Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy burasııı coşmuşş gene ben yetişememişimm
Venüüüsssssss seni görmek ne güzellllmişşşşşşşş yaaaaaa![]()
kızzzzzz sen nerdeydin biz kudururken![]()
kızlar birşey soracağım
benim ilk birleşmemde kanama olmadı
ikincisinde ve kanama oldu kızlık zarıdır dedim
3. Sünde yine oldu korkulcak bişey yokrtur değil mi:26::26:
ya sormaa yetişememişimKız evi temizlim dedim kaçgündür bakmıom yüzüne
Zaten gece kuşu oldum geç yatmaktan uyanamıom sabahları
Bir ay il,şkiye giremedim bir ay üstüne girdim ve şuan üç aylık evliyim her gece ağladım eşim bana yaklaşamadı şimdi konuşup gülüyoruz eşimleKorkulcak hiçbir şey yokmuş ve şuan çok mutluyuz inanın evlilikte cinsellik çok önemliymiş bunu şimdi daha iyi anlıyorum
seksü oje sürdüm nar çiçeği kırmızı ya bakan aboooooooo gün aşırımı yapmak zorundayız şimdik biz![]()
Bir ay il,şkiye giremedim bir ay üstüne girdim ve şuan üç aylık evliyim her gece ağladım eşim bana yaklaşamadı şimdi konuşup gülüyoruz eşimleKorkulcak hiçbir şey yokmuş ve şuan çok mutluyuz inanın evlilikte cinsellik çok önemliymiş bunu şimdi daha iyi anlıyorum
yok güzelim ilk başlarda 2-3 defa gelebilir normaldir 1. De muhtemelen git gel yapamadınız 2.de yaptınız o yüzden gelmiştir...sakın korkma bebişim sen artık kocaman kadın oldun![]()
kızzz dün akşam çok kaynnattınızmı ben çıktıktan sonrabenimde eve bi el atmam lazım bu akşam kaynanadayım yarın akşam kaynatırız c.tesi misafirim var pazar kız verme ne zaman yapacaksam artık
![]()
çok sağol canım ya
içimi rahatlattın valla
ben de kara kara düşünüyordum
![]()
hee kız telebekte çıktı biraz kaynattıktan sonranazlı ile baş başa kaldık ikiye kadar
terkettiniz bizi
kimi kime verionuz kız . hayırlısı olsun hadi . yoğun günler seni bekliyor desene![]()
valla boş bulduğumuz an kudurmaya çalışıyoruzyawrum düşüncek bişey yok biz hep düşünmekten böyle olduk artık herşey çok güzel olacak sen kafanı hiiiiç gereksiz şeylerle bulandırma salllll gitsin bak mart ayı kudurun yawwww![]()
valla boş bulduğumuz an kudurmaya çalışıyoruz
çok çalışmamız lazım çooookkkkkkkkkkkk![]()
kız napıyım kociş çağırıp duruyo mecbur gittimteyzemin kızını verecesde bi veremedik gitti
![]()
olcak yavaş yavaş bak cinsellikle hiç sorunları olmayan evli çiftler bile 6 ayda rayına oturtuyor uzmanlar bir ay düzenli olarak gün aşırı yapılmasını öneriyor ki psikolojikman ve fiziksel olarak kabullenip alışıyosun duruma[/Q
evt günde yapmak lazım ki alışsın değil mi![]()
normal cnm bendede 2 defa geldi korkma kızkızlar birşey soracağım
benim ilk birleşmemde kanama olmadı
ikincisinde ve kanama oldu kızlık zarıdır dedim
3. sünde yine oldu korkulcak bişey yokrtur değil mi:26::26:
ben gelim vapim ben uyudum buradakızzz dün akşam çok kaynnattınızmı ben çıktıktan sonrabenimde eve bi el atmam lazım bu akşam kaynanadayım yarın akşam kaynatırız c.tesi misafirim var pazar kız verme ne zaman yapacaksam artık
![]()
hangi poz. kız okadar cok varkievet kız gün aşırı ne için.. alışmaya çalışırkende mi gün aşırı yapcezzyarına kadar şu
pozisyonu bana bida anlatsanız aklım almadı öle nası olcek ki :44::44:![]()
bu saatte ne uyuması ayol gece ne halt ettinde uykusuz kaldın![]()
hangi poz. kız okadar cok varki![]()