• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Iki haftalık aradan sonra bugün tekrar egzersiz yaptım. Kendimi uyaramadan sadece kayganlastirici yardımıyla önce 4 kulak çubuğu, sonra iki mum , ve son olarak da üç kulak çubuğuna bir havlu peçetenin tamamini sardim orta parmak kalınlığında oldu denedim girdi. Git gelde yaptım. Ama iki parmak alamadım haz duymadığım içindir diye düşünüyorum. Tek parmak denedim. Isaret, serçe orta parmak hepsi girdi.
Birde şunu farkettim aparatlarla daha kolay oluyor parmak sokmak daha zor sanki.
Eşli deneme için suan tam hazır değilim biliyorum ama denemek istiyorum.

Ne yapsam?
Bence eşli deneme. Egzersize devam et. Olmasa egzersizden de soğursun. Henüz hazır değilsin. iki parmağa geçtikten ve sorunsuz yapmaya başladıktan sonra eşinle dene. Ama öncesinde kendine yaptığın egzersizleri eşinden de istemelisin. Buda bence gerekli..

Bence eşli deneme. Egzersize devam et. Olmasa egzersizden de soğursun. Henüz hazır değilsin. iki parmağa geçtikten ve sorunsuz yapmaya başladıktan sonra eşinle dene. Ama öncesinde kendine yaptığın egzersizleri eşinden de istemelisin. Buda bence gerekli..

2 parmak girecek kadar açılmıyor gibi geliyor bana . Ki ben zaten basından beri vajınusmus olduguma inanmadım aslında. İlk gece korkusu dedim hep. Birsey girerken kasmıyorum kendimi belki eşli denemede de kasmam ama o anki duruma göre eşimden egzersiz yapmasını isticem

Benim canım çok sıkılıyor Mavimmmm Mavimmmm baktım kimse yok. Bir derdim var sayfasına takıldım bende. Ama burası olmayınca kendimi yalnız hissediyorum. Bu arada P Prrrenses yok. Neden yazmıyor acaba? Gerçi çok kişi yokta, prensesi tedavinin sonucu ne oldu diye özellikle merak ettim.

Bende aynı şekilde kendimi boşlukta hissediyorum böyle kimseler olmayınca. Yenenleredikkat ediyorum da hep başka forumlarda takılıyorlar . Halbuki nerdeyse hepsi yenersem bende herkese yardım edeceğim diyordu. Bu arada prenses de uzun süredir hiç gitmiyor kulübe. Girseydi yazardı bence

Bende zevke odaklandım geçen. Ama nerdeyse hiç zevk almadım. Korkudan alamıyorum
Bende hic zevk alamiyordum nedeni ise biz o isi yapcaz diye odaklaniyoruz akkimiz ordayken zevk alamiyoruz o isi yapmayi unut zevk alacam de o sekilde alabilirsin cunku ben egzeszlerden snrada yapamayinca dedim sadece zevk alacagm diye oyle oyle yapabildim zevk kesinlikle sart dun gece ki denememizde neredeyse hic zevk almadim 3. Denememiz olacakti zevk alamadgm icin hem aci cektim gemde sadece yarisi oldu hepsi olmadi. Zevk aldigimzda aci da cekmiyorum blyaptikca da yapasm geliyo :))

Bende hic zevk alamiyordum nedeni ise biz o isi yapcaz diye odaklaniyoruz akkimiz ordayken zevk alamiyoruz o isi yapmayi unut zevk alacam de o sekilde alabilirsin cunku ben egzeszlerden snrada yapamayinca dedim sadece zevk alacagm diye oyle oyle yapabildim zevk kesinlikle sart dun gece ki denememizde neredeyse hic zevk almadim 3. Denememiz olacakti zevk alamadgm icin hem aci cektim gemde sadece yarisi oldu hepsi olmadi. Zevk aldigimzda aci da cekmiyorum blyaptikca da yapasm geliyo :))
Zevk... canim sonuç odaklı değildi sonuçta esimle yaptigim egzersizdi. Korkmami gerektirecek bişey yoktu aslında gevşemeden zevk almaya calistim . Yok olmadı napim.

Ben de burdayım. Dilatorde 4.yüde de başardım arkadaşlar. Evt zor oldu 2 gün önce denediğimde yarıda kalıyordu. 2 gün aradan sonra bugün tekrar denedim. Yine kaldı yarıda ittiğimde acı oluyordu 3 kez çıkarıp tekrar yaptım sonucunda yine yavaş yavaş ittim evet çok az acı oldu ama bir yeri pırt diye geçip o kadar kolay gidiyor ki sonra.... 1 saat falan uğraştım. Bir de eşimin önünde denedim bu kez. Ondan da hırslandım. Artık hastalığımın bittiğini düşünüyorum ama eşli deneme yapamıyoruz. İnşallah o da geçecek. Yaş oldu 33 artık bir bebeğimiz olur inşallah... Rabbim hepimize kolaylık versin.....

Ben de burdayım. Dilatorde 4.yüde de başardım arkadaşlar. Evt zor oldu 2 gün önce denediğimde yarıda kalıyordu. 2 gün aradan sonra bugün tekrar denedim. Yine kaldı yarıda ittiğimde acı oluyordu 3 kez çıkarıp tekrar yaptım sonucunda yine yavaş yavaş ittim evet çok az acı oldu ama bir yeri pırt diye geçip o kadar kolay gidiyor ki sonra.... 1 saat falan uğraştım. Bir de eşimin önünde denedim bu kez. Ondan da hırslandım. Artık hastalığımın bittiğini düşünüyorum ama eşli deneme yapamıyoruz. İnşallah o da geçecek. Yaş oldu 33 artık bir bebeğimiz olur inşallah... Rabbim hepimize kolaylık versin.....
Çok sevindim gerçekten çok hızlı ilerledin. Son boyda bence devam et bir süre. Diğerleri gibi kolay alır hale gelirsen eşli denemede çok rahat edersin. Ben son boyu denemeye bile korkmuştum :) tebrik ederim

Kizlar bende bu hastaliktan cok cektim ama yendim 6 7 ay oluyor yeneli buraya cok yazdim. Bir cok arkadasla ozelden konustuk mesajlastik onlardan da yenenler oldu hep. Yardim isteyenler her zaman yazabilirler.

Kizlar ben de ayni sorundan muzdaribim ustune ustluk bizde su an maksimum cinsel isteksizlik yasanmakta.. Evleneli 1 seneyi gecti ama ben hic bir gelisme kaydedemedim arti esimden de cok sogudum (sanirim o da benden).. Hicbirsey yapasim gelmiyor bosanmayi fln dusunuyorum ama yasimda 36 yani bir an once cocuk yapmam gerek mantiken. Sizleri zaman zaman takip ediyorum ve gaza gelip egzersiz yapiyorum ama maalesef denildigi gibi bu bir tembellik ve erteleme hastaligi, gerisi gelmiyor. Yas kemale erincede bu sorundan herkese bahsedilmiyor dogal olarak, sizlerin az cok beni anliyacagini dusunuyorum lutfen yardimci olun, sizce ne yapmaliyim..? :110:

Kizlar ben de ayni sorundan muzdaribim ustune ustluk bizde su an maksimum cinsel isteksizlik yasanmakta.. Evleneli 1 seneyi gecti ama ben hic bir gelisme kaydedemedim arti esimden de cok sogudum (sanirim o da benden).. Hicbirsey yapasim gelmiyor bosanmayi fln dusunuyorum ama yasimda 36 yani bir an once cocuk yapmam gerek mantiken. Sizleri zaman zaman takip ediyorum ve gaza gelip egzersiz yapiyorum ama maalesef denildigi gibi bu bir tembellik ve erteleme hastaligi, gerisi gelmiyor. Yas kemale erincede bu sorundan herkese bahsedilmiyor dogal olarak, sizlerin az cok beni anliyacagini dusunuyorum lutfen yardimci olun, sizce ne yapmaliyim..? :110:
Siz kendi teşhisinisi koymuşsun zaten çözümü de söylemişsiniz. Ertelemeden ve tembellik yapmadan egzersiz. İnanın en hızlı çözümü bu. Parmak veya aparat hangisini tercih ederseniz bir an önce başlamanız gerekiyor.

4 yıllık evliyim. Ayse dumana ve guldane kavgaciya gittim. Ama olmadi olmuyor :((( parmak egzersizi yapabiliyorum. Vajinal ultrasonla muayene olabiliyorum. Doktorlar hemsireler bi sorun olmadığını, ilişkiye çok hazir oldugumu söylüyor. Hatta aşılama doktorum, spekulumda zorlanacagini düşünmüyorum dedi. Hal boyleyken,neden penis alamiyorum? Ne olur tecrübeli arkadaşlar yardimci olun

4 yıllık evliyim. Ayse dumana ve guldane kavgaciya gittim. Ama olmadi olmuyor :KK43:(( parmak egzersizi yapabiliyorum. Vajinal ultrasonla muayene olabiliyorum. Doktorlar hemsireler bi sorun olmadığını, ilişkiye çok hazir oldugumu söylüyor. Hatta aşılama doktorum, spekulumda zorlanacagini düşünmüyorum dedi. Hal boyleyken,neden penis alamiyorum? Ne olur tecrübeli arkadaşlar yardimci olun
Zorladığın halde olmuyor mu yoksa tedirginlik korku ile bırakıyor musun ?

Bu soğukluğun sebebi bu. Ve aklın sıra boşanıp bu durumdan sıyrılmak istiyorsun aslında. Ben bile öyle düşündüm bi ara. Egzersiz yapamam diyorsan doktora git bence . Imkanin varsa bir ömür bu sıkıntıyı yaşayacağına 1 ay tedavi ol ve kurtul derim .

O esnada sakin olunz. Pes etmeyin.. Rahatlamak için 10kere burnunuzdan nefes alıp ağzınızdan verin. Ama eşiniZ sakince beklesin ve sonra siz gevşeyince. Tekrar nefes alın muma üfler gibi verince eşiniz hafif itsin. Milim milim bu şekilde ilerleyebilirsiniz. Eşinizi siz yönlendirin. Siz izin vermeden ilerlemesin ve dediğim gibi azar azar. Siz dur deyin zorlandığınız yerde. Beklesin yşne nefesle rahatlamaya çalışın. Uykuya dalar gibi sanki bayılır gibi o kadar rahat bırakmaya çalışın. Bol kayganlaştırıcı kullanın hatta ilk zamanlar bebanten ve kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz.

Kendimce zorluyorum ama biraz giriyor,sanki orda bi eşik var ve orayı asamiyorum :KK43: hemen vazgecmiyoruz aslında. Ama o eşiği hiç bi zaman aşamadık.
O esnada sakin olunz. Pes etmeyin.. Rahatlamak için 10kere burnunuzdan nefes alıp ağzınızdan verin. Ama eşiniZ sakince beklesin ve sonra siz gevşeyince. Tekrar nefes alın muma üfler gibi verince eşiniz hafif itsin. Milim milim bu şekilde ilerleyebilirsiniz. Eşinizi siz yönlendirin. Siz izin vermeden ilerlemesin ve dediğim gibi azar azar. Siz dur deyin zorlandığınız yerde. Beklesin yşne nefesle rahatlamaya çalışın. Uykuya dalar gibi sanki bayılır gibi o kadar rahatbırakmaya çalışın. Bol kayganlaştırıcı kullanın hatta ilk zamanlar bebanten ve kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz. İnanın zor değil. Kayıp gidicek görüceksiniz.

Kendimce zorluyorum ama biraz giriyor,sanki orda bi eşik var ve orayı asamiyorum :KK43: hemen vazgecmiyoruz aslında. Ama o eşiği hiç bi zaman aşamadık.
Canim o esigi sadece zevk ile asabilirsin bnde ilk baslarda sadece ucu oluyodu bi yerde tikaniyodu ve cok buyuk aci hissediyordum bn dur diyordum ve esimimde morali bozuluyodu hep birakiyorduk zevk almaya calis denerken. Bnm yeneli yeni oldu dun geceki denememizde yine o esige takildim bnde biraz bekleyip sakinlesimce oldu

Kizlar bnde esimle yan sekilde yuzyuze yatarak yendim dort denemem oldu pozisyon degistrmek istiyorum ama olmuyo gecen ustumde iken denemek istedik ama olmadi yapamadik sizce neden biraz daha bekleyim mi yoksa yapmak icin ugrasiyim mi ne dersiniz

Back