Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Ben ikisini de denedim eldivenle daha rahat olduğunu gördüm bi de eldiven jeli emmiyor ya ondan sanırım.Sana adetin bittiğinde sana taktikleri sırasıyla madde madde veririm yenmek de garanti.kitabı bitiremeden yendim düşün yani burdaki yazılanlar da Orayı açık olarak hayal etmeme çok yaradı kesinlikle her gün oku doğruları Söylüyorlar ben de neler neler aldım evde egzersize başlamadan önce içmediğim ilaç düşmediğim şey sıkmadığım sprey kalmamıştı inanki onlardan medet umdum boşuna zamanında egzersize başlasam sadece jel ve eldiven yetecekmiş benim jel ayni zamanda biraz da uyuşturuyor.Ben açıkçası söylemedik kümse bırakmadım hepsi ayrı Üstüme geldi onlara ha evet Yaptım demek Uğruna da azmettim yenince onlara söylenesi çok zevkli oluyor canım :) istersen yardımcı olmak adına özelden telimi bile verebilirim yeter ki yardımın dokunsun sen bilirsin yazarım da

yardımcı olmanı ısterım tabıkıde sonucta benı benım gıbı zorlugu yasamıs ınsan anlar sonuctaa .. eger özelden numranı yazrsan sana watsaptan merahaba dıyebılırım cok sagolasın

Bir yatak odası Parasını doktora veremezdim bunun için çok şükür istesem veririm ama inanki gerek yok burayı oku uygula doktordan daha iyi

yardımcı olmanı ısterım tabıkıde sonucta benı benım gıbı zorlugu yasamıs ınsan anlar sonuctaa .. eger özelden numranı yazrsan sana watsaptan merahaba dıyebılırım cok sagolasın
Tmm canım memnuniyet sevaba girerim belki ben de

Bugün basardım dıyen arkadaslarımız olcakmı dunden berı onların yazılarını okudukca bana cesaret gelıyor cunku.. inşallah her gecen gun bu hastalıgı yenen bır cok kısı olur

MERHABA arkadaslar dun ılk denemem olan parmak egzersızınde tum parmaklarımı teker teker deneybıldım.bunu bıle yapamam sanıyordum . agrı acı yok . sadece gel gıt yaparken ust kısımdan parmagıma degen ette garıp uyuz eden bı hıs olusuyoo ne oldugunu tam kesıtremedım ama zamanla gecer sanırım

MERHABA arkadaslar dun ılk denemem olan parmak egzersızınde tum parmaklarımı teker teker deneybıldım.bunu bıle yapamam sanıyordum . agrı acı yok . sadece gel gıt yaparken ust kısımdan parmagıma degen ette garıp uyuz eden bı hıs olusuyoo ne oldugunu tam kesıtremedım ama zamanla gecer sanırım

Canim ayni bende de oyle oldu

Bgun gene parmak egzersizimi yaptim tek parmaklarsan sonra iki parmak denedim boy olrak yarisinsan fazlasini sokabildim.suan yanma hissim var normal olraktan.tek skntim parmagimi icime soktktan sonra gel git yaparken ust kisimda kemigin altindaki ete surttgnde uyuz bi his olusuyoi sanci desem diil aci desem diil zevk desem hic diil anlatilamick bisey bu his zamanla gecicekmi yoksa anormal bir durummu mu . cunku ordaki hissi hssettkce insanin yapasi gelmioo nolur ayni seyi yasiyan varsa bilgi versin

:halay:Herkese merhabalar ben çook uzun süre bu formu sessizce okudum nadiren yazdım yardım istedim bazen bazı arkadaşlarla özelden konuştum bazen benden sonra gelip yazıp bu işi halledenleri görünce çok bunaldım okumayı bırakdım sonra tekrar döndüm zaman zaman egsersiz yaptım günler aylar geçti artık 4 yıldır evliyim bisüredir utanıyodum artık ne yazıyordum ne sessizce okuyordum burayıda bırakmıştım sonunda bu akşam çok şükür yendim :KK49: Evlenmeden önce acelesi ne yaparım diyodum evlenince sadece bunun içinmi evlendik diye düşünmeye başladm hemen yapmakdan kaçtm ama kafamda istesem yaparım diyodum sonra deneyince yapamadığımı anladım bi baskı sanki ora patlıcak yırtılıcak gibi bi zonklama olmadı olmadı günler geçti aylar geçti kimi zaman üstüne düştük kimş zaman günlerce kaçtım mazeretler buldum kafamda kurduğum dünya kabusum oldu bugün buraya yazışım çok imrendiğim bişeydi birgün bende yenip yazabilirmiyim diyodum yendimmmm yendimmmmm sonunda yaptımmmm:KK76::KK76::KK76: burayı sessizce okuyan arkadaşlar denemekten vazgeçmeyin başkalarında olan şeyler sizinde hayatınızın engelleri değil olumsuz şeyleri okumayın kafanızda kurmayın düşünmeyin , ben her okuduğumdan etkilendim ama herkesin ayrı bi dünyası var herkes aynı şekilde yenecek diye bişey yok aslında geeçekten bir anlık bişeymiş tamamen cesaret ve istekmiş boşa zaman harcamışım, ben bi süredir internetten aldığm bi aparatı deniyordum ama düzenli değil iki ayda bir belki , olmayınca bırakıyordum uyuşturucu sprey almıştım onuda doğru dürüst inat edip kullanmadım arada sırada denedim olmaynca bırakıp kaçtım. Bugün o aparatlar sayesinde yendim meğer bukadar basitmiş :KK49:

:halay:Herkese merhabalar ben çook uzun süre bu formu sessizce okudum nadiren yazdım yardım istedim bazen bazı arkadaşlarla özelden konuştum bazen benden sonra gelip yazıp bu işi halledenleri görünce çok bunaldım okumayı bırakdım sonra tekrar döndüm zaman zaman egsersiz yaptım günler aylar geçti artık 4 yıldır evliyim bisüredir utanıyodum artık ne yazıyordum ne sessizce okuyordum burayıda bırakmıştım sonunda bu akşam çok şükür yendim :KK49: Evlenmeden önce acelesi ne yaparım diyodum evlenince sadece bunun içinmi evlendik diye düşünmeye başladm hemen yapmakdan kaçtm ama kafamda istesem yaparım diyodum sonra deneyince yapamadığımı anladım bi baskı sanki ora patlıcak yırtılıcak gibi bi zonklama olmadı olmadı günler geçti aylar geçti kimi zaman üstüne düştük kimş zaman günlerce kaçtım mazeretler buldum kafamda kurduğum dünya kabusum oldu bugün buraya yazışım çok imrendiğim bişeydi birgün bende yenip yazabilirmiyim diyodum yendimmmm yendimmmmm sonunda yaptımmmm:KK76::KK76::KK76: burayı sessizce okuyan arkadaşlar denemekten vazgeçmeyin başkalarında olan şeyler sizinde hayatınızın engelleri değil olumsuz şeyleri okumayın kafanızda kurmayın düşünmeyin , ben her okuduğumdan etkilendim ama herkesin ayrı bi dünyası var herkes aynı şekilde yenecek diye bişey yok aslında geeçekten bir anlık bişeymiş tamamen cesaret ve istekmiş boşa zaman harcamışım, ben bi süredir internetten aldığm bi aparatı deniyordum ama düzenli değil iki ayda bir belki , olmayınca bırakıyordum uyuşturucu sprey almıştım onuda doğru dürüst inat edip kullanmadım arada sırada denedim olmaynca bırakıp kaçtım. Bugün o aparatlar sayesinde yendim meğer bukadar basitmiş :KK49:
Aparatlatı ne kadar süre kullandık

GUNAYDIN HERKESE DUN AKSAMDA PARMAK EGZERSIZLERIMIDE YAPTIKTAN SONRA KENDIME APARAT YAPTIM .SADECE ZEYTIN YAGIYLA APARATIDA IKI KERE GIRIS YAPABILDIM GEL GIT DE YAPTIM BRAZ YANMA HSSI OLDU AMA SABAHDA GECTI .. YAVAS YAVAS ILERLIYORUM SANIRIM

arkadaşlar vajinismus olduğumu düşünüyorum bu konuda yardımcı olacak var mı buraya geldim dert ortağı bulmak için ama sanırım daha da ümitsizliğe kapıldım yalnız olduğumu daha da cok hıssettim

arkadaşlar vajinismus olduğumu düşünüyorum bu konuda yardımcı olacak var mı buraya geldim dert ortağı bulmak için ama sanırım daha da ümitsizliğe kapıldım yalnız olduğumu daha da cok hıssettim

CANIM BENIM DIGER FORUM SAYFASINA GEL ORASI DAH HAREKETLI VAJINISMUS NEDIR TECRÜBE VE DENEYİMLERİMİZLE VAJİNİSMUSU YENELIM ADI

ORAYA GIRDIGINDE BI 30 SAYFA GERIDEN OKUMAYA BASLA SANA YARDIMCI OLACAKTIR SENIN GIBI BIR COK KISI VAR BENDE DAHIL ORDA HERKESIN EGZERSIZ UYGULAMALARI VAR SENDE BASLA BIR AN ONCE

X