ayy cok heyecanli! sessizcenin mikilisi oluyorreee
ayberk-ece, masallah diyim nisanin gelmis, buraya yazmissin. ben olaganüstü hal falan ilan ederdim. insallah sag salim de kucagina almissindir minigini
elvann, yav pihti bile degilse pihti pihti diye bosuna üzülmüssün. aklima simdi geldi, eltimin bebeginde öyle bir sorun vardi, sonra ultrason gölgesi oldugu ortaya cikmisti...
mobilya konusuna gelince... bir yandan ugrasmamak daha kolay ama simdiden böyleyse mobilyanin dayanikliligi nedir acaba diye düsünmedim degil. neyse bunlar da nazar boncuklari olsun, sen ve minik fasulyen iyi olun yeter...
doktora durumu citlaticam ama bir yandan yavastan tadilat hemen sonrasinda da tasinma isine girisiyoruz. pt günü basliyoruz, aralik basina kadar yetismemiz lazim.
mr. zealeayi önden kücük asker testine gönderdim
. onda sorun yok
ama bu sefer havaya girdi. almanyanin nufusu kadar asker var bende diyor. 1 tanesi lazim bana, kalan milyonlar senin olsun diyorum
kgokce hehe ay esine bayiliyorum =)). senin deyiminle siyam ikizin. empatik hamilelik belirtileri baslamis hehehe. kilo da aliyor bazi babalar. neyse dinlensin enerji toplasin madem cok hevesli nutellali bezleri de o degistirir artik senin mercimegin adi ay yildiz =) ve dur hele kalp atislari icin erken. sela gelsin sana kendi macerasini yazsin. (bu arada yakinda yazar- kavustuk kendisine) ecrinxx gemis hehe, kacak megerse silkelenmekteymis. silkenlenmek bende ise yaramadi, bir amuda kalkma kaldi denenmedik, o da zor. insallah en kisa zamanda müjdeni paylasirsin.
hopefor, ay seni neseli "görmek" (sanal görüs) ne güzel. hep böyle devam etsin hamisligin insallah.
burcum86, gecmis olsun. cikolata kisti tüplerde yapisiklik yapabiliyor. o sekilde hamile kalanlar da var, yok degil. insallah sanslilardan olursun.