kızlar çok uygun bişey buldum msnden atcam linkini
Arkadaşlar ben evlendikten 1 ay sonra ilişkiye girebildim.İlk önce şunu söyleyim HİÇ AĞRIMIYOR!Size tavsiyelerim şunar:
-Kendinizi kesinlikle kasmayın.Küçük çişinizi nasıl yapıyorsanız kaslar aynen o şekilde olmalı.Çişiniz geldiğindeki gibi tutarsanız olmazzz...Kendinizi işer gibi bırakın:)
-Parmak egzersizleri yapın..İnternette nasıl yapılacağı bolca var.Acele etmeyin.Önce kendiniz ve sonra eşinizle beraber yapın...Eşinizin parmağını içinizde iyice hissedin...
-kayganlaştırıcı jel kullanın.Kayganlaştırıcı jeller işinizi çok kolaylaştırır.Su bazlı olanlardan alın.İnternetten ve eczanelerden bolca bulabilirsiniz.
Ben ilk başlarda çok ağrı hissediyordum.Hiç yapamayacağım sandım.En güçlü kas gevşeticiler,alkol vs.denedim.Ama iş kendinizde bitiyor unutmayın.Hatta kızlık zarım çok kalın ondan ağrıyor diye düşünüp doktora bile gittim.Kadın doğumcu zarımın kalın olmadığını söyledi.1 krem,bir de kas gevşetici verdi.İnternette parmak egzersizleri var dedi.Ben de parmak egzersizlerini yaptım..İnternette parmak egzersizlerini bebe yağı ile yapın yazıyor ama kayganlaştırıcı ile çok daha kolay oluyor ikisini de denedim ben...Kadın doğum uzmanının verdiği ilaçların poşetini bile açmadım çekmecede duruyor halen...Hiç olmadı hemen bir PSİKİTAYRİSTE gidin...
!!!Parmak egzersizleri çok işe yarıyor...Darısı tüm yapamayanların başına:))))
kızzz gülse napıyosunnnn hoşgeldin bu topiğe
kıssss hoş buldukkkk...msn de sıkıntı var ekleyemedim inş.akşam kociş halletçekkkk...
ben buralarda takılayım bari nasıl hamile kalcammmmm...bide o incelikleri öğreneyimmmm kısssss...
mesela ilk sorumu sorayımmmm ben şimdi önce bi dr.gideyimmmm dimi ,bi hava atayım dimi???
heeee başardım leyyyyynnnn...diyeeee......bakim başka derdimiz varmı?
allah başka sıkıntı göstermesin cnmcm paylaştıgın için saol gerçekten vajili arkadaslarımızın bu tip yazılara cok ihtiyacı var mutluluklar.Arkadaşlar ben evlendikten 1 ay sonra ilişkiye girebildim.İlk önce şunu söyleyim HİÇ AĞRIMIYOR!Size tavsiyelerim şunar:
-Kendinizi kesinlikle kasmayın.Küçük çişinizi nasıl yapıyorsanız kaslar aynen o şekilde olmalı.Çişiniz geldiğindeki gibi tutarsanız olmazzz...Kendinizi işer gibi bırakın:)
-Parmak egzersizleri yapın..İnternette nasıl yapılacağı bolca var.Acele etmeyin.Önce kendiniz ve sonra eşinizle beraber yapın...Eşinizin parmağını içinizde iyice hissedin...
-kayganlaştırıcı jel kullanın.Kayganlaştırıcı jeller işinizi çok kolaylaştırır.Su bazlı olanlardan alın.İnternetten ve eczanelerden bolca bulabilirsiniz.
Ben ilk başlarda çok ağrı hissediyordum.Hiç yapamayacağım sandım.En güçlü kas gevşeticiler,alkol vs.denedim.Ama iş kendinizde bitiyor unutmayın.Hatta kızlık zarım çok kalın ondan ağrıyor diye düşünüp doktora bile gittim.Kadın doğumcu zarımın kalın olmadığını söyledi.1 krem,bir de kas gevşetici verdi.İnternette parmak egzersizleri var dedi.Ben de parmak egzersizlerini yaptım..İnternette parmak egzersizlerini bebe yağı ile yapın yazıyor ama kayganlaştırıcı ile çok daha kolay oluyor ikisini de denedim ben...Kadın doğum uzmanının verdiği ilaçların poşetini bile açmadım çekmecede duruyor halen...Hiç olmadı hemen bir PSİKİTAYRİSTE gidin...
!!!Parmak egzersizleri çok işe yarıyor...Darısı tüm yapamayanların başına:))))
kıssss hoş buldukkkk...msn de sıkıntı var ekleyemedim inş.akşam kociş halletçekkkk...
ben buralarda takılayım bari nasıl hamile kalcammmmm...bide o incelikleri öğreneyimmmm kısssss...
mesela ilk sorumu sorayımmmm ben şimdi önce bi dr.gideyimmmm dimi ,bi hava atayım dimi???
heeee başardım leyyyyynnnn...diyeeee......bakim başka derdimiz varmı?
allah başka sıkıntı göstermesin cnmcm paylaştıgın için saol gerçekten vajili arkadaslarımızın bu tip yazılara cok ihtiyacı var mutluluklar.
hosgeldin kız topiğe hamilelik topiğimizde var orda bilgiler paylasıyoruz :) vajiyi yendikten sonra hamile kalanlar ve kalmak isteyenler topiği oraya da takılhayırlısı olsun cnmcm dr. git ön kontrol ol. folik asite falan başlatıyor 3 ay öncesinden
ne buldun kıs cok merak ettim sekerim
kısssss venüsteeeeennnnn nasılsın?ya hu beni bıraktın gitttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin sen ?
ayna vardı duvar için ucuz buldumda onu şettricektim hepiniz uçmuşunuz msnden
iiiim bebişim sen nasılsınnnnnkız bırakmadım ahada burdayım
selam meleklerım dun gece jelsız yaptık cok sukur cok guzel oldu hatta daha oncekıler bu kadar guzel olmamıstı ben basta tedırgın oldum esımı ıtekledım(hatta jel yanımda duruyordu)ama sonra kendılıgınden oldu guzelde oldubakalım bundan sonra jelı kullanmayı dusunmuyorum 1 kutu jel var acılmamıs esım dıyor onla sana masaj yaparım(masaj yapılabılır dıyo ustunde)
selam meleklerım dun gece jelsız yaptık cok sukur cok guzel oldu hatta daha oncekıler bu kadar guzel olmamıstı ben basta tedırgın oldum esımı ıtekledım(hatta jel yanımda duruyordu)ama sonra kendılıgınden oldu guzelde oldubakalım bundan sonra jelı kullanmayı dusunmuyorum 1 kutu jel var acılmamıs esım dıyor onla sana masaj yaparım(masaj yapılabılır dıyo ustunde)
bunu bende yapabilecekmiyim accaba ya..3 ay olacak vajinismusu yeneli.
jel yada bebeyagı kullanıyorum hangısı denk gelırse
eşim artık her seferinde o olmadan deneyelim desede cesaret edemiyorum neden bilmiyorum
bunu aşmak vajiyi yenmekten daha zor oldu
neden olmasın canım yaaa bak vajıyı yenmıssın cok cesursun demekkı bunu da yaparsın bence ben hemen bırakmak ıstedım cocuk ıcın hem zaten bunun sonu yok vajıyede yazık. bu arada esım jelsız daha cok zevk aldı nıye bılmıyorum ama bence hemen bırakmaya calıs hem 3 aydır vajı yeterınce acılmıstır sadece korku yasıyorsun bunu yenmelısın aynı vajınusmus gıbı ustune gıt ve basar canım bak ben 1 haftadır tam ılıskı yasıyorum ısteyınce oluyo ben bu kadar yenıyken yapabıldıysen sen kesın yaparsın
cok istiyorum bende bunu ama bi cesaret edemiyorum ya neden anlaMADIM cok sinirim bozuluyor bu durumaa..benim eşimde öyle daha cok hisediyorum diyor birinde cok az bi şekilde sürmüştük o zaman öyle demişti..demekki daha cok hissediyorlar..3 ay oldu ama sık sık bi ilişki olmadı o yuzdende daha zamanı var gibi hissediyorum benim asıl şeyimo galiba sık sık olsa daha cok inanıcam buna..
bebe yagını zaten arsada kullanıyorum en guzeli gleit gelen ama bazen bulunmuyor o da o durumlarda mecbur..ama denicem en kısa zamanda sadece o ilk yanma oluyor ya bi ondan korkuyorum daha cok yanarmı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?