Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

İyi akşamlar arkadaşlar ben merve bu sayfayı bugün keşfettim ve gördüm ki çok kişiye yardımcı olmuşsunuz buna çok sevindim..bende bir vajinismus hastasıyım ve bunu yenebilecegimihiç düşünemiyorum hergün kahroluyorum üzülüyorum ağlıyorum işime yansıyo çevreme yansıyor bu üzüntüm..evleneli beş ay oldu ve ben hala başladığım yerdeyim acı ve korku hissi..iki seans psikoloğa gittim parmak egzersizi önerdi ama ben yapamıyorum eşim hep destek veriyor bana hep yanımda ama ben hiç ilerleyemiyorum lütfen yardım edin bana lutfennnn

Hoşgeldin canım. İlk adım en zoru olandır. Kulak temizleme çöpü ile egzersize başlayabilirsin. Cem keçenin vajinismus ile ilgili kitaplarından birini al. Buradaki önerileri ve başarı hikayelerini oku. Sadece pes etme. Ancak kararlı olursan başarırsın. Acıyı kendini kasarak sen yaratıyorsun. Egzersizle kasılmamayı öğreneceksin.

EGZERSİZLERE BAŞLADIM AMA KORKUYORUM YENEMEMEKTEN

EGZERSİZLERE BAŞLADIM AMA KORKUYORUM YENEMEMEKTEN
Egzersiz yapıpda yenemeyen olmadı. Sadece erteleyenler, pes edenler, denemekten korkanlar vajinismusa yenik düştü. O yüzden egzersizlere bir an önce başla.
İlk yapman gereken şey ayna egzersizi. İlk önce cinsel organını tanıyacaksın. Eğer sayfayı okuduysan nasıl yapacağın yazıyor ve diğer aşamaları da ben ve pek çok arkadaş açıklayıcı bir şekilde anlattık. Lütfen erteleme, bir an önce başla. Eşinde sana yardımcı oluyormuş ne kadar şanslısın. Bunun değerini bil. Burda pek çok üye eş desteği alamamıştı. Bu da durumu daha zorlaştırıyor. Ama sen öyle değilsin. Hadi iyi haberlerini bekliyoruz. Küçükte olsa bir aşama kaydet..

Çok teşekkür ederim desteğiniz için insaAllah güzel haberler verebilirim

Çok mutlu oldum adınıza bende sevinmelimiyim bilmiyorum ama çok canım acısada yarıya kadar alabildim ve küçükte olsa anne olma ihtimalim var artık acıyı yenmem konusun da fikir istiyorum sizden ne zaman gecer alışmayla mı ilgili

Her şeyimiz yaklaşık olarak aynı bende yenemiyorum burda okuduklarimi denemek istiyorum ama sadece serçe parmağı alabiliyorum yardım edin bana da

arkadaşlar ben parmak egzersizleriyle başladım. çok zorlanarak ilerleme kaydettim. şu an 2 parmağı korkmadan, sorunsuzca yapabiliyorum. sizce nasıl ilerlemeliyim bundan sonra?

Bugün cesaretini topladım ve özelde bı kadın dogumcuya gittim herşey normal mi diye ama çatala ağlayarak oturdum doktora dedim ki içeri birşey sokmayin diye sadece dudaklarda tutup açtı kızlık zarının normalden kapalı olduğunu belki ameliyatla açılabileceğini söyledi ama parmağımı girdirmedigim için kesin bişey söyleyemem dedi ve bu durum beni daha kotu etkiledi

Şimdi daha çok korkuyorum parmak egzersizi de yapmaya başlamadan bitecek benim için galiba çok kötüyüm bunları da ağlayarak yazıyorum lütfen bana yardım edin istersen seansı 200 TL ye gel her hafta halledelim dedi vajinismusu. Bide kızlık zarını makette neresi sence dedi bana bende arastirmistim su dışarıdaki yer dedim hayır içerde dedi bana ama bı resimde dışarda gosteriyirdu

Bana yardım edin lütfen çok kötüyüm kızlık zarı nerde tam olarak internetten biraz daha dışarda diye biliyordum ama içerde dedi doktor bide kızlık zarını biraz kapaliymis çok korktum

Bende vajiliyken bi cesaret kadın doğuma gitmiş ve hayatımın en kötü tecrübelerinden birini yaşamıştım.Güya çok iyi dr du ama bana göre en kötü,en berbat dr.Günlerce kendime gelemedim çatalda bayıldım kaldım,birde ben uyanırken utanmadan epilepsinmi var sanki epilepsi gibisin zart zurt saçma sapan şeyler söylemişti ve inan bana aylarca kendime gelemedim,vajinismus fizyolojik bi hastalık değil canım,pskolojik bir durum yani kadın doğumcuların anlayacağı bişey değil,bişey söylemesi gerekiyormuş oda sana bunu söylemiş,dediği ameliyatı boşu boşuna olup hala vaji yaşayan bi sürü insan var,sen Dr dediklerini unut ve eğer durumun müsaitse iyi bir cinsel terapistle görüş,yoksa burdan yenenlerin hikayelerini oku,egzersiz yap.Bende 5 yıla yakın yaşadım vajiyi şimdi hamileyim,geçiyor asla geçmez sanıyorsun ama geçiyor..

Kadın doğum dr u ne yapabilir vajiye acaba 200 tlye halledecekmiş,bu işin eğitimini almış insanlar var,ne ara da vajinismus eğitimi almışlar acaba,tavsiye etmiyorum lütfen yardım alacaksan bile çok iyi araştır ve cinsel terapistten yardım al.Her başarısız durum seni daha çok yorar,ben yaşadım bu durumu.

Cinsel terapist mis aynı zamanda ama yine de gitmem gidersem Ankara'daki kliniklere giderim ama kadın zarın biraz kapalı deyince korktum ben cesaretim gitti ama tam emin değilim parmak sokamadigim için dedi bu konuda yardım edin bana kafam karisti

Hem kadın doğumcu hemde cinsel terapistse aynı zaman da ,emin olmadığı şey hakkında nasıl konuşuyor vajililerin evhamlı olduğunu bilmesi gerekmezmiydi,dediğim gibi o dr’un dediklerini unutun kafanız da karışmasın ezbere konuşmuş bence, ayrıca ben vajinin kliniklerde 3 günle halledilecek birşey olduğunu düşünmüyorum,çok yıpranıyoruz yanlış saçma sapan cinsel bilgiler vaji yapan değilmi zaten bizleri, doğru şeylerle yönlendirilmemiz gerekiyor.Bunun içinde ya kendi kendinizi tedavi edeceksiniz,yada terapistle tedavi olacaksınız,3 günde sizi ilişkiye girdirirler belki ama sadece ilişkiye girmekle bitmiyor zevk almak,ilişki sırasın da yanma olmaması vs vs vs bunlarda çok önemli bence.ve buda 3 günde olacak bişey değil.

Sen nasıl yendin peki hangi doktora gittim ben dün çatala çıkınca asla yememek bunu diyorum artik

Arkadaşlar muayene nasıl oldunuz? Ben dr gittim ama içeri bişey sokmadı. Kızlık zarına da dokunmadı. Sadece üst dudakları kendine doğru cekti, kasılma seviyemi tespit etmek icin. Hiiiicccc kasılmadım. Bana vajinismus derecen ortanın üstü dedi. (Kasılmadığım halde ve 2 parmakla egzersiz yaptıgım halde nasıl ortanın üstü derece oluyorsa) 350 lira da muayene parası aldı. Kızlık zarı hakkında bişey de söylemedi. Hatta konu dışı adetimle ilgili bişey sordum onu da vajinismus tedavini yapalım ondan sonraki muayenede o sorduğun seye de bakarız dedi. Bildiğiniz KAZIKLANDIM. İZmir’de mitra kadın Doğum dr Ali Özdemir bey. gidecek olan varsa şimdiden uyarayım. Görüşmeler ücretsiz diyorlar orada muayene ediyorlar ama muayenenin ücretli olduğunu her şey bitip kapıdan çıkarken öğreniyorsunuz. Tavsiye etmiyorum asla.
Kendisi burayı okuyordur gittiğimde bilgisayarında Kadınlar kulübü açıktı...

Şimdi bu muayene miydi? Siz nasıl muayene oldunuz dr nasıl bakıyor?

Ben çatala çıktım ama o sıra ağlıyordum ve kendimi sartlamistim serçe parmağını da alabiliyorsun ama yine de doktorun parmakla bakmasına izin vermedim vajina dudaklarını baya bı çekti ve ikinmami istedi

Ben gittim kadın doğum dr na vaji olduğumu, cinsel terapistte gittiğimi ama yenemediğimi ve belki bir faydası olur diye oraya gittiğimi anlattım neyse bir muayne edelim dedi,çatala çıkardı elle muayne etti biraz kasılsamda yaptırdım,sonra bide kameralı çubukmudr her ne zıkkımsa onla bakalım dedi bende gerek yok ondan korkuyorum dedim yok yok bi bakalım dur dedi zaten sonrasını hatırlamıyorum korkudan bayılmışım, böyle düşüncesizce davranışı yüzünden ben şimdi çataldan korkuyorum,cesaret edemem bidaha çıkmaya vajiyi yenmeme rağmen korkuyorum üstelik.Malesef her iyi dedikleri dr iyi değil, her dr herkese iyi gelecek diye bişe de yok.Benim gittiğim dr da çok iyiydi güya ama bana göre çok kötü bi dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…