ELVANCIM hata coksa değişim yapmıyorlar mı birebir?ya da iade verdiklri çekin miktarı nasıl az olabilir? sonucta bu bır takım cekmeceler kotu yatak ıyı sen sıfır almıssın hakkını ara canım bu senın ılkın herseye tabııkı ozenceksın ve parayla hızmet alıyorsun hatalılar ve bedelını odemelıler sende onune bakar zamann varken ya yenısnı yaptrr ya da baska bır yerden alırsın ayıp etmısler
sessızcekımsesızceee hadı gel ve cınsıyetı soyle artık :) hayırlı ve guzel haberlerle dön
Nasil biliyomusun beyaz lake mobilya hatayi cok belli ediyo, soyle girip baktiginda odaya hata gormuyosun yatagin kenari haric, ama soyle yakindan bakinca cizgiler olsun boya hatalari olsun dolabin icindede beyaz braz soyulmus siyahlik olan yerler var cok kucuk ama zamanla iyice soyulabilir??
Adam mailinde dolap ici oldugu icin fazla ozenmiyorlar diyo aciklamaya bakarmisin?!! 1000 euro verdim odaya 175 euroluk cek vermek istiyo ve yatagin kenarini degisiriz ancak diyor. Yeni oda getirselermis ayni hatalarin olmasi olasiligi cok buyukmus annemde cok gozukmuyosa hatalar bosver diyor esimde oyle benim aklim cok karisik hakkimi aramak istesem bi parca icin 1 bucuk ay bekletiyorlar butun odayi degistirsem 2 ay beklicem snra bi hata daha cikarsa bidaha beklicem ugrasmak istemiyorum. adamlar ayaklariyla girip ciktilar eve mahfoldu heryer temizligi kardesim geldi yapti tekrar ayni iskenceyide cekmek istemiyorum boylede icime sinmiyo siz olsaniz napardiniz yaa