hoşgeldin.. görmeyi isterdim seni ama karşılaşamadık tibiticim haberler sende kayıplardasın
Kaçaklar nerelerdesiniz siz ya hu ,çokmu yoğundunuz :92:
hoşgördük canımcım yaa
ne olsun valla gelemiyom buralara yeni işe başladımya acaip yoğun bide pc benim salakçaydı açmadı forumu kitlenip kalıyodu çok şükür yeni ps alındıda geldim hemen
sizlerde haberler nasıl?
kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr ben geldim
nabersiniz görüşmeyeli varmı egzantirik haberler?
he bide son dakka haberi vereyim forumda son yazdıklarından anladıgım kadarıyla mutsuz umutsuz arkadasımız 10 martta dogum yapmış keşke doğum yapan arkadaslarımız dönüp bi kaç satırda olsa nası bişi yasadıklarını anlatsalar
anaaaaaaaaaaa sen ne ara daldın kız burayaaaaa görünce şok oldummmmm bak hiç demiyodaaaa
oyyy oyyy normalmi yaptı acaba ? vajiliyken çok umutsuzdu doğumu nasıl geçti keşke yazsazerrim seninde az kaldı dimi bayısta geliyo bebiş çok heyecanlısındır şimdi
ahahahaah sölemedim işte ohhhhhhhhhhhhhhhh
wayyyy kuduruğuuuu wayyyy hainsin kızım senkoynumda yılan beslemişim
ne oldu kıskandınmı
yok bebişim ne kıskancam sevindim seni burda görmek ne güzel eskilerden kimse kalmadı bi ben bide kaderkader zaten hamiş topiğinde finkliyo
oyyy oyyy normalmi yaptı acaba ? vajiliyken çok umutsuzdu doğumu nasıl geçti keşke yazsazerrim seninde az kaldı dimi bayısta geliyo bebiş çok heyecanlısındır şimdi
hele bi kıskandımd eseydinde görseydin sonra ne olcak
şaka yapıyom yawww
kızım sitede bişimi var yoksa cenabetlik hep bendemi bilmyiom ama ne zaman siteye gelsem pc kitleniyo yawww bide yeni aldık hayret bişi yani
benimde günü 3 haziran olarak söyledi bu kez dr..bi hafta önce yada sonrada olabilir dedi son gittimizde.. bi ara rüyamda sürekli doguruyodum stres yapmıştım şimdi daha rahatım çok şükür
[B[/B]
oyyy oyyy canım benim az kaldı inşallah çok kolay olur doğumun bi avazda çıkıverirnormalmi yapacaksın ? birde hurma yiyolarmış doğum kolay oluyomuş o zaman
normal dogurmayı cok istiyorum insallah öylede olur şimdilik dogum şekliyle ilgili bi konusma olmadı dr la hurma dogumu tetikleyen bişey oldugu için doguma iyice yaklaşınca yenirse iyi oluyormus diye okudum bende ay su doguran vajililer gelsede bi iki çift laf etseler birini kıstırsam baya bi konusturucam ama yakalayamıyorum
anağğğğğğmm kıs sendemi doğuruvercen gariiii
yaw bi kaybolduk herkes hamiş kalmış bendemi sorun var yaaaaaaaa ben neye kaybolunca kalamıyom öffffffffffffffffffffffffffffffff :2:
ivet haberim vardı vardı da doğpum yaklaşmış o manada dedim
ben geldim benide aranıza alırmısınızyeni gelinim vajinusmusu yendim def ettim başımdan mutluyum huzurluyum ve artık tam bir kadın oldummm
ohh ohh kazamız mübarek olsun desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?