Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Yenenleri tebrik ediyorum ben artık umudumu da psikolojik sağlığımı da yitirdiğimi düşünüyorum.. Aparatlarda tüm boyları yapıyorum artık. Ama psikolojik olarak o kadar yıpranmışız ki eşli denemeyi yapamıyoruz bile. Zar zor Kaç günde bir defa denk gelip de bişeler yapmaya çalışsak bile ben girdirmeye çalıştığımda yağ sürmek istiyorum eşim kızıyor. Gerek yok diyor. O kadar anlatıyorum oysa diğer vakitlerde tamam anladım diyor. Ama iş o zamana gelince söyleniyor. Ve ben kupkuruyum artık zaten zevk kısmını geçtim sadecee başarmak ve normal bir kadın hissetmek istiyorum yine aynı şey oldu bugünde...ben yağ sürecek girdircem derken eşimin ereksiyonu geçiyor hemen. Çok mutsuzum çok ağladım. Kusura bakmayın umutsuz bir yazı oldu...keşke ağlayınca çözülseydi bazı şeyler. Bunun için o kadar göz yaşı döktüm ki..
Bnm esim destekti ama ne yazikki kayganlastiriciya karsiydi....aglamayin varesi var kayganlastiricili prezervatifler var onlardan alin hem onun penisine bisey surulmuyo hem onun kayganligiyla kolay oluyo bu kadarini da yapiversin ikna edin aglayip...bunu da yapmaz sa asla yenemeyeceginizi soyleyin...insallah duzelir hersey uzulmeyin bir an once caresine bakin hersey geciyo bende cok agladim

Evet herkes nerde yaa! Özlettiler kendilerini. :110:
Abla bak aslında şöyle de olabilir. Millet yaz tatilinde hep düğün yapıyordu sonbahar da ise anca bu hastalıklarını anlayıp bu siteyi buluyorlardı. Buna bende dahil. Çok şükür çoğu sonbahar bitmeden yendi. Kısa girdik nerdeyse bahar geliyor artık herkes bir bir yendi. Geriye bi tek eşleri inatçı olan insanlar kaldı yada çok hassas kişiler. Doğru mu analiz yaptım acaba :oops:

Abla bak aslında şöyle de olabilir. Millet yaz tatilinde hep düğün yapıyordu sonbahar da ise anca bu hastalıklarını anlayıp bu siteyi buluyorlardı. Buna bende dahil. Çok şükür çoğu sonbahar bitmeden yendi. Kısa girdik nerdeyse bahar geliyor artık herkes bir bir yendi. Geriye bi tek eşleri inatçı olan insanlar kaldı yada çok hassas kişiler. Doğru mu analiz yaptım acaba :oops:
Heee.. olabilir. :KK5: Vaiinismusunda tıpkı meyve yetiştirmek gibi, çiçeklenme, böceklenme, tomurcuklanma, meyvelenme, dalında koparılma veya dalında olgunlaşıp koparılmama halinde öylece çürüyüp kalma gibi farklı aşamaları olabilebilür. :KK70:

Heee.. olabilir. :KK5: Vaiinismusunda tıpkı meyve yetiştirmek gibi, çiçeklenme, böceklenme, tomurcuklanma, meyvelenme, dalında koparılma veya dalında olgunlaşıp koparılmama halinde öylece çürüyüp kalma gibi farklı aşamaları olabilebilür. :KK70:
Evet aynen öyle :KK49::KK48:

Çoook eskiden, otuz yıl önce diyebilirim. Vajinismuslu bir kadını anlatan yabancı bir film izlemiştim. Karı koca durumun ciddiyetini kavrayıp bir psikoloğa gitmişlerdi. Filmde doktor kadına bizim yaptığımız gibi ödev falan vermemişti. Sorunun nerden kaynaklandığını anlamak için kadının zihinsel geçmişini sorgulayıp, korkunun kaynağını bulmuştu. Ona göre de bir terapi uygulamıştı. Çok eski bir film. İnternette arşivlere baktım, bulamadım. Yeniden izleyecektim. O zaman ailemle izlediğim için biraz utanıp sıkıldığımdan, detaylıca bakamadım. Öyle çok film var, öpüşme sahnelerinde gözlerimizi kapattığımız, annem tamam bitti derdi de açardık gözümüzü, bakardık ki oda babamın yanında utanıp kızarmış :oops::KK70:

Çoook eskiden, otuz yıl önce diyebilirim. Vajinismuslu bir kadını anlatan yabancı bir film izlemiştim. Karı koca durumun ciddiyetini kavrayıp bir psikoloğa gitmişlerdi. Filmde doktor kadına bizim yaptığımız gibi ödev falan vermemişti. Sorunun nerden kaynaklandığını anlamak için kadının zihinsel geçmişini sorgulayıp, korkunun kaynağını bulmuştu. Ona göre de bir terapi uygulamıştı. Çok eski bir film. İnternette arşivlere baktım, bulamadım. Yeniden izleyecektim. O zaman ailemle izlediğim için biraz utanıp sıkıldığımdan, detaylıca bakamadım. Öyle çok film var, öpüşme sahnelerinde gözlerimizi kapattığımız, annem tamam bitti derdi de açardık gözümüzü, bakardık ki oda babamın yanında utanıp kızarmış :oops::KK70:
Ben de geçen Esra erol daki kadının vajinismus olduğunu öğrendim hatta açıkça söylüyordu şok oldum :oha:

Vajinusmusu tecrübe ve deneyimlerimizle yenelim topiği daha aktif buradaki sessizliğin nedeni buymuş bilginiz olsun orda yardıma ihtiyacı olan vaji meleklerimiz var :)

Vajinusmusu tecrübe ve deneyimlerimizle yenelim topiği daha aktif buradaki sessizliğin nedeni buymuş bilginiz olsun orda yardıma ihtiyacı olan vaji meleklerimiz var :)
Beni isterlermi ki?! Kocalarını kötüleyip duruyorum. Benden kaçmış olabilirler. O yüzden oraya yorum yazmıyorum. Yine mi monalazo? demesinler diye. :KK57:

Beni isterlermi ki?! Kocalarını kötüleyip duruyorum. Benden kaçmış olabilirler. O yüzden oraya yorum yazmıyorum. Yine mi monalazo? demesinler diye. :KK57:
Hahahah alemsin bence farklı bakış açınla değişik benzetmelerinle yorumlarınla çok şey katıyorsun kimini gerçekler acıtsada bazen birilerinin gerçekleri söylemesi gerekir sana ihtiyacı var o topiğin hadi senide oraya alalım Mona :KK50:

Gecmis olsun monalazo arkadaslar bnde yendim 1 aydir ama sadce yan yatarak yapabilioruz digerlerinde hala kasilmam gecmedii amne zormus iliskiye girmek :)) bekarlik sultanliktir diye kesin ondan soylemistr soyleyen

Gecmis olsun monalazo arkadaslar bnde yendim 1 aydir ama sadce yan yatarak yapabilioruz digerlerinde hala kasilmam gecmedii amne zormus iliskiye girmek :)) bekarlik sultanliktir diye kesin ondan soylemistr soyleyen
Sağol canım. Kardeşim daha iyi şimdi.
Yendin ya, gerisi de yavaş yavaş olur. Tek yapman gereken şey yaşadığın anın tatını çıkarmak.

Hahahah alemsin bence farklı bakış açınla değişik benzetmelerinle yorumlarınla çok şey katıyorsun kimini gerçekler acıtsada bazen birilerinin gerçekleri söylemesi gerekir sana ihtiyacı var o topiğin hadi senide oraya alalım Mona :KK50:
Teşekkür ederim...:21:

Merhaba arkadaşlar, inşallah hepiniz iyisinizdir.
Hep diyoruz ya bu iş kafada bitiyor diye. Evliliğimde 5 sene dolmasına 1 ay kala yenebildim. 5 sene neden öyle geçti peki?? Hep erteledim. Kendime inanmadım. Kabullendim ama çözüm için adım atmaktan dahi korktum. Bırakın 5 seneyi 5 ayınızı bile heba etmeyin lütfen. Kendinize güvenin. Tek başınıza (eşinizin desteği çok önemli) olmuyorsa uzmanlardan destek alın. En kısa zamanda halledin. Göreceksiniz o acı veren duvar yıkılmış gitmiş.
Tüm bu sorunu yaşayan arkadaşlara azim kolaylık ve eş desteği diliyorum.
Bu arada Esencan Esencan güzel haberini bekliyoruz :)

Merhaba arkadaşlar, inşallah hepiniz iyisinizdir.
Hep diyoruz ya bu iş kafada bitiyor diye. Evliliğimde 5 sene dolmasına 1 ay kala yenebildim. 5 sene neden öyle geçti peki?? Hep erteledim. Kendime inanmadım. Kabullendim ama çözüm için adım atmaktan dahi korktum. Bırakın 5 seneyi 5 ayınızı bile heba etmeyin lütfen. Kendinize güvenin. Tek başınıza (eşinizin desteği çok önemli) olmuyorsa uzmanlardan destek alın. En kısa zamanda halledin. Göreceksiniz o acı veren duvar yıkılmış gitmiş.
Tüm bu sorunu yaşayan arkadaşlara azim kolaylık ve eş desteği diliyorum.
Bu arada Esencan Esencan güzel haberini bekliyoruz :)
İnşallah yenmeyen kalmaz. Vajinismusu yaşamak karabasanı andırıyor.

Arkadaşlar eşli parmak egzersizleri Tamam..hiç parmak egzersizi yapamayan ben astım kendimi ve bir süre sonra girişte bile zorlanmiyorsunuz..aklımdaki acıya ak korkusu geçti gitti..şimdi ya olmazsa yinede telaşına düştüm.:KK66:.iki seansımız kalmış..doktorun planına göre..bilseydim daha önce başlardım..çok pişmanım iki sene ertelediğim için..parmak egzersizinede başlayın genisledikce ve yaptığınızı gördükçe daha çok yapmak istiyorsunuz inş en kısa zamanda ii haberler aliriz

Ben de bi suredir sehir dısındaydım yeni döndüm derken henuz deneyemedik eşimde strese bağlı ereksiyon problemi oluşmaya basladı maalesef ama bu ayrılık bize yarayacak inanıyorum :) ama lutfen birbirimize guc vermeye devam edelim bu sekilde başarıya ulaşamaz üzülmekten baska bisey yapamayız :KK43: haydi haydi haydii kahkahalarımız cok yakınnn hissediyorummmm. Her sey guzel olacak inanınn! :) destek destek destek yenenler yenemeyenler haydi.

Arkadaşlar Merhabalar..bizde eşli deneme yasak..ancak meraktan denedik..yarısindan fazlası oldu..çok az kaldı..girişte hiç acı falan yok..sadece ileride kaldım biraz baskı oluşuyor..git gel de yaptık hiç sıkıntı yok inanamıyorum hala...acaba o kaldığım yeride gecermiyim..bi yerde gitmiyor sanki..oda yönden sıkıntı galiba parmakla kolayca oluyordu..inş rahatça olur bir an önce çok az kaldı:KK66:) korkmayın acı diye bişey falan yok..ne kadar buyutuyormusuz meğer..bu yargıyı nasıl beyninize isledilerse..pes etmeyin lütfen ben ilerledim bu kadar en çok parmak egzersizine karşı çıkan ben...

Arkadaşlar Merhabalar..bizde eşli deneme yasak..ancak meraktan denedik..yarısindan fazlası oldu..çok az kaldı..girişte hiç acı falan yok..sadece ileride kaldım biraz baskı oluşuyor..git gel de yaptık hiç sıkıntı yok inanamıyorum hala...acaba o kaldığım yeride gecermiyim..bi yerde gitmiyor sanki..oda yönden sıkıntı galiba parmakla kolayca oluyordu..inş rahatça olur bir an önce çok az kaldı:KK66:) korkmayın acı diye bişey falan yok..ne kadar buyutuyormusuz meğer..bu yargıyı nasıl beyninize isledilerse..pes etmeyin lütfen ben ilerledim bu kadar en çok parmak egzersizine karşı çıkan ben...
Tebrikler, olmuş işte! gözünüz aydın. Normale dönmesi için kendinize biraz zaman tanıyın. Hemen hepsini almak diye birşey yok.

Teşekkür ederim..inanamadığım için emin olamıyorum hala :)bosuna beklemişim ettelemisim..inş zamanla daha iyi olacak buna şükür..darısı diğer arkadaşlarıma inş..

Bana istanbul'da gidebileceğim DR iletebilir misiniz ? Devlet hastanesinde vardır insallah :KK43:

X