ALLAHIMMMMMMMM yanındaymışım gibi oldum inannn.... çok çok sevindim....bacııııııııııııııııııııım bacııııııııııııııııııııııııııııııım Allah razı olsun dualarına taaaa içten amiiiiiiiiiiiiiiiiinsabahtan beri aglamaktan gözlerim ağrıyor :)) keşke yanımda olsaydın da boynuna sarılıp ağlasaydım bacım, docam işte annemler memlekette... yalnızdım tel hiç susmadı ama :)
hala inanamıyorum göökçeeeAllah ım docanın içine çocuk isteği versin tez zamanda isteyen herkese tattırsın bu duyguyu
ALLAHIMMMMMMMM yanındaymışım gibi oldum inannn.... çok çok sevindim....
telefonlar susmasın mutluluğun durmasın emi.....
katlanarak artsın 6 yıl vajililiğin feci güzel meyvesiiiiiiiii rabbim sapa sağlam kucağna almanı nasip etsin...
sizin gibi ailelere versin allahım çocuğuisteyen herkese versin
ama cidden yıllarca emek harcayan eşine sadık bağlı ve birsürü badereler atlatan vaji illetine yılmadan devam eden evliliklere daha başka versin rabbim ,bebişi....
benim eşimede dediğin gibi aminnnnnnnn inşallah duaların bize yetişecektir bacım inşallah
amin gökçeeeeeeem amiinnn. iyiki tanımışım sizleri iyi kigüzel yüreekli kardeşim benim
duygulandım
duygnu yerim ben senin16: gökçem docam geliyor çıkmam lazım öpüyorum çoook nanaklarınızdan
bacııııııııııııııııııııım bacııııııııııııııııııııııııııııııım Allah razı olsun dualarına taaaa içten amiiiiiiiiiiiiiiiiinsabahtan beri aglamaktan gözlerim ağrıyor :)) keşke yanımda olsaydın da boynuna sarılıp ağlasaydım bacım, docam işte annemler memlekette... yalnızdım tel hiç susmadı ama :)
hala inanamıyorum göökçeeeAllah ım docanın içine çocuk isteği versin tez zamanda isteyen herkese tattırsın bu duyguyu
kızlaaaaar, elvaaaan, galiba hamileyimhaber vermeden duramadım. burda hep birlikte nasıl sevindiğimizi, birbirimizin derdine derman olmaya çalıştığımız günleri biliyorum. her soruma cevap verdiniz hemen sahip çıktınız... bir çoğunuzla sadece burada tanıştık... o yüzden daha kendim görememiş bile olsam paylaşmak istedim...
dün kan testi yaptırdım buugun netten tahlil sonuçlarına baktım bhcg 65.8 çıktı dr u aradım pozitif dedi yarın nasip olursa dr a gitcem. (gerçi ece hemen gitme demiş ama:44:) sabahtan beri ne gözyaşım durdu ne heyecanım. sevinmen lazım neden bu kadar ağlıyorsun diyor. bilmiyorlarki 6 sene vajinusmus çektikten sonra Allah ım kurtulmayı nasip etti çok şükürve şimdi de bi bebek lütfetti... ben nasıl tutayım kendimi... Allah ıma binlerce kez şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin inşaallah... sizlerden de dua bekliyoruz teyzeleri :))))
Örtmenimmmmm prensesimiz nasıl sen nasılsın özledimmm
yazını okurken cok duygulandım ne güzel di mi bir de bizim gibi vajınusmus gibi bir sınvdaN çıkınca o duygu cok daha kıymetlı çok daha önemli ...Allah yavrunun acısını göstermesin size bağışlasın onu :) mis gibi kokuyordur şimdi evin...Allah isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin bu duyguyu kendine ve bebişe dikkat et :) öpüyorum sizi
kızlaaaaar, elvaaaan, galiba hamileyimhaber vermeden duramadım. burda hep birlikte nasıl sevindiğimizi, birbirimizin derdine derman olmaya çalıştığımız günleri biliyorum. her soruma cevap verdiniz hemen sahip çıktınız... bir çoğunuzla sadece burada tanıştık... o yüzden daha kendim görememiş bile olsam paylaşmak istedim...
dün kan testi yaptırdım buugun netten tahlil sonuçlarına baktım bhcg 65.8 çıktı dr u aradım pozitif dedi yarın nasip olursa dr a gitcem. (gerçi ece hemen gitme demiş ama:44:) sabahtan beri ne gözyaşım durdu ne heyecanım. sevinmen lazım neden bu kadar ağlıyorsun diyor. bilmiyorlarki 6 sene vajinusmus çektikten sonra Allah ım kurtulmayı nasip etti çok şükürve şimdi de bi bebek lütfetti... ben nasıl tutayım kendimi... Allah ıma binlerce kez şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin inşaallah... sizlerden de dua bekliyoruz teyzeleri :))))
hepeforcumm senıı cooooooooooooook tebrık ederım canım bu guzlelllll haberın ıcın cookkk sewındıımm yaa sımdıde ben guzell bı haber werıyorum hepinize artık oldu kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr yennnnnnndııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm bıtııııııııııııııı coooooooooooooook suuuuuuuuuuuuukurrrrrrrrrrrrrr allaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh hepinizden razı olsunnnnnnn yadım edenler etmeynler destekk olanlarrrr :) sımdı yarın actıgımda hepinizinnnnn elinde halayy mendilimi gormekk istiyorum yazımı kımler okuyosadea :26
hepeforcumm senıı cooooooooooooook tebrık ederım canım bu guzlelllll haberın ıcın cookkk sewındıımm yaa sımdıde ben guzell bı haber werıyorum hepinize artık oldu kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr yennnnnnndııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm bıtııııııııııııııı coooooooooooooook suuuuuuuuuuuuukurrrrrrrrrrrrrr allaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh hepinizden razı olsunnnnnnn yadım edenler etmeynler destekk olanlarrrr :) sımdı yarın actıgımda hepinizinnnnn elinde halayy mendilimi gormekk istiyorum yazımı kımler okuyosadea :26
ahanda aldım elime mendilimii haydeeeee
Rabbim başka dert vermesinnn...tebrik ederim canımm
halayım uzun olsunnn hazır mendilim elimde hopeforummm halayım senin içinde gelsinnn balımmm hızımı alamadımmm
selamlar esesli ecrincim nasılsın bacım inşallah iyisindir....hopeforummm benimm canımmmmmmmmmm:))))özelsin sen bunu biliyosun zaten çokkkkkkkkkkkk ama çokkkkkkkkkkkkkkk sevindim bi çığlık atasım gelmedi değil haniRabbim inşaallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kuzağına almayı ,bebişim kucağımda şimdi kızlar ve yine ağlıyorum mutluluktan diye de yazmayı nasip etsin(tabi sadece mutluluk için aksın damlalar))) geride kalan yılların acısını çıkaracak kadar mutlu bi aile olun inşaallah:)))))
heyyyyyyyyyy berns harika bacımbesteeee yasemiinnn elmaasss ismini unutugm kızmasın lutfenn cooooooooooooook tesekurrr ederimm ccccoooooooooooooooookkkkk mutuyum yaaaaaa yarın beklıyorum sızı halay mendileriniziiiiiii :)
:)
:)
selamlar esesli ecrincim nasılsın bacım inşallah iyisindir....
görüşemez olduk
gökçeemmm gökçeemmm eses e geldim evimdeyim çokşükür sizi özledim giremedim oralarda nete...ben iyiyim canımmbenim sen nasılsınn geçmişlere hiç bakamadım çok sayfalar olmuştu, varmı gelişmeler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?