Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
kızlar birşey soracağım
benim ilk birleşmemde kanama olmadı
ikincisinde ve kanama oldu kızlık zarıdır dedim
3. sünde yine oldu korkulcak bişey yokrtur değil mi:26::26:

kızlar birşey soracağım
3. Sünde yine oldu korkulcak bişey yokrtur değil mi:26::26:

yok güzelim ilk başlarda 2-3 defa gelebilir normaldir 1. De muhtemelen git gel yapamadınız 2.de yaptınız o yüzden gelmiştir...sakın korkma bebişim sen artık kocaman kadın oldun

Bir ay il,şkiye giremedim bir ay üstüne girdim ve şuan üç aylık evliyim her gece ağladım eşim bana yaklaşamadı şimdi konuşup gülüyoruz eşimle Korkulcak hiçbir şey yokmuş ve şuan çok mutluyuz inanın evlilikte cinsellik çok önemliymiş bunu şimdi daha iyi anlıyorum

ya sormaa yetişememişim Kız evi temizlim dedim kaçgündür bakmıom yüzüne

Zaten gece kuşu oldum geç yatmaktan uyanamıom sabahları

kızzz dün akşam çok kaynnattınızmı ben çıktıktan sonra benimde eve bi el atmam lazım bu akşam kaynanadayım yarın akşam kaynatırız c.tesi misafirim var pazar kız verme ne zaman yapacaksam artık

Allah bozmasın o zaman canım ne güzel.gerçekten korkulcak bişey yokmuş ama insan bunu yaptıktan sonra anlayabiliyor ancak.

seksü oje sürdüm nar çiçeği kırmızı ya bakan aboooooooo gün aşırımı yapmak zorundayız şimdik biz

evet kız gün aşırı ne için.. alışmaya çalışırkende mi gün aşırı yapcezz yarına kadar şu

pozisyonu bana bida anlatsanız aklım almadı öle nası olcek ki :44::44:

Maşallah canım sen hemen halletmişsin çok zor günlerdi kabus gibiydi...ne kadar basit bir şeyi kafamızda büyütüp durmuşunuz darısı diğer arkadaşların başına çok sevindim senin adına canım ohhhhhh gelsin bol sevüşgenli geceler evliliğin tadı tuzuymuş biz kabusu sanıyoduk neyseki geçti gitti allah mutluğunuzu daim etsin güzelimmmm

yok güzelim ilk başlarda 2-3 defa gelebilir normaldir 1. De muhtemelen git gel yapamadınız 2.de yaptınız o yüzden gelmiştir...sakın korkma bebişim sen artık kocaman kadın oldun

çok sağol canım ya
içimi rahatlattın valla
ben de kara kara düşünüyordum

kızzz dün akşam çok kaynnattınızmı ben çıktıktan sonra benimde eve bi el atmam lazım bu akşam kaynanadayım yarın akşam kaynatırız c.tesi misafirim var pazar kız verme ne zaman yapacaksam artık

hee kız telebekte çıktı biraz kaynattıktan sonra nazlı ile baş başa kaldık ikiye kadar

terkettiniz bizi

kimi kime verionuz kız . hayırlısı olsun hadi . yoğun günler seni bekliyor desene

çok sağol canım ya
içimi rahatlattın valla
ben de kara kara düşünüyordum

yawrum düşüncek bişey yok biz hep düşünmekten böyle olduk artık herşey çok güzel olacak sen kafanı hiiiiç gereksiz şeylerle bulandırma salllll gitsin bak mart ayı kudurun yawwww

hee kız telebekte çıktı biraz kaynattıktan sonra nazlı ile baş başa kaldık ikiye kadar

terkettiniz bizi

kimi kime verionuz kız . hayırlısı olsun hadi . yoğun günler seni bekliyor desene

kız napıyım kociş çağırıp duruyo mecbur gittim teyzemin kızını verecesde bi veremedik gitti

yawrum düşüncek bişey yok biz hep düşünmekten böyle olduk artık herşey çok güzel olacak sen kafanı hiiiiç gereksiz şeylerle bulandırma salllll gitsin bak mart ayı kudurun yawwww
valla boş bulduğumuz an kudurmaya çalışıyoruz
çok çalışmamız lazım çooookkkkkkkkkkkk

valla boş bulduğumuz an kudurmaya çalışıyoruz
çok çalışmamız lazım çooookkkkkkkkkkkk

olcak yavaş yavaş bak cinsellikle hiç sorunları olmayan evli çiftler bile 6 ayda rayına oturtuyor uzmanlar bir ay düzenli olarak gün aşırı yapılmasını öneriyor ki psikolojikman ve fiziksel olarak kabullenip alışıyosun duruma

kız napıyım kociş çağırıp duruyo mecbur gittim teyzemin kızını verecesde bi veremedik gitti

he şu 23 yaşında olan kızmı küccük dediğiniz

hayırlısı olsun hakkında inşallah.

kız benim koca da erkenden uyuyo ne uyku var onda 10 oldumu gözler gidiyor . bende yalnız kalıom uykum gelmio hiç

kızlar birşey soracağım
3. sünde yine oldu korkulcak bişey yokrtur değil mi:26::26:
normal cnm bendede 2 defa geldi korkma kız

ben gelim vapim ben uyudum burada
evet kız gün aşırı ne için.. alışmaya çalışırkende mi gün aşırı yapcezz yarına kadar şu

pozisyonu bana bida anlatsanız aklım almadı öle nası olcek ki :44::44:
hangi poz. kız okadar cok varki

hangi poz. kız okadar cok varki

Kızzz dünkü anlattığın herkesin rahat olduğu pozisyon yarına kadar öğrenmem lazım

nasıl olacağını aklım almadı ayoll

gerçi bir kere eşim denemeye çalışmıştı o pozisyonu şöle dur falan filan ama ben direk normal

olmazken böle nasıl olsun dediydimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…