arkadaşlar merhaba,
uzun zamandır girenmiyordum çalışmalarım yüzünden, inşaallah hepiniz iyisinizdir ve inşaallah her şey yolundadır
kızlar bugün dr a gittim önce karından baktı kese ve bebeği gördü ama kalp atışıyla ilgili tereddüt etti ve vajinal ultrasonla baktı... burda bi kaç topicte sakıncalı olduğunu okuyunca ben de internette siz daha iyii bilirsiniz ama sakıncalı olduğundan bahsediliyor dedim yok öyle bir şey dedi hangi kitapta yazıyor dedi... baktı kalp atışı da var pıt pıt dedi ama biraz hafif duyuluyor dedi geç döllenme olmuş olabilir dedi zaten son adet tarihiyle de birbirini tutmuyormuş ben 8 haftalık diyordum ama 6+3 haftalıkmış... biraz huzursuzum bundan dolayı inşaallah geç döllenmedir... ayın 15 ine tekrar randevu verdi o zaman daha net konuşuruz her şey hakkında dedi...
Allah ım inşaallah geç döllenmedir ve gelişimi olması gerektiği gibi olur...Allah hepimizin bebeğini bize bağışlasın ve hayırlısıyla birlikte kucağımıza almamızı nasip etsin bir ömür bizden ayırmasın inşaallah... olmayıp de isteyen herkese hayırlı zamanlarda nasip etsin inşaallah Rabbim
elvancım ben de sana yazacaktım sonuçların nasıl çıktı diye :) inşaallah tertemiz sonuçlar alırsın canım
bu arada ben de çok korkarım dişçiden, çok zor giderim mecbur kalırsam :) yirmilik diş ise sorun kesinlikle çene cerrahına git... başımdan geçeni anlatıyım..
artık dişçiye gitmemekten yirmilik dişim harap olmuştu nerdeyse yüzeyde diş kalmamıştı... dr a gittim özeldi bi de buna rağmen komplex yapmadı ve çene cerrahına yönlendirdi. cerrah lafı ürkütmedi ama gittim mecbur... dr baktı ameliyat gerekiyor dedi. demesiyle benim kalbine güm diye bir şey oturdu docam da dışardaydı... yapalımmı dedi şimdi mi dedim evet dedi ben de bu kadar cesaret ederek gelmişken yapalım dedim çünkü biliyorum ki korkup gelmezdim bir daha :))) uyuşturucu iğne verdi ve galiba bi 10 dk sonra içeri aldı beni. ben gözlerimi kapattım alet edavatı görmeyim diye :) sonra bişeyler yaptı ve bi baktım bir şeye ip geçiriyor Allah dedim dikecek :))) kapadım yine gözlerimi.. dr bi anda geçmiş olsun dedi... gözlerimi açtım ve bitti mi yani dedimevet dedi gülerek :)) inan bana hiç bişey hissetmedim ufak tefek şeyler dışında... ki ben dişçiye gitmektense o ağrıyı günlerce çekmeye razı olan biriyim :))) inşaallah gideceğin dr da eli hafif biridir :)))) canım şimdiden çok geçmiş olsun
S.a canlarim.
Nasilsiniz. Yine yoktum bikaç gündür.. çok yogun su siralar.
Nmr scanner derdinden kurtuldum. Cuma günü çektirdim. Sonuçlari için biraz beklemem gerekecekmis. çok kastim ilk çünkü dar alan fobim var. Yarim saat sürdü, bi ilaç yolladilar igneyle
Kan pihtilasma degerleri henüz çikmadi. öteki kan tahlilleride -kromozom- çikmadi, 2 hafta daha sürebilirmis.
Bu ay ins hepsi sonuçlanir Allahin izniyle güzel sonuçlar alirim. Ha bu arada içimdeki korkagin kafasini kirdim, ve sonunda disçiden randevu aldim2 hafta sonra, çok tirsiyorum
En son gittigimde bayilmistim kasmaktanBusefer ne olur bilmiyorum
Bu arada ev kiralandi gelen giden derdide kalmadi sükür.
Vitamin-folik asit,d vitamini vs vs. - ilaçlarini aksattim bu ay, bisey olmaz degilmi? Kalmamis ve henüz gidip almaya firsatim olmadi. Rabbim hayirlsini nasip etsin ins.
gözünaydın, endişelenmeden beklemeye devam.bir sonrakinde daha net görürsünüz inşallah. doktorun haklı, vajinal ultrasonun kanama yaptığı şehir efsanesi, internet safsatası. bin kere söyledim burda ama kimse inanmıyor. doktora inanmak yerinde google' a inanmayı tercih ediyor insanlar. ben 12 haftam bitene kadar hep vajinal ultrason oldum, üstelik düşük tehlikem vardı. döllenme olunca zaten rahim ağzı kapanıyor, vajinal ultrason da bebeğin olduğu yere kadar giren bir şey değil. doktorun kontrolünde olan bir şey. hangi dr. bilerek hastasına zarar verebilir ki? 12 haftaya kadar küçük olduğundan, vajinal ultrasonda her şeyi daha net görüyor doktorlar. bir sonraki kontrolünde her şeyin daha da iyi çıkmasını diliyorum.
yüreğini ferah tut hopeforumm geç döllenmedir opozitif düşünnn..bak junıor ın pıt pıt miniminnak kalp atışlarıda duyulmuş...hayırlısıylaa kucağına alasın inşaallahh Rabbim korktuklarından da emin kılsın senii(AMİNN!!!))
oyyy bacımmm nelerle uğraşmışsınn bende bugün artık mesaj atacaktım sana ses veresin diyee:))))Atlattığına sevindimmmm canımmm yirmilik diş çetin derler seninkide öyle olmuşş çooooooooooooookkkkkkk geçmişler olsun sana canımın içi öpüyorum seni ve junıoru
Kızlar iyi geceler.
benimde reglime 3 gün kaldı. inşallah gelmez.
bazen bu ay oldu diyorum bazende benden bi cacık olmaz diyorum :26::26::26::26:
Karamsar olmak istemiyorum ama elimden gelmiyor. İnşallah bu ay güzel haberler alırım.
hopeforcum abla demek istiyorum artık...arkadaşlar merhaba,
uzun zamandır girenmiyordum çalışmalarım yüzünden, inşaallah hepiniz iyisinizdir ve inşaallah her şey yolundadır
kızlar bugün dr a gittim önce karından baktı kese ve bebeği gördü ama kalp atışıyla ilgili tereddüt etti ve vajinal ultrasonla baktı... burda bi kaç topicte sakıncalı olduğunu okuyunca ben de internette siz daha iyii bilirsiniz ama sakıncalı olduğundan bahsediliyor dedim yok öyle bir şey dedi hangi kitapta yazıyor dedi... baktı kalp atışı da var pıt pıt dedi ama biraz hafif duyuluyor dedi geç döllenme olmuş olabilir dedi zaten son adet tarihiyle de birbirini tutmuyormuş ben 8 haftalık diyordum ama 6+3 haftalıkmış... biraz huzursuzum bundan dolayı inşaallah geç döllenmedir... ayın 15 ine tekrar randevu verdi o zaman daha net konuşuruz her şey hakkında dedi...
Allah ım inşaallah geç döllenmedir ve gelişimi olması gerektiği gibi olur...Allah hepimizin bebeğini bize bağışlasın ve hayırlısıyla birlikte kucağımıza almamızı nasip etsin bir ömür bizden ayırmasın inşaallah... olmayıp de isteyen herkese hayırlı zamanlarda nasip etsin inşaallah Rabbim
arkadaşlar merhaba,
merhaba arkadaşlar,
4 yılın ardından vajinusmusu yeneli 2 ay oldu . Adet tarihlerim hep düzenliydi 27 günde bir bu ay 3 gün gecikti. işten çıkınca hamilelik testi yaptım ; damlatır damlatmaz hemen 2 çizgi belirdi ama 4, 5 gündür adet sancısı gibi ağrılarım olduğu için bi de çizgiler hemen belirdiği için emin olamadım.testin yanlış olma durumu var mıdır acaba. elim ayağıma dolaştı resmen
bacımmmmmmm hayırlı uğurlu olsun.... sanırım hamilesin yinede yarın git kan testi yaptır aile hekiminde ... ama bu idrar testleri genellikle doğru çıkmakta bacım hadi bakalım hayırlı olsun bebişciğin:)
gel gelellim adet sancısı gibi diyon ya o kasık ağrıları hatta göğüslerde şişmeler ,uçlarında sertlik, kasıklarda batma olur olur:) hatta ilk 3 ayında bile bu sanki adet olucakmışcasına regl sancıların olur ayyyyyyyyyy hadi ilk ben tebrik edim bacım:) maşallah allahım güzel haberlerle gelmeni nasip etsin yarın cuma ya hemen git kan testine tamam bacım
Allah razı olsun ya çok heyecanlandım...hiç yapamam dediğim bir iş oldu sonra bir de hamilelik inşallah test doğrudur...ama içim de bi sıkıntı var hala ya yanlışsa yarın sabah aile hekimini kapıda karşılayacağım galiba :) çok çok teşekkür ederim :)
içini ferah tut bacım ALLAH ol dedikten sonraaa olmuştur bak herşeyin bir zamanı var bende 3 yılın üzerine vaji iilletini yenmiştim... ama hala yok çocuğum
sen bir git ailehekimine ver kanını al sonucunu sonra gel bizede de olumlu haberlerini inşalh...
ayrıca hazır gitmişken vede başlamadıysan aklında olsun folic aside başlamış olman gerek ona dikkat et al bacım
teşekkür ederim ; Allah hepimizin gönlündekini versin...
Allah razı olsun ya çok heyecanlandım...hiç yapamam dediğim bir iş oldu sonra bir de hamilelik inşallah test doğrudur...ama içim de bi sıkıntı var hala ya yanlışsa yarın sabah aile hekimini kapıda karşılayacağım galiba :) çok çok teşekkür ederim :)
(oku hopeforcum bende okuyom benim ben acaba tanıdın mı:)
8-10 eritrosit tam olarak iltihap değil demek ki, doktor ne dedi ki? antibiyotiğe gerek duymamış olabilir. bol bol su içerek atlatabilirsin muhtemelen.
smear için korkma, rahat bırakırsan sorun olmuyor. ben ultrasonda rahatım da smearde elimde olmadan kastım, doktor ona rağmen vaji olmayan hastalarda da bu kadar kasma oluyor, kafana takma dedi. kastığım için canımı acıttım yani. ama çok kısa sürüyor, ay ay ay acıdı diyip dururken dr. işini bitirdi, tamam bu kadar dedi. çabuk oluyor, korkma ve her istediğini sor. bazıları gudubet oluyo haklısın soru sordukça surat yapıyorlar, inşallah iyi bir doktor bulursun bir an önce.
aa ben de hesabi pasif görünce forum diyarini terk eyledin sanip üzülmüstüm, heheh sevindim. nesemizsin sen bizim =)
İdrar kültürü yaptırmıştım.sonuçları çıktı.aynen şöyle yazıyor " direkt bakıda 10 lökosit ve 10000 e.coli üredi."daha önce idrar tahlili yaptırmıştım.doktorun verdiği ilaçları kullanmadım.kültürün sonucunu bekledim.çıkan bakteriye göre antibiyotik kullanırım,birde verdiği antibiyotikler zatürre ile ilgili.biraz huzursuz oldum,kullanmadım.Allahım ne stresliyim.bu durum tehlikeli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?