nasılsınız kızlar hepiniz iyisiniz insallah bazen bakıorum arada sırada cok yogun gunler gecırıyorum su aralar... hamileyim demeyi cok isterdim ama henüz deilim malesef cok istemekle beraber...gülsevdam nilay zamanınız galıba yaklastı rabbim yardımcınız olsun tek avaz da kurtulun ıns :)hamileler var hepsınıde tebrık edıyorum allah tamamına erdırsın ...gz gökce sen napıon msj alıorum ama ınan cok yogunum su ara evdede tadılat var falan fıstan ıste...nasılsın nasıl gdio hayat ..
Allah hayirlisini versin. Herseyin yolunda gitmesine sevindim.
Canim sabirli ol, bukadar düsünme. Doktorda bisey yok demis. Hamilelik öncesi tahlillerini yaptirdiysan rahat ol bekle bence. Hergün degilde günasiri deneseniz daha iyi olur. Doktorlarinda tavsiyesidir.Ya kızlar ben yeneli 5 ay oluyor. 5 aydırda bebiş yok.
Çok güzel yapabiliyoruz. Kasmıyorum artık. herşeyi kendim yapıyorum korkmuyorum eskisi gibi..
Benden kan gelmemişti. Bi ara denediğimzde adetim bitmiş temizlenmiştim o gün yaptıgımızda çok az bir kanama geldi.
Amaben onu rahimde kalan kan olarak değerlendirdim. Bilmiyorum yoksa geldi mi?
Çok rahat gidip gelebiliyor eşim.
Geçen ay 17 güne yakın bi gecikme yaşadım. 7 martta regl oldum.
24 ündede ovulasyonda çift çizgiyi gördüm üst üstte 3 kez ilişki oldu. Geçen aylarda çift çizgiyi gördüğüm günler ilişki olmamıştı. Zaman uymamıştı. İlk kez çift çizgide oldu.
üzülüyorum bir yandan da.
sorun mu var bilmiyorum. Alttan hiç muayene olmadım. Hep üstten baktı doktor. Kistin filan yok rahmin mükemmel demişti.
off offff
Canim sen yendinmi?bende bende istiyorum........![]()
Canim gözün aydin, çok sükür, çok sevindim. Esininde Rabbim yardimcisi olsun, ins oda yoluna girer.veeeeeeeeeeeeeeee her ne kadar içimde derin yaralar açsan da yendim seni toksoplazma ...
Hayirlisiyla bebeginde gelir ins

Bu duyguyu Rabbim hepimize yasatsin ins. Nasil bi duygu oldugunu az çok hissedebiliyorum.merhaba herkese
kızlar bugün bebeğimin kalp atışını dinledik ilk kez, çok duygulandım ağlayacaktım nerdeyse çok tuhaf bir duygu minicik ama nasıl da hızlı atıyor

Canim yerlesme kanamasi olablir. Ama gecikmede olabilir. Biraz daha bekle istersen. Sonra bi test yaparsin, ve ins pozitifi yakalarsinarkadaşlar size bişey sorcamm benim adetim 1 gün geciktii.ve asla gecikmez ilk defa gecikti ama bu sabah tuvalet kağıdında çok az kan gördümm (afedersiniz)ama akşam oldu hala adet olmadım hamileyim desemm kan gelmezdi neden öyle olmuştur sizceee