canımcım bebe yağını kullanma bebişim mantar yapıyor bak en ucuz ultrason jeli bulabiliyorsan onu al benim gibi kuruluk sorunun varsada femalub jeli tavsiye ederim
canım hayırlı sabahlar maşallah işin en zor kısımlarını geçmişsin bundan sonrası daha kolay olacak hiç kafana takma...
vaji olan hanımlar bacaklarını bile kapatıp kasarmış eşleri bacaklarının arasına bile giremezmiş bizimki hafif seviyesi.reglin bittiği zaman hiç korkma ön sevişme olayını uzun tutun gendini rahat bırak ve alışana kadar bi iki ay emla ile devam et bence tabi bu benim nacizhane fikrim.iyi olur snein için bak sana özelden bi yöntem göndericem burdan çok aşırı özel olur banada burdan bi arkadaş göndermişti rahat olur diye sende bir dene kolay oluyor.ümitsiz olma ama bak çok şükür başarmışsın gerisi artık daha kolay olacak.
forumu emla kremi araştırırken google de buldum...1,5 yıllık evliyim ama sorunu hala aşamadım
yöntemi benimle de paylaşırmısınız.
canım vajinusmus musun ? doktora gittinmi hiç ? neler yaşadın kısa bi özet geçermisin ?
psikiyatriye gittim, ilaç vergi bi süre kullandım ama çok işe yaramadı, parmak egzersizi verdi onuda devam ettiremedim...çevremden duyduğum ne kadar krem varsa denedim ama kendimi bi türlü rahat bırakamıyorum..
forumu emla kremi araştırırken google de buldum...1,5 yıllık evliyim ama sorunu hala aşamadım
yöntemi benimle de paylaşırmısınız.
canım emla anestezik bir krem uyuşturuyor.bende ilk aylarda başaramamıştım.bu sitedeki arkadaşlar sayensinde aştım.emla kremi vajina girişine ve içine fındık tanesi büyüklüğünde sür yarım saat içersinde uyuşuyo.kendini rahat bırak eşine deki ben ne dersem diyim kendini geri çekme ben öyle dedim.çünkü sürekli dur bi dk diye eşime izin vermiyrodum oda kıyamıyordu.emla sürdüm öncesinde pasiflora şurup içtim doktor rahatlatır seni dedi.eşime dur derken baktımki olmuş.
inan sonrasında diyorsunuzki boşyere bukadar büyütmüşüm.emla kremi çok arkadaş var burdan bence deneyin faydası oluyor.bide vajinusmus sayfası var bu topicte.sizin gibi orda bir çok arkadaş var orda öneriler taktikler ve bir çok bilgi var ben o sayfadakiler sayesinde aştım bu sorunu sizede tavsiye ederim
çok teşekkür ediyorum ilginize ya.
parmak egzersizin çok başlangıcında bırakımsadece bakmakla yetindimm ve bıraktım elimi götüremiyorum bile..bazen hırs yapıyorum kendimi hep hazırlamaya çalışıyorum ama iş ilişki noktasına gelince bütün ipler kopuyor, neyseki benim eşimde çok büyük bi destekçi yoksa çok daha kötü olurdur herhalde.dediklerinizide dikkate alacağım, umarım olur
rica ederim canım....naptın başladınmı egzersize varmı bir gelişme ?
yok canım ya, kendimi şartlandırıyorum egzersize başlamadan çözeceğim bu işi, emla kremi deneyeceğim umarım bu sefer olacak..
merhabalar öncelikle ben çok fayda görücemi inanarak derdimi paylaşmak istiyorum 1 aylık evliyim ilk ilişkiden sonra 3 gün normal akıntıyla kanama oldum biraz ara verdik hatta korktum istemdim adet günümde girince 20 günü buldu rahat bırakıp tekrara denedik gene kan geldi damla damla çok olmasada endişendirecek kadar aktı ve ilişkimin ağrısını anlatamam doktora gittim bana girişinde yaralanma olduğunu ve kızlık zarımın hala açılmamış olduğunu söledi ayrıca vajinamın dar olduğunu genişletebilicemi söledi yarlar için krem verdi ve kayganlaştırı al dedi şuan 4 gündür düzenli kremi kullanıyorum fakat iyileşmesini istediğimden ilişkiyi denemedik kayganlaştırıcı işimi kolaylaştırır mı bana yardım edin lütfen gene acı çekicem telaşındayım doktor yaraların2 hafta iyileşmesi sürer dedi beklemeli miyim yoksa deneyip ilişkiyimi yaşamalıyım
bebişim naptın son durumlar nedir herşey yolunda değilmi ?
merhabalar öncelikle ben çok fayda görücemi inanarak derdimi paylaşmak istiyorum 1 aylık evliyim ilk ilişkiden sonra 3 gün normal akıntıyla kanama oldum biraz ara verdik hatta korktum istemdim adet günümde girince 20 günü buldu rahat bırakıp tekrara denedik gene kan geldi damla damla çok olmasada endişendirecek kadar aktı ve ilişkimin ağrısını anlatamam doktora gittim bana girişinde yaralanma olduğunu ve kızlık zarımın hala açılmamış olduğunu söledi ayrıca vajinamın dar olduğunu genişletebilicemi söledi yarlar için krem verdi ve kayganlaştırı al dedi şuan 4 gündür düzenli kremi kullanıyorum fakat iyileşmesini istediğimden ilişkiyi denemedik kayganlaştırıcı işimi kolaylaştırır mı bana yardım edin lütfen gene acı çekicem telaşındayım doktor yaraların2 hafta iyileşmesi sürer dedi beklemeli miyim yoksa deneyip ilişkiyimi yaşamalıyım
kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr ben geldim
nabersiniz görüşmeyeli varmı egzantirik haberler?
kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr ben geldim
nabersiniz görüşmeyeli varmı egzantirik haberler?
hoşgeldin.. görmeyi isterdim seni ama karşılaşamadık tibiticim haberler sende kayıplardasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?