- 3 Ekim 2012
- 1.243
- 10
- 158
arkadaşlar merhaba,
uzun zamandır girenmiyordum çalışmalarım yüzünden, inşaallah hepiniz iyisinizdir ve inşaallah her şey yolundadır
kızlar bugün dr a gittim önce karından baktı kese ve bebeği gördü ama kalp atışıyla ilgili tereddüt etti ve vajinal ultrasonla baktı... burda bi kaç topicte sakıncalı olduğunu okuyunca ben de internette siz daha iyii bilirsiniz ama sakıncalı olduğundan bahsediliyor dedim yok öyle bir şey dedi hangi kitapta yazıyor dedi... baktı kalp atışı da var pıt pıt dedi ama biraz hafif duyuluyor dedi geç döllenme olmuş olabilir dedi zaten son adet tarihiyle de birbirini tutmuyormuş ben 8 haftalık diyordum ama 6+3 haftalıkmış... biraz huzursuzum bundan dolayı inşaallah geç döllenmedir... ayın 15 ine tekrar randevu verdi o zaman daha net konuşuruz her şey hakkında dedi...
Allah ım inşaallah geç döllenmedir ve gelişimi olması gerektiği gibi olur...Allah hepimizin bebeğini bize bağışlasın ve hayırlısıyla birlikte kucağımıza almamızı nasip etsin bir ömür bizden ayırmasın inşaallah... olmayıp de isteyen herkese hayırlı zamanlarda nasip etsin inşaallah Rabbim![]()
![]()
![]()
yüreğini ferah tut hopeforumm geç döllenmedir o

elvancım ben de sana yazacaktım sonuçların nasıl çıktı diye :) inşaallah tertemiz sonuçlar alırsın canım
bu arada ben de çok korkarım dişçiden, çok zor giderim mecbur kalırsam :) yirmilik diş ise sorun kesinlikle çene cerrahına git... başımdan geçeni anlatıyım..
artık dişçiye gitmemekten yirmilik dişim harap olmuştu nerdeyse yüzeyde diş kalmamıştı... dr a gittim özeldi bi de buna rağmen komplex yapmadı ve çene cerrahına yönlendirdi. cerrah lafı ürkütmedi ama gittim mecbur... dr baktı ameliyat gerekiyor dedi. demesiyle benim kalbine güm diye bir şey oturdu docam da dışardaydı... yapalımmı dedi şimdi mi dedim evet dedi ben de bu kadar cesaret ederek gelmişken yapalım dedim çünkü biliyorum ki korkup gelmezdim bir daha :))) uyuşturucu iğne verdi ve galiba bi 10 dk sonra içeri aldı beni. ben gözlerimi kapattım alet edavatı görmeyim diye :) sonra bişeyler yaptı ve bi baktım bir şeye ip geçiriyor Allah dedim dikecek :))) kapadım yine gözlerimi.. dr bi anda geçmiş olsun dedi... gözlerimi açtım ve bitti mi yani dedimevet dedi gülerek :)) inan bana hiç bişey hissetmedim ufak tefek şeyler dışında... ki ben dişçiye gitmektense o ağrıyı günlerce çekmeye razı olan biriyim :))) inşaallah gideceğin dr da eli hafif biridir :))))
canım şimdiden çok geçmiş olsun
![]()
oyyy bacımmm nelerle uğraşmışsınn bende bugün artık mesaj atacaktım sana ses veresin diyee:))))Atlattığına sevindimmmm canımmm yirmilik diş çetin derler seninkide öyle olmuşş çooooooooooooookkkkkkk geçmişler olsun sana canımın içi öpüyorum seni ve junıoru