- 16 Mayıs 2017
- 135
- 57
Ben ikisini de denedim eldivenle daha rahat olduğunu gördüm bi de eldiven jeli emmiyor ya ondan sanırım.Sana adetin bittiğinde sana taktikleri sırasıyla madde madde veririm yenmek de garanti.kitabı bitiremeden yendim düşün yani burdaki yazılanlar da Orayı açık olarak hayal etmeme çok yaradı kesinlikle her gün oku doğruları Söylüyorlar ben de neler neler aldım evde egzersize başlamadan önce içmediğim ilaç düşmediğim şey sıkmadığım sprey kalmamıştı inanki onlardan medet umdum boşuna zamanında egzersize başlasam sadece jel ve eldiven yetecekmiş benim jel ayni zamanda biraz da uyuşturuyor.Ben açıkçası söylemedik kümse bırakmadım hepsi ayrı Üstüme geldi onlara ha evet Yaptım demek Uğruna da azmettim yenince onlara söylenesi çok zevkli oluyor canım :) istersen yardımcı olmak adına özelden telimi bile verebilirim yeter ki yardımın dokunsun sen bilirsin yazarım da
yardımcı olmanı ısterım tabıkıde sonucta benı benım gıbı zorlugu yasamıs ınsan anlar sonuctaa .. eger özelden numranı yazrsan sana watsaptan merahaba dıyebılırım cok sagolasın