Yok tatlim ya, yil basina gelmeyi dusunuyoruz nasipse, cok var yani. hayirlisi olsun ins ya akisina birakip rahat olmaya calisacam ins
arkadaşlar bişi sorucam:ilişkiye girdikten ne kadar sonra(hamile kalırsak eger) oldugumuzu anlarız ne zaman belirtiler başlarr?
Tm cnm bilgisayardan girince eklerim, evet bat beklenen adet tarihi, sen yinede yarina fazla odaklanma stresten gecikebilir, yarin olmazsan bi sonraki gunun sabahinda test yap ve kos gel haber ver bize, ins pozitifi gorursun hayirlisiylaevet ama senin sucun yok galiba ben batı yazmamıştım :))) batsız eklenmediğini bilmiyordum...
canım bat ım 2 mart (reglin geleceği tarih dimi bat) yarın dananın kuyrugu ya kopacak ya da kopmaya yakın olacak
Allah ım hayırlısıyla birlikte nasip etsin hepimize inşaallah
sağolun kızlar umarım bunlar bı gun sızede lazım olur
ben hala saskın ördek gıbıyım hazırlı ktelası ıle bazen hamıle oldugumu bıle unutuyorum
vajıyı yenerım ama anne olamam dıyordum ben kım annelık kım
ama mevlam hamılelıgı bos yere 9 ay vermemıs bızı annelıge hazırlıyor
sağlıkla her ısteyen kucagına yavrusunu alsın inşallah lıstedekı herkesı gebe gorelımmmm aminn:)
rahat bıraksak herşey cok kolayda bızım bu beyınler bır turlu bızı rahat bırakmıyo yazıdklarına baktımda bu sıralar aynı bende senın gıbıyım.o yuzden senı cok ıyı anlıyorum.ınş cok kolay olur canım sıkmassan sorun yok bılıyosun.herşey gonlunce olsun canım uzun uzun tedavılere gerek kalmadan bebegını kucagına alırsın ınşallahh.burdan bakıyorumda ınsanlar ne ıslemler yaptırıyolar hıç korkmadan:)bızde oyle olsak keskee
Aynen ya, napsak sessizcem Allah yardmcimiz olsun
selacım benımde adetlerım cok duzenlı hıç şaşmaz ama gıttıgım doktordan duyduguma gore yumurta bıtse bıle adet gorebılıyomuşsunbende çok sasırdım adet olan her kadının cocugu olur sanıyodum
gülsevdam hii üsenmeyip transkript gecmissin, okurken ben yoruldum, uzunca. ellerine sabrina saglik. sen ve bebegin icin en hayirlisi ve en kolayi hangisiyse o olsun, sag salim kavusun birbirinize.
ay hehe filmlerdeki gibi, esle hamilelik ve dogum kursuna gitme. bir zigotum olsa da biz de gitsek keske
yumurta bittiyse neden adet göresin ki?? çok garip değil mi bu? olayın doğasına aykırı gibi geldi bana. hiç duymamıştım böyle bir şey, çok ilginçmiş gerçekten. daha neler öğrenceğiz şu hayatta.:44::44::44:
kızlar günaydın gecen ay biliyosunuz 30 unda olmustum bu ayada içimde bi his hamilesin hamilesin bide bi kaç kişide bu ay hamilesin diyodu bende o hevesle bu sabah test yaptım negatif cıktı ama basım cok dönüyodu bu aya bide sigara kokusu hiç o kadar kötü gelmezdi acayip derecede pis kokuyordu ben içmiyorum ama yanımda içenlerinki öyleydi belirtiler olunca bende test yaptım ama negatif aceba erken mi yaptım ama daha adeti gecmeden yapanlar da oluyo pozitif cıkıyo aceba bi 10 gün felan bekleyipte tekrar doktora mı gitsem olmazsa (çalısıyorum izin sıkıntı oluyo ama nasıl olcak bilmiyorum)
hayirlisi olsun allah gonlune gore versin ins, izin almak sknti olcaksa bekle adetini gec bikac gun sonra tekrarla testi
canım mesaj kutun dolu ulaşamıyorum sana. numaranda da sorun var galiba bağlanmıyor
peri bir notun varsa bana özelden yazabilirsin, ben zealea ya iletirim. şimdi her ihtimale karşı kutusunu boşaltmasını da söylüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?