elvancım çok şükür iyiyiz keşke hergün görebilme imkanım olabilse diyorum arada acaba iyi mi diye düşünmeden edemiyorum. amin canım amin inşaallah hepimizin. En son 11+6 haftalıktı gittiğimizde baya bebek gibiydi :)) çok şükür. başı göbüşü kolları bacakları ayan beyandı. çevrenin ısrarıyla cinsiyetini sordu eşim ama dr bir ay sonraya bıraktı :) bu sene erkek senesi miymiş
ben kız senesi diye biliyordum. acaba yurtdışı yurtiçi değişiyor mu
çok öpüyorum canım
sessizcem hayırlı uğurlu oğluşun
oğluşun sağ salim hayırlı bir evlat olalarak gelsin inşaallah. sen ne zaman hissettin ilk.
bir de ilk hissedişiniz nasıl oldu, nasıl bir his? ben 3-4 gündür böyle dürtme gibi bir şey hissediyorum 3-4 kere üst üste oluyor ama daha erkenmiş gibi geliyor bunun için acaba vücudumun bir tepkisi mi karar veremedim , acaba kendimi mi kandırıyorum
hazalcım elbise çok güzel, görmesem de sana da çok yakışacaktır. ama aman aman bebek isteğiyle yanlış şeyler aklına getirme. düşük yaşamaktansa kayıp yaşamaktansa geç gelsin ama sıkıntısız bir şekilde gelsin canım. üçünüze birlikte inşaallah :)))
zeloş çok şükür çok şükür. demek yansıyor. sizlerin öyle olduğunu bilmek de çok iyi geliyor. zaten silkelenme sonraki iş :) önceki bacakları dikmek
sen bunu dene önce üşüngeç, bak askerler hazırmış şimdi sıra bunların derdine derman olacak sarıp sarmalayacak hemşilerde :)) leyleğe girmek de süper di :)))
göküşüm sen nasılsın, yazmamışın ne zamandır, en son görüşmemizin üzerinden de baya geçti. sen duramazsın gittin mi dr a. inşaallah bu kez sağlıklı bir bilgi verir dr. dur sen hele haberler netleşmeye başlasın o zaman yardıma başlar eşin :) şimdi enerji depolasın :)
yaramazpisi sen nasılsın okuyorum ama denk düşemedik. neşen yerinde görünüyor maşaallah Allah bozmasın inşaallah
kızlar hepinizi öpüyorum. Allah a emanet ediyor ve dualarınıza talip oluyorum