Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Vajiyi yenip te artık bebek sahibi olmak isteyen herkesin, şirin mi şirin, :anneadayı:zeki mi zeki, elleri yumuk yumuk, gözleri boncuk boncuk :nazar: geceleri uyuyan, az gazlı, bol iştahlı, tombiş tombiş, bal yanaklı bebekleri olur da yuvaları şenlenir inşallah. :emir_bebek:

Eve gelirken beni de kapıda karşılayan bir can var. Kedi ama olsun, o bile mutluluk veriyor. Eşimde bende çok düşkünüz ona.

Ağzından bal damlıyor Canım. Aslında bakire olduguma inanmaması değilde , kendi yapmak istiyor ( afedersinz ) Erkek iç güdüsü anlıyorum onu.

Yendim yazmak istiyorum ama egzersiz bile yapamıyorum... :KK43:
Aynı içgüdü bizdede var. Bizde eşimizle olsun isteriz. Normal bir duygu zaten. Ama olmuyor, yapamıyoruz işte.
Spreyle hiç denemişmiydin?

Canım nasılsıııın neler yapıyosun eşinle aran nasıl. Ben bebek için uğraşıyoruum dua et lütfeen Allahım aratmadan versin herkese:emir_bebek::dua:
Amin...
Ev arkadaşımla! aram iyi..birbirimize zor günlerimizde destek oluyoruz. Özellikle ben ve ailem, zor şeyler yaşadık, sağolsun hep maddi manevi destek oldu. Beni hiç rahatsız etmez, odamda rahat rahat uyurum. O da kanepesinde rahatsız edilmeden mışıl mışıl uyur. Sarılmak, öpüşmek...gibi öyle banal! şeyleri aştık biz. Birbirimizi kirletecek şeyler yapmıyoruz. Aşkın nirvanasındayız. Telepatik takılıyoruz.:KK45:

Amin...
Ev arkadaşımla! aram iyi..birbirimize zor günlerimizde destek oluyoruz. Özellikle ben ve ailem, zor şeyler yaşadık, sağolsun hep maddi manevi destek oldu. Beni hiç rahatsız etmez, odamda rahat rahat uyurum. O da kanepesinde rahatsız edilmeden mışıl mışıl uyur. Sarılmak, öpüşmek...gibi öyle banal! şeyleri aştık biz. Birbirimizi kirletecek şeyler yapmıyoruz. Aşkın nirvanasındayız. Telepatik takılıyoruz.:KK45:

Ay monalaza bayılıyorm sana yaa laflara baak :rolleyes: maşallah maşallah Allah bozmasıın canım benimm hep böyle devam:confused:

Vajiyi yenip te artık bebek sahibi olmak isteyen herkesin, şirin mi şirin, :anneadayı:zeki mi zeki, elleri yumuk yumuk, gözleri boncuk boncuk :nazar: geceleri uyuyan, az gazlı, bol iştahlı, tombiş tombiş, bal yanaklı bebekleri olur da yuvaları şenlenir inşallah. :emir_bebek:

Eve gelirken beni de kapıda karşılayan bir can var. Kedi ama olsun, o bile mutluluk veriyor. Eşimde bende çok düşkünüz ona.

Kızlarrr yendiimmm bittii artık o kabus geceler yokkk inanılmaz mutluyum burda yazıyolardı da inanmıyodum hepsi girmis nasıl oldu anlamadım diyolardı ayyynen oyle oldu :)) siz de güvenin kendinize. Yendigim pozisyona acıkcası ben cok şaşırdım siz de şaşırırsınız diye dusunuyorum :) yüzüstü bacaklarım hafif aralıkken eşim ısrar etti ve denedi ben nasılsa bu pozisyonda asla girmez diyodum ama şokk hafif bi acı oldu ama tamamının girdigini düşünmemiştim bundan baska pozisyonlarda canm yanıyor ama bu pozisyonda cok ufak acı ve kasılma var inanılmaz mutluyumm :)
Meraba ben yeni üyeyim 7 aylık evliyim ve çok çaresiz hissediyorum bugün buldum bu sayfayı umut oldunuz

Kızlar hiç bi de hiç kanamam olmadı normalmi bu, girdi ama kanama olmayınca olduğuna inanamıyorum hala :110:
Meraba bende 7 aylık evliyim ve ağlamaktan sıkıldım artık nolur destek olun sprey benzeri şeyler kullandınız mi benim en büyük sorunum bacaklarımı açamıyorum kasıyorum uyku ilacı bile denedik artık psikolojim bozulmaya basladı

Meraba ben yeni üyeyim 7 aylık evliyim ve çok çaresiz hissediyorum bugün buldum bu sayfayı umut oldunuz

Cok sevindim memnun oldum :) çaresizlik yok cunku çaresi var :) hani diyor ya bir dusunur "Nefes alıyorsak umut var demektir" he aynen öyle iste. Neden üzülüyoruz? Üşengeç olduğumuzdan cunku egzersizin acıtmadıgını yapınca anlıyosun o yuzden korku degil üşengeçlik. En üşengeç yarışması olsa 1. Olurum ama kim gitcek oraya kadar diyecek tiplerdeniz :-) egzersiz yapıyosuun kendini bırakıyosun tamamdır burdakileri okudukca cesarete geleceksin pozitif dusun pozitif olsun :)

Meraba bende 7 aylık evliyim ve ağlamaktan sıkıldım artık nolur destek olun sprey benzeri şeyler kullandınız mi benim en büyük sorunum bacaklarımı açamıyorum kasıyorum uyku ilacı bile denedik artık psikolojim bozulmaya basladı
Uyku ilacı mı?! :KK43:
Bir an önce egzersiz yapmaya başlamalısın. Korkularından ancak egzersiz yaparak kurtulabilirsin.

Cok sevindim memnun oldum :) çaresizlik yok cunku çaresi var :) hani diyor ya bir dusunur "Nefes alıyorsak umut var demektir" he aynen öyle iste. Neden üzülüyoruz? Üşengeç olduğumuzdan cunku egzersizin acıtmadıgını yapınca anlıyosun o yuzden korku degil üşengeçlik. En üşengeç yarışması olsa 1. Olurum ama kim gitcek oraya kadar diyecek tiplerdeniz :-) egzersiz yapıyosuun kendini bırakıyosun tamamdır burdakileri okudukca cesarete geleceksin pozitif dusun pozitif olsun :)

Haklısınız ben hiç denemedim egzersiz ve doktora gitmekte istemedim eşim de sağolsun anlayışlı oldu zorlamadı doktor konusunda. Ama bu sayfa umut oldu bana tüm mesajları okumak istiyorum yalnız olmadığımı anladım

Haklısınız ben hiç denemedim egzersiz ve doktora gitmekte istemedim eşim de sağolsun anlayışlı oldu zorlamadı doktor konusunda. Ama bu sayfa umut oldu bana tüm mesajları okumak istiyorum yalnız olmadığımı anladım
Mesajlarda çok işine yarayacak, bilgiler, tavsiyeler var. Yinede sorun olursa bizler burdayız. Kolay gelsin.

Aynı içgüdü bizdede var. Bizde eşimizle olsun isteriz. Normal bir duygu zaten. Ama olmuyor, yapamıyoruz işte.
Spreyle hiç denemişmiydin?

Spreyi nasıl kullanacagımı tam bilmiyorum. 1 kere dısına sıktım uyusturmadı. Burdaki bir arkadas da spreyle mı yapacaksın hep kullanma demişti o günden sonra denemedim :KK43:

Spreyi nasıl kullanacagımı tam bilmiyorum. 1 kere dısına sıktım uyusturmadı. Burdaki bir arkadas da spreyle mı yapacaksın hep kullanma demişti o günden sonra denemedim :KK43:
Canım bende sprey taraftarı değilim. Ama sen kızlık zarının egzersizle zarar görmesini istemiyorsun. Yani eşin istemiyor. Gerçi büyük olasılıkla egzersizle zarar görmez esner. Ama zarar görme ihtimaline karşı, sen ilk seferini belki sprey kullanıp eşinle yapabilirsin. O zaman kızlık zarı sorun olmayacağından rahat rahat egzersizlerine devam edersin. Devamlı spreyle yapmanı önermem bende. Bir kereliğe mahsus. Operasyon gibi düşün.

Canım varsa spreyin kullan. Bir şey olur diye egzersiz yapmayıp çaresizce beklemekten iyidir. kafan rahat olur. Patatenin mesajlarında var. Spreyi nasıl kullandığını anlatmıştı. Başka üyelerde var, ama aklımda patate kalmış. Bunu vajiyi yenmek için yapmıyorsun. ( ki yenebilirsinde. Bir kere oldu diye rahatlaman da mümkün) kızlık zarı operasyonu gibi düşün.

Ben size aman ne önemsiyorsunuz kızlık zarını, şöyleydi böyleydi....demeye hakkım yok. Eşinin ve senin buna psikolojik olarak ihtiyacınız var, ben bunu anlıyorum.

Kizlar ben vajinismusu gecen hafta yendim ama kan falan gelmedi genel bi doktor kontrolune gitmek istiyorum ama alttan muayene yaparlar diyede cekiniyorum o sekilde muayene olanlar tecrubelerini anlatabilir mi rica etsem

X