Vajinusmusu Evde Yenenler

Merhaba keğel ve nefes egsersizlerini yaparak ve trendyoldan da dilatör seti ile eczaneden aldığım webcam’ine sprayla yendim İnşallah sizde kısa sürede yenersiniz

Merhaba arkadaşlar,

Uzun süre vajinusmus sorunu ile mücadele verip, evde kendi başına yenen arkadaşlar bana ve diğerlerine de yardimci olur musunuz?
Merhaba arkadaşlar lütfen beni de aydınlatır mısınız? Psikologla gerçekten olmadı sorun benim kendimi kasmam da bunun için de pelvik egzersizleri ve emla kremle başlamak istedim buradaki arkadaşların yorumlarını okuyup ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. İnşallah hepimiz kurtuluruz bu lanetten..

Merhaba Busra,
Öncelikle bir kadın doğum uzmanina gidip fiziksel olarak muayene olman gerekiyor, vajinanda ve kızlık zarinda herhangi bir problem var mi diye? Eger yoksa gerisi tamamen sende once parmak egzersizi sonra dilator setlerle calisman gerekiyor.
Wemcaine sprey, ainara krem bunlar yardimci etmenlerin, bende suan bunlara çalışıyorum parmak egzersizlerini tamamladim, dilator de 4. boydayim inşallah en kisa zamanda bitecek. Sende biran once bir adim at. İstersen nasil yaptiklarimi ozelden daha net anlatabilirim.

Nasıl yendiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…