geçti. sen duramazsın gittin mi dr a. inşaallah bu kez sağlıklı bir bilgi verir dr. dur sen hele haberler netleşmeye başlasın o zaman yardıma başlar eşin :) şimdi enerji depolasın :)
yaramazpisi sen nasılsın okuyorum ama denk düşemedik. neşen yerinde görünüyor maşaallah Allah bozmasın inşaallah
İyi geceler kizlar nasilsiniz ben iyiyim cok sukur iki hafta once dogum yaptim bir oglumuz oldu sizlere haber vermek istedim Allah isteyen herkese bi an once nasip etsin insallahh...
Aslında öyle ama ben uğraşınca o tür şeylerle daha stres yapıyorum o yüzden uğraşmam çoğunlukla. dediğin doğru kolay kazanılmıyo ama korktum git gel yapıp kendini yoracaksın diyeAdamlari bi sekilde en olumlusuna ikna ettim :) ohh agzima ne geldiyse saydimbakalim simdi randevu bekliyorum artik 2 ay beklerim parcalar gelsin diye hrhalde. Valla oluyosa duzeltsinler hata kalmayana dek insanlar o paralari kolay kazanmiyorlar karsiligindada hakedileni bekliyoruz mecburlar degistirmeye.
Ee sen napiyon nasl gidiyo
hehe huni takmaya ramak kaldi, delilige vurdum iyice... bu bebek efendi simdiden böyleyse, oo yandim. mikiliyi de güldürmüsüzo da neseli bebek olsun insallah.
bende türkce klavye yok, catal bicak kasiktaki kasik... böyle sevdikcekle sarilip uyursun ya, o arkadan sarilir yan yatarken,sarilmaktan fazlasini yapinca oluyor sana kasik pozisyonu
Aslında öyle ama ben uğraşınca o tür şeylerle daha stres yapıyorum o yüzden uğraşmam çoğunlukla. dediğin doğru kolay kazanılmıyo ama korktum git gel yapıp kendini yoracaksın diyeBende işe git gel yoruluyorum çabucak iyi gidiyo çok şükür :) halen bebişe bir parça bişey almış değilim babamız gelirse birlikte alalım bişeyler diyorum yoksa benim tek başıma alacağım yok :)
:) amiinnnn bacım aminnnnnnnnhay maşallah bacımarabbim tamamına erdirsin. aklına kötü şeyleri getirme.iyi düşün iyi olsun.ey Allahım bi damladan can verip büyüten rabbim ne büyüksün. darısı bende dahil isteyen tüm kardeşlerimize olsun.:13:
dün konuştuğmuz gibi herşey bakalım normaldeee 7 haftayı devirmesi gerekirken bizimki 5 haftalık:) valla ben de gördüm Türk Bayrağını :) bacım tam olarak yorum yapamıcam daha tecrübelilerimiz mutlaka yaparlar ama bi şey olduğu aşikar. en azından orda görünüyor bi şey. aslında en iyisi dr un açıklayıcı konuşması ama kerpetenle alınıyor bazılarının ağzından. sen hiç içini karartma, aydınlık ol. mantıken 4 haftalıksa sessizcenin de dediği gibi kalp atışının duyulmaması normal. en az 6-7 haftalıkken duyulur kalp atışı. inşaallah bu kez gittiğinde netleşecektir inşaallah. "bacılarııııııım çok şükür" diye gelcen inşaallah buraya. dualarımdasın. Allah ım tamamına erdirsin inşaallah
amaninnghayırlı sağlıklı güzel ömürlü ahlaklı vatanına millletine bağlı anaya babaya saygılı eli yüzü güzel evlatlar eyleye rabbimKızlar belli oldu sonunda :) oğlum olacakmış:) isteyen herkese nasip etsin inşallah Allah
kıssss zealeeee ilahiiii sana yahuuuu nutelllallı bez haaa aman yarabbi bu tabiriii o anları yaşayana dek unutmayacağım ve sürekli seni anımsayacağım kesin :) sağol çılgın enerjik yorumların içinnnn sen çok yaşa emiii
ayy cok heyecanli! sessizcenin mikilisi oluyorreee
ayberk-ece, masallah diyim nisanin gelmis, buraya yazmissin. ben olaganüstü hal falan ilan ederdim. insallah sag salim de kucagina almissindir minigini
elvann, yav pihti bile degilse pihti pihti diye bosuna üzülmüssün. aklima simdi geldi, eltimin bebeginde öyle bir sorun vardi, sonra ultrason gölgesi oldugu ortaya cikmisti...
mobilya konusuna gelince... bir yandan ugrasmamak daha kolay ama simdiden böyleyse mobilyanin dayanikliligi nedir acaba diye düsünmedim degil. neyse bunlar da nazar boncuklari olsun, sen ve minik fasulyen iyi olun yeter...
doktora durumu citlaticam ama bir yandan yavastan tadilat hemen sonrasinda da tasinma isine girisiyoruz. pt günü basliyoruz, aralik basina kadar yetismemiz lazim.
mr. zealeayi önden kücük asker testine gönderdim. onda sorun yok ama bu sefer havaya girdi. almanyanin nufusu kadar asker var bende diyor. 1 tanesi lazim bana, kalan milyonlar senin olsun diyorum
kgokce hehe ay esine bayiliyorum =)). senin deyiminle siyam ikizin. empatik hamilelik belirtileri baslamis hehehe. kilo da aliyor bazi babalar. neyse dinlensin enerji toplasin madem cok hevesli nutellali bezleri de o degistirir
artik senin mercimegin adiay yildiz =) ve dur hele kalp atislari icin erken. sela gelsin sana kendi macerasini yazsin. (bu arada yakinda yazar- kavustuk kendisine)
ecrinxx gemis hehe, kacak megerse silkelenmekteymis. silkenlenmek bende ise yaramadi, bir amuda kalkma kaldi denenmedik, o da zor. insallah en kisa zamanda müjdeni paylasirsin.
hopefor, ay seni neseli "görmek" (sanal görüs) ne güzel. hep böyle devam etsin hamisligin insallah.
burcum86, gecmis olsun. cikolata kisti tüplerde yapisiklik yapabiliyor. o sekilde hamile kalanlar da var, yok degil. insallah sanslilardan olursun.
a a aİyi geceler kizlar nasilsiniz ben iyiyim cok sukur iki hafta once dogum yaptim bir oglumuz oldu sizlere haber vermek istedim Allah isteyen herkese bi an once nasip etsin insallahh...
pek halim olmuyor yazamıorum şu günlerde bel ve sırt ağrısı nüksetti nedensee....elvancım çok şükür iyiyiz keşke hergün görebilme imkanım olabilse diyorum arada acaba iyi mi diye düşünmeden edemiyorum. amin canım amin inşaallah hepimizin. En son 11+6 haftalıktı gittiğimizde baya bebek gibiydi :)) çok şükür. başı göbüşü kolları bacakları ayan beyandı. çevrenin ısrarıyla cinsiyetini sordu eşim ama dr bir ay sonraya bıraktı :) bu sene erkek senesi miymişben kız senesi diye biliyordum. acaba yurtdışı yurtiçi değişiyor mu çok öpüyorum canım
sizlerle bugun hamileliğe ve doğuma yönelik bir takım bir şeyler paylaşmak istedim....
Hamileliğin öncesinde ve ilk aylarında meryem suresi bol bol okunmalı....
Hamilelik süresince öocuğun güzel ahlakı için embiya suresi 80 gün ard arda okunamasada dinlenmeli..
Yasin suresi okunabileceği kadar okunmalı
ayetel kursü-hergün 7 adet özellikle yatarken okunmalı doğumu kolaylaştırmaktadır bebişi ve anneyi kötülüklerden korumaktadır
yusuf suresi bebişin güzelliği sağ salimliği için okunmalı
sonra hamileliğin 8.haftasından 5. Ayına dek hergün 1 seferrr sonrasında günde 2 kez olmak üzere çatlaklar olmasın diye şu karışım sürülebilir..deneyenler çoğunluktaaa ama 2 hafta sonra kesinkez dr ada yan etkisi olurmu olmazmı diye soracağım...
içerik ;
1 adet kayısı yağı ( e vitamini yönünden çok zengindir)
1 adet susam yağı (vitamin, mineral, antioksidanlar ve lesitin bakımından zengin içeriğe sahiptir)
1 adet buğday yağı ( hücre yenileyici özelliğe sahiptir. Doğum lekelerini önler)
1 adet jajobo yağı ( cilde esneklik kazandırır ve nem dengesini korur)
bu yağların hepsini küçük bir kavanozda karıştırıp her akşam uygulanmalı...
Sonra özellikle 3 ay geçtikten sonra pilates gibi kontrollü şekilde spor yapılması doğumu fazlasıyla kolaylaştırmaktadır...
Bir diğer olumlu etken ise psikolojiyide hazırlamak ve doğumu kolaylaştırmak adına iç güdüsel doğum adlı kitabı doğum süresince yani hamilelikle en azından bir kaç kez okumak....
içgüdüsel doğum - rob horowitz | 18,99tl - d&r : Kitap
ve hamileliğini haftalık takip etmek isteyenler için
hafta hafta hamileliğiniz kitabı hafta hafta hamileliğiniz - drglode b curtis | 18,49tl - d&r : Kitap okunabilir evde baş ucunda bulundurulabilir.
Ve de bebeğe hazırlık mahiyetinde
hamilelik doğum ve bebek bakımı ayşe önerin eseri okunabilir
hamilelik doğum ve bebek bakımı (cd ekli) - ayse oner | 30,99tl - d&r : Kitap
bu süreçiçerisinde uyurken klasik music ve kuranı kerimi /(çeşitli hafızların sesinden)dinletilebilir.. Anneyi ve bebeği rahatlatıp son aylardaki kasılmaları hafifletmekteymiş...
Güzel süreçler diliyorum herkeseee....
kaşık mıymış o ya ben o pozisyonu beceremedim bir türlü :) âmin neşeli de olsunlar ya yoksa küçük Emrah moduyla bu hayat geçmez :)hehe huni takmaya ramak kaldi, delilige vurdum iyice... bu bebek efendi simdiden böyleyse, oo yandim. mikiliyi de güldürmüsüzo da neseli bebek olsun insallah.
bende türkce klavye yok, catal bicak kasiktaki kasik... böyle sevdikcekle sarilip uyursun ya, o arkadan sarilir yan yatarken,sarilmaktan fazlasini yapinca oluyor sana kasik pozisyonu
Ptesi geliyo canım yola gidecez 5 saat Dr a sordum gidebilirsin dediHicte hakkimi yedirmem niye susacakmisin hih streste yapmadim bi anlik sinirle mail attim simdi gonlumce oluyoilk oldugu icin insan puruzsuz olsun istiyo. Zaten gidip gelemezdim 3 saat gidis yol insaatli oldugu icin pasa pasa kabul ettiler yasak o kadar uzun arabaya binmem. Biseyler alma konusunda acele etme bence 25. Haftamdaym ve daha ilk defa bu hafta arkadasla cikip bikac tane tulum aldim oda can skntisi gezelim diye biraz ciktik kendime alamayinca bebege aldim.
Hissetme olayida kisiden kisiye gore degisiyo ben 15. Haftadan snra basladim hissetmeye tabi cok hafifti giderek guclesiyo. Esin nezaman geliyodu yorma kendini fazla canim okul haricinde surekli yatmaya calis
Kizlar gectigimiz carsamba gunu normal dogum yaparak oglumu kucagima aldim cok sukur dualariniz icin cok sagolun Rabbim herkese yasatsin bu guzel duyguyu :) vaji gecmisimden dolayi dogumdan cok korkuyodum ama cok kolay dogum yaptim hic korkulcak bisey degilmis :)
Kizlar gectigimiz carsamba gunu normal dogum yaparak oglumu kucagima aldim cok sukur dualariniz icin cok sagolun Rabbim herkese yasatsin bu guzel duyguyu :) vaji gecmisimden dolayi dogumdan cok korkuyodum ama cok kolay dogum yaptim hic korkulcak bisey degilmis :)
Sagol canimmm Allah razi olsun sende saglicakla kavus insallah yavruna :)canımmmm yazını görünce çok mutlu oldum gözün aydın raabbim evladını sana senide ona bagışlasın. allah analı babalı büyütsün AMİNN.
tebrikler canım.güle güle, analı babalı büyüsün inşallah.bizede dua et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?