arkadaşlar adetim 1 hafta gecikmiştii.bende bu sabah idrar testi yaptı ve hamileyimm çokk mutluyumm..sizce ne zaman doktordan randevu almalıyım.bu arada bende vajinismusu kasımda yenmiştimm ve o zamndan beri deniyordukk artık umudumu haybetmiştimm nerdeyse ama bu ay ovulasyon testi kullandımm ve çok çokk dua ettim.Allahım isteyen herkese versin .hamile olanların da saağlıkla kucaklarına almayı nasip etsinn
kzlarrr nasılsınızzz ?uzun bı sure gıremedımmm bu arada yenı hamısler varmısss rabbım saglıklı bır sekılde kucaklarına almayı nasıp etsınnn
canım be her zamn söylüyürum da ilçe de çalışıyorum burda da okuyorum kalp atışını duymadım haftaya gittik falan diye ben her hafta merkeze gitmek istemiyorum en iyisi 2 hafta sonra falan gideyimm
leeeeyynn, sen nerelerdesin??!!! niye terki diyar eyledin buraları, çabbuk hesap ver bakiiiim!!! iyi misin, her şey yolunda mı?
ben buralardayımmmm ama net arızalıydııı gıremedımmmm az ozletıyım kendımı dedımmm. ıyıyım canımmm asıl sen nasılsın nasıl gecıyo hamılelık?
arkadaşlar adetim 1 hafta gecikmiştii.bende bu sabah idrar testi yaptı ve hamileyimm çokk mutluyumm..sizce ne zaman doktordan randevu almalıyım.bu arada bende vajinismusu kasımda yenmiştimm ve o zamndan beri deniyordukk artık umudumu haybetmiştimm nerdeyse ama bu ay ovulasyon testi kullandımm ve çok çokk dua ettim.Allahım isteyen herkese versin .hamile olanların da saağlıkla kucaklarına almayı nasip etsinn
ay bende kasımda yendim aynen deneme var ama bişey yok bendede rabbim sağ sağlim kucaına almayı nasip etsin bende bu ay olmazsam ovulasyon testi alıp denicem inşallah bende güzel haberlerimi veririm sizlere
YAAAA HARİKA BACIM ben sana ne dediydimmmm oh oh ohhh allahım sapa sağlam kucağına almayı nasip etsin şimdidehamileymişim :)
dr a gittim ultrasonda görülmedi dr henüz erken haftaya belli olur diyip randevu verdi ama folik asit falan hiç birşey söylemedi...çok yoğundu zaten belki ondandır...daha içime sinen bi dr bulmam lazım :)
inşallah isteyen herkese nasip olur...
selaaa bacım aman sus sus sus kimseler duymasınaaaa hemen nasıl tanıdın? ben de öteki forumdan geldi heralde diyorum saftirik halimlekıssss kgokce sen misin şirineeee?
hey hey hey 2 gün girmedim hemen hamile kalmışınarkadaşlar adetim 1 hafta gecikmiştii.bende bu sabah idrar testi yaptı ve hamileyimm çokk mutluyumm..sizce ne zaman doktordan randevu almalıyım.bu arada bende vajinismusu kasımda yenmiştimm ve o zamndan beri deniyordukk artık umudumu haybetmiştimm nerdeyse ama bu ay ovulasyon testi kullandımm ve çok çokk dua ettim.Allahım isteyen herkese versin .hamile olanların da saağlıkla kucaklarına almayı nasip etsinn
gülsevdam bacımmm seninde baya azalmış günler rabbim yardım ede rahat bir doğum vereeene güzel bıranda coştu burası hamıle sayısı her gecen gün artıyor :)
gözün aydın canımRabbım sağlıkla kucağına almanı nasıp etsın güzel bır hamılelık geçir inşallah :)
sabredebılırsen kalp atışı ıcın 6.7. hafta gıtmek en ıyısı :) suan gıtsende yoğun kan akısı dışında bısey goremezsın canım
hazal bacım aynı devremay bende kasımda yendim aynen deneme var ama bişey yok bendede rabbim sağ sağlim kucaına almayı nasip etsin bende bu ay olmazsam ovulasyon testi alıp denicem inşallah bende güzel haberlerimi veririm sizlere
Kizz nerelerdesin sennnnn, neyseki netin geldi hosgeldin tekrar aramiza.. nasil gidiyo bakim varmi degisiklikler..kzlarrr nasılsınızzz ?uzun bı sure gıremedımmm bu arada yenı hamısler varmısss rabbım saglıklı bır sekılde kucaklarına almayı nasıp etsınnn
hamileymişim :)
dr a gittim ultrasonda görülmedi dr henüz erken haftaya belli olur diyip randevu verdi ama folik asit falan hiç birşey söylemedi...çok yoğundu zaten belki ondandır...daha içime sinen bi dr bulmam lazım :)
inşallah isteyen herkese nasip olur...
amin elvan bacım darısı isteyen herkeseeeee ama başta sanaa
elvaaaan!! kıs bunları okurken aklımdan geçen şey direk şu oldu: "testleri beklerken hamile kalacaksın ve bu sefer bebeğin seninle kalacak" inşallah içimden geçen doğru çıkar, stres yapma bu kadar
dişin için de geçmiş olsun, korkmadan git, ben daha çürük ağrısı çekmedim şükür, çekmem de. çünkü azcık bir sıkıntıda hemen dişçiye giderim. en fazla 20lik dişimden çektim, o da yarım çıktığı içindi. çok sıkıntı yapınca gittim ameliyatla onu da aldırdım, ameliyat dediğin de çok kısa zati çabucak hallediyorlar. inan korkacak bir şey yok. öyle iyi uyuşuyorsun ki hiç acı duymuyorsun. git kurtul, çektiğin acıya değmez. diş çektirmek hiçbir şey gerçekten. ameliyattan sonrası iyileşmek biraz zaman alıyor, ağrısı sürüyor. ama artık tamamen kurtulmuş oluyorsun.
amin elvan bacım darısı isteyen herkeseeeee ama başta sanaa
hollleeeeeey!!! bir hamilemiz daha oldu. topiğimiz +1 şenlendi. allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin, analı babalı büyütsün.
Topigin ilk sayfasindaki listeye eklenmek istermisin hamis olarak
Agzindan bal damliyo resmen!!InsAllah içinden geçtigi gibi olur. Bende testlerde bi aksilik çikarsa ve ben o arada hamile kalirsam diye korunmak yanlisiyim. Esimde bence beklemeye gerek yok diyor. Bu reglimin sonuna dogruda nmr scannere girdim, bisey olurmu endisesindeyim, ama isinsiz bi islemdi sonuçta, gel gitliyim yani. Birde disçiye gidersem resim çekmek gerekirse agzima onun isinlarina maruz kalirim korkusu var hos hamilelik ihtimali oldugunu söyleyip ertelerim ama buseferde dis isi ertelenecek. E diyelimki oldu bu ay, sonuçlarda aksilik çikti, ve hamile kaldim o zaman ne olacak. Bazende bosver hayirlisini iste akisina birak diyorum ay anliyacan benim aklim çok karisikkkkk kiziyorum kendime bukadar düsündügüm için ama sonuçta sonuçlari bekliyorum ve 1 ay daha sabredemeyip bebek düsünüyorum. Hos yumurtlama günlerindeyim su aralar, ve korunmasiz oldu hayirlisini diliyorum Rabbimden.
tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum ;
kan testinde değer 654 gözüktü,ultrasonla göremedi dr bir hafta sonraya randevu verdi o zaman belli olur dedi.Adet olmam gereken günün üzerinden 5 gün geçti ama ben 7 gündür çok fazla kasık ağrısı ara ara bel ağrısı çekiyorum ve akıntım oluyor acaba bu normal mi ? heyecandan dr a sormayı unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?