hehe hazal bu bayramda sen oksamen ben ortak leylege girelim...ibret olsun leylek alemine...
soruna gelince ben hic anlamam velhasil topuklu ayakkabi giyebilen kadinlara ayri bir hayranim. en son nikahimda giydim. göstere göstere giy diyecegimdir ama sagliksiz da birsey. fazla topuklu giymeyin. baska zamanlarda da bayram cicini giyeceksen daha kisa topuklu ya da babet vb ile giyilebilecek boyda birak ... bu da evet bayramda ayakkabin gözüksün demek oluyor sanirim. garip iyi dilek ifadelerimize bir örnek olarak üstünde paralansin diyorum.
hehe hazal bu bayramda sen oksamen ben ortak leylege girelim...ibret olsun leylek alemine...
soruna gelince ben hic anlamam velhasil topuklu ayakkabi giyebilen kadinlara ayri bir hayranim. en son nikahimda giydim. göstere göstere giy diyecegimdir ama sagliksiz da birsey. fazla topuklu giymeyin. baska zamanlarda da bayram cicini giyeceksen daha kisa topuklu ya da babet vb ile giyilebilecek boyda birak ... bu da evet bayramda ayakkabin gözüksün demek oluyor sanirim. garip iyi dilek ifadelerimize bir örnek olarak üstünde paralansin diyorum.
teşekkürler kızlar ama topuklu yu cıkaraıp evde olduğum zman ayağıma takkılır vede hep topuklu gyen değilim n iyisi ayakkabı gözükecek sekilde olsun ki başka ayakkabılarlada giyeyim
tabi sen bilirsin en kullanıslı seklını ben kokos gunlerde 11 cm gıymeyi sevdiğim için öyle yorum yaptım bilemedim babet gıycegını
geçen bayram ucuyordum zaten merdıvenlerden
okşamen bi ikimiz kaldık sanki herkesin düşüğü felan oldu rabbim gerçi hamilelik yasatmısken sağ salim hamilelik yasatsında hayırlısını versin rabbim ikimizde inşallah en kısa zamanda hamile kalırız bide zealea tabi :):):)
elvan, paratonerligin mobilya alaninda bile etkili. icine sinmiyorsa degistir, senin mikili gökkusagi bebegi =)) (kayiptan sonra gelen bebeklere böyle deniliyor, ona dünyalar feda) begendiysen, kullanirim diyorsan da takma kafaya. nasil birsey cok merak ettim. diger yandan temizlik manyagi oldugunu da biliyorum, kesin gözle görülmeyen kadi kizindaki kusurlardan falan bahsediyorsundur... pek detaycisin sen =))
iyi doktora citlatayim da belli günler gitmek gerekiyor yok 7. günü yok 21. günü. ben 25. ya da 26. günde gidiyorum, kan tahlili yapilmaz sanirim.
banada öyle geliyor hazalcım, rabbim hayırlısını versin de ben bi düzenli çalışma yapamıyorum. Ama bende sorun var galiba yoksa şimdiye kadar bi kıpırtılar olurdu herhalde demi umutsuzluğa gidiyor benim durumum.. Herşeyin hayırlısı tabii..
hehe tesetturlu biri olarak bence bu sekilde kalsin ayakkabin gozuksun ama guzel bi boyda kalsin bagcik yerinden asagisi gozuksun cokta kisa kalinca guzel gozukmuyo. Uzun oluncada yururken gicik oluyo yere surulmesi ayrii bi dert zaten hic sevmem pislikler mikroplarKafayi bozdum zaten mikroplarla ne alip veremedigim varsa neyse gule gule giyin canim
canım yanlıs hatırlamıyorsam sende kasımda yenmiştin galiba demi bende hiç yapasım gelmiyo ancak hafta sonları 1-2 kere hafta içi nerdeyse hiç yapmadıgımız haftalar oluyo hafta içi cnm hiç istemiyo ki hafta sonuda bişey farketmiyoda az da olsa istekli oluyosun bakalım bu ayda olmazsa doktora gidicem tekrar bi sıkıntı yok derse daha düzenli çalıssıcam niye öyle düşünüyosun bak kendin diyosun düzenli çalısma yapamıyorum diye bi sorun yoktur inşallah kasımda yenmiştim inşallah kasımdada hamiş kalırızz
evet bende kasımda yenmiştim sonrada eşimde sıkıntılar oldu hazirandan beri bebek için uğraşıyoruz bakalım, temmuzda ara kanamalar oldu düzenim bozuldu yani aksilikler hep üst üste geldi nasip demekki. Inşallah uzun sürmeden hamiş kalırız kış geldi geceler uzun tembellik yapmamak gerek,kendini hafta içi hafta sonu diye şartlandırma bütün günler bizim.. Biz tembel tembel dururken zealea dan flash haberleri duyarız:)) inşş tabii ...
Bir de tebrik eden hayırlayan adımıza sevinen arkadaşlarım hepinize teşekkürler inşallah bebiş isteyenlere de en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allahbebiş bekleyenleri de sağ salim bebişine kavuştursun
Merhabalar hanımlar beni hatırlayanlar vardır uzun süre oldu girmeyeli çok değişiklikler olmuş bebeği olan arkadaşları tebrik ederim gözünüz aydın iyi günlerde sağlıkla büyütün bebeğinizi.. Ben İstanbulda Saygın MİCOZKADIOĞLU'na tadevi oldum 3 ay önce kurtuldum vajinismustan, ben de artık bebek istiyorum ama bizim sorunumuz tam çözülmedi yani çözdük ama zevk alamıyoruz eşim az da olsa alıyor ben pek alamıyorum ve baskı oluyor, bir de eşim içime boşalamıyor yanı çok uzun sürüyor ve p..... sertlik gidiyor ve yarıda bırakmak zorunda kalıyoruz çok hızlı yapmalıymışız eşime göre ben de çok hızlı git gele dayanamıyorum alışamadım tam olarak , benim gibi böyle sorunlar yaşayan oldumu bu yaşadıklarım normal mi çok üzülüyorum lütfen yardımcı olurmusunuz teşekkürler iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?