Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

ilk girişteki zorlanmam normal yani,,, ilk başta irkiliyorum, bir baskı hissediyorum ama içime aldıktan sonra alışıyorum herhalde,,,

arkadaşlar az önce 3 şamdan mumunu birleştirdim ve yaklaşık kalınlığı 12 cm,,, yine ilk girişte biraz irkildim ama sonradan alıştım,,,

arkadaşlar az önce 3 şamdan mumunu birleştirdim ve yaklaşık kalınlığı 12 cm,,, yine ilk girişte biraz irkildim ama sonradan alıştım,,,
Yavaş yavaş sonuca yaklaşıyorsun. Az kaldı. İlk girişte, olmuyor yapamıyorum diye düşünüp bıraksaydın hiç ilerleme gösteremezdin. Azmettin ve bu seviyeye geldin. Tebrikler. İnşallah çok yakında tamamen kurtulacaksın.

Yavaş yavaş sonuca yaklaşıyorsun. Az kaldı. İlk girişte, olmuyor yapamıyorum diye düşünüp bıraksaydın hiç ilerleme gösteremezdin. Azmettin ve bu seviyeye geldin. Tebrikler. İnşallah çok yakında tamamen kurtulacaksın.
inşaalh @monalazo senin ve diğer arkadaşların destekleri ile cesarete geldim,,, eğer bi gün yenersem paylaşacağım..

Merhaba arkadaşlar konu başlığının sahibi olarak gelmişken bi selam vereyim dedim umarım burada çok eski arkadaşlarımdan vajili kimse kalmamıştır. kimse kalmamıştır derken herkes yenmiştir ve buradaki arkadaşlarda inşallah en kısa zamanda yener.
sevgili arkadaşlar sizlere tavsiyem en ufak bi karamsarlığa bile kapılmayın. Bende bu hastalığı yaşamış ve mücadele etmiş biri olarak sizlere gönül rahatlığıyla diyebilirim ki burada yaşananların en kötülerini ben yaşadım. ama hiç pes etmedim ve kimseye belli etmedim. sadece hergün biraz daha azmettim ve yendim. yeneceğime de çok çok çok inandım. hergün adım adım ilerledim ve kazandım. eşimi yeniden kazandım kendime güvenimi yeniden kazandım kadınlığımı kazandım BEN KAZANMAK İÇİN ASLA PES ETMEDEN MÜCADELE ETTİM VE KAZANDIM SİZLERDE KAZANABİLİRSİNİZ. zor olan vajinusmusu yenmek değil zor olan bu gücü kendinde bulabilmek kendine inanabilmek.. Ben yapabileceğinize inanıyorum. Biz kadınlar nelerle baş etmiyoruz ki vajinusmus bunun yanında bir hiç kalıyor. KENDİNİZE GÜVENİN. İlerde çok iyi bir eş, çok iyi bir anne, kendine güvenen ayakları yere sağlam basan bir kadın olmak icin bugün çok kararlı ve azimli olmak zorundasınız. bu sizin ilk ve en önemli göreviniz. Ben şimdi 5 aylık hamileyim rabbim en kısa zamanda sizlere de bu duyguyu yaşasın. Hepinize saygı duyuyorum. Çabalarınız emekleriniz karşılıksız kalmasın diye dua ediyorum. Sizi benden daha iyi anlayacak kişi sizinle aynı şeyleri yaşayacak kişidir. O yüzden birbirinize destek olun ve sizin gibileri asla bırakmayın. Emin olun bu işi yapan doktorlar bile aynı şeyi yaşayan iki kişinin birbirini anladığı kadar anlamaz.. Sağlıcakla kalın..

oleeeyyyy kızlar sonunda oldu :halay: bu yazıyı buraya yazmak için o kadar çok bekledim ki. inşallah diğer arkadaşlarımda en kısa zamanda bu hastalığı yenip kurtulduk diye yazarlar. şoktayım ya inanamıyorum:KK9:
Bahar ayına vajinismusu yenmiş olarak girdiniz. . Ne güzel, ne mutlu size, zamanlamanız harika. Sizin adınıza çok sevindim. :KK200::halay:

Oldu oldu oldu :) birgun buraya oldu diye yazmak hayalden ibaretti.. Ama rabbime şükür oldu.. Sakin pes etmeyin.. Rabbim tez zamnda deva versin insaallah..
Tebrikler canım, çok sevindim gerçekten. İki güzel haber. Allah başka dert vermesin. Fazlasıyla sıkıntı çektiniz. Bundan sonra herşey gönlünüzce olsun.:KK200::KK200::KK200:

Bahar ayına vajinismusu yenmiş olarak girdiniz. . Ne güzel, ne mutlu size, zamanlamanız harika. Sizin adınıza çok sevindim. :KK200::halay:
çok sağol M monalazo sizden ve burdaki diğer yardımcı olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. sanki hala olmamış gibi üzerimde şaşkınlık var.:oops: Rabbim herkese yaşatsın bunu

kizlar bu zevk almama sorununu nasil cözücez :KK43: istek ve ön sevisme ile ilgili sorun yok ama birlesmeden zevk alamiyorum. Bazi yerlerde kist vb rahatsizlik olabilir yaziyor ama vaji tedavi surecinde bir kac kez doktora gittim, alttan muayene oldum. Lütfen yardim edin :KK43:

kizlar bu zevk almama sorununu nasil cözücez :KK43: istek ve ön sevisme ile ilgili sorun yok ama birlesmeden zevk alamiyorum. Bazi yerlerde kist vb rahatsizlik olabilir yaziyor ama vaji tedavi surecinde bir kac kez doktora gittim, alttan muayene oldum. Lütfen yardim edin :KK43:
Belki kendine uygun pozisyonu bulamamışsındır. Farklı pozisyonlar denedin mi?

Eşinde erken boşalma sorunu varsa, bu da zevk alamaman için bir sebep olabilir.

Belki kendine uygun pozisyonu bulamamışsındır. Farklı pozisyonlar denedin mi?

Eşinde erken boşalma sorunu varsa, bu da zevk alamaman için bir sebep olabilir.
vajinismusu yeni atlattigim icin farkli pozisyonlarda yapamiyorum henuz. Esimin de cok fazla cinsel deneyimi yok. Farkli pozisyon denemek istiyoruz ama basaramiyoruz. 3 yil vaji yuzunden iliskiye giremedim. Ilk bir kac iliskimde de canim yandi. Su an canim yanmiyo ama zevk de almiyorum. Zamanla düzelir mi acaba :KK43:

vajinismusu yeni atlattigim icin farkli pozisyonlarda yapamiyorum henuz. Esimin de cok fazla cinsel deneyimi yok. Farkli pozisyon denemek istiyoruz ama basaramiyoruz. 3 yil vaji yuzunden iliskiye giremedim. Ilk bir kac iliskimde de canim yandi. Su an canim yanmiyo ama zevk de almiyorum. Zamanla düzelir mi acaba :KK43:
Önemli olan vajinismusu yendiniz. Sevişmenin tadını çıkar, sonuca odaklanma,akışına bırak. Zamanla düzelir.

Anin tadini cikar bence. Sonuc odakli oldu mu olmuo.. Ben mesela yendigim gun cok rahatta zevk aldim.ya da benim icimde bi sapik var. :):)

Anin tadini cikar bence. Sonuc odakli oldu mu olmuo.. Ben mesela yendigim gun cok rahatta zevk aldim.ya da benim icimde bi sapik var. :):)
:)) ben de vaji döneminde psikologa gitmiştim ve benim çok istekli olduğumu söylemişti :) kendimi zamanla düzelir diye telkin ediyodum ama demekki ilk ilişki de zevk verebiliyomuş. Sorun nerde acaba :KK43:

X