• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Kizlar bnde esimle yan sekilde yuzyuze yatarak yendim dort denemem oldu pozisyon degistrmek istiyorum ama olmuyo gecen ustumde iken denemek istedik ama olmadi yapamadik sizce neden biraz daha bekleyim mi yoksa yapmak icin ugrasiyim mi ne dersiniz
Uğraşarak zoraki olmaz. Bence nasıl rahatsanız öyle yapın. İlla şu şekil... bu şekil olacak diye bir kaide yok. Hazır hissetdikce diğer pozisyonları denersiniz. Akışına bırakın.

Yenen arkadaşlara sorum olacak. Ben şimdi aparatta son boyu yine denedim yavaş yavaş girdirebiliyorum. Biraz vakit geçiyor. Normal cinsel hayata döndüğümüzde penisin her girişi böyle olmayacaktır heralde? Yani yapa yapa orası açılıyor esniyor mu? Yoksa yine hep dar ama biz kasmayı bırakıp rahatladığımız için mi girişler kolaylaşacak? Anlatabildim mi bilemiyorum :)

Kizlar ben de ayni sorundan muzdaribim ustune ustluk bizde su an maksimum cinsel isteksizlik yasanmakta.. Evleneli 1 seneyi gecti ama ben hic bir gelisme kaydedemedim arti esimden de cok sogudum (sanirim o da benden).. Hicbirsey yapasim gelmiyor bosanmayi fln dusunuyorum ama yasimda 36 yani bir an once cocuk yapmam gerek mantiken. Sizleri zaman zaman takip ediyorum ve gaza gelip egzersiz yapiyorum ama maalesef denildigi gibi bu bir tembellik ve erteleme hastaligi, gerisi gelmiyor. Yas kemale erincede bu sorundan herkese bahsedilmiyor dogal olarak, sizlerin az cok beni anliyacagini dusunuyorum lutfen yardimci olun, sizce ne yapmaliyim..? :110:
Vajinusmus her iki tarafıda gergin yapıyo hele hele yaşlarda ileri ve çevredende yoğun çocuk baskısı olunca iyice geriliyor kendimden biliyorum.bence boşanma düşüncesini rafa kaldırın vajinusmusu yendikten sonra tekrar evliliğinizi gözden geçirirsiniz daha sağlıklı bi karar olur.egzersizlerin hepsini tamamladınız mı ne aşamadasınız

Biz kasmayi birakyigimz icin kolaylasacaktr heralde bn yendm ama ilk basta giriste kasiyorum snradan normale dönüyor
Yenen arkadaşlara sorum olacak. Ben şimdi aparatta son boyu yine denedim yavaş yavaş girdirebiliyorum. Biraz vakit geçiyor. Normal cinsel hayata döndüğümüzde penisin her girişi böyle olmayacaktır heralde? Yani yapa yapa orası açılıyor esniyor mu? Yoksa yine hep dar ama biz kasmayı bırakıp rahatladığımız için mi girişler kolaylaşacak? Anlatabildim mi bilemiyorum :)

Kızlar ben bugün yarıya kadar yaptım sevinmelimiyim bilemedim gitgel olmadı Reglim son günündeydim vajide tahriş vardı zaten yapmadan öncede rahatsız edici bi his vardı kayganlaştırıcı falanda sürmedim ani oldu tamamı olucak diye diretmicem olduğu kadar yapıcam artık zafer yakın sanırım.benim eşim aparat egzersizi sonrası denemeyi kabul etmiyodu penis boyu aparatıda direk yapmayı beceremedim benim durumumda olanlara bi fikir olsun sevişme esnasında parmağımla vajinamı esnettim çaktırmadan ve kolay girdi.yabancı bi çizgi videoda ilk ilişki nasıl olur onu izledim erkeğin önce parmağıyla vajinayı açması sonra penisin girmesi gerektiği anlatıyordu ordan esinlendim.birde ilk defa doğum videosu izledim bu zamana kadar neden izlemedim diye kendime kızdım haydi şimdi izlemeyen kızlar muhakkak izleyin bizim o dar penis nasıl girecek dediğimiz vajinamızdan 6 kg bebek çıkıyor bunu herkes biliyor evet ama görmek beyne olumlu sinyal gönderiyor son günlerde tvden sürekli bu tür videoları izledim ve bana cesaret verdi.bilinçaltımızdaki korkularımızı silip yerine olumlu düşünceleri koymak için görsel şeyler izlemeliyiz bol bol

Merhaba arkadaşlar yeneli neredeyse 2.5 ay olacak. ilişki sırasında ağlama nöbetleri geçiren yalnız siz değilsiniz . İnanın aşılamayacak bir sorun değil. Her yöntemi deneyin, her pozisyonu deneyin rahat ettiğinizi seçin. Yenince göreceksiniz zor olmadığını. Umutsuzluk yok

Merhaba kelebeklerimlerimm
Ben 2 senelik evliligimin sonunda vajiyi yenenlerdenim suan bebis dusunuyoruz suan vajiyi yenipte hamiş arkadaslarimin tavsiyelerine ihtiyacim var cunku ovulasyon gunlerimi tutturamiyorum adetim duzensiz galiba ve vajiyi yenmek isteyen arkadaslarim dualarim sizinle

Kuzumm bende yendim cok sukur ve hep senin gibi dusunuyordum nasil oluru birak vajinamiz zaten esnek biz lastigimizdan dolayi sanki darmis gibi hissediyoruz cok esnek bi yapiya sahip dusunce tarzini degistr sadece ve basarmissin zaten iliskide daha kolay oluyor kayganlastrici kullanmayi unutma ilk girisi biraz can skcı oluyo ama esnedigi an cok kolay oluyor ben nobet(aglama,terleme,asiri korku,kasilma,titreme vs )gecirirdim esim eve gelsin istemezdim iliskiye giremedigimz icin surturerek biseyler yapiyoduk ama simdi butun sorunlari astik cok kotuymus o zmanlar tahris oluyordu her yerim ama iliski cok kolay sen akisina birak

Merhaba kelebeklerimlerimm
Ben 2 senelik evliligimin sonunda vajiyi yenenlerdenim suan bebis dusunuyoruz suan vajiyi yenipte hamiş arkadaslarimin tavsiyelerine ihtiyacim var cunku ovulasyon gunlerimi tutturamiyorum adetim duzensiz galiba ve vajiyi yenmek isteyen arkadaslarim dualarim sizinle
Merhaba ne kadar oldu yeneli?

Merhaba ne kadar oldu yeneli?[/QUO bu yazin sonuna dogru yenmistim 6 7 ay oldu ama bu ay 4 ay oluyo esimle bebek dusuneli gecen hafta kadin doguma randevu aldim doktor yokmus sabirsizlaniyorum ve artik bebsm olsn istiyorum Allah saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insallah Massallah:nazar:

bu yazin sonuna dogru yenmistim 6 7 ay oldu ama bu ay 4 ay oluyo esimle bebek dusuneli gecen hafta kadin doguma randevu aldim doktor yokmus sabirsizlaniyorum ve artik bebsm olsn istiyorum Allah saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insallah Massallah:nazar:
Bende düşünüyorum cnm. Adetine 14gun var bakalim

bu yazin sonuna dogru yenmistim 6 7 ay oldu ama bu ay 4 ay oluyo esimle bebek dusuneli gecen hafta kadin doguma randevu aldim doktor yokmus sabirsizlaniyorum ve artik bebsm olsn istiyorum Allah saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insallah Massallah:nazar:
Bende düşünüyorum cnm. Adetime 14gun var bakalim

Merhaba arkadaşlar..bende parmak egzersizini bitirdim..en son cesaret edip üç parmak yanyana denedim ve çok rahat oldu.şuan esle parmak egzersizi ödevim var..doktorum sona yaklaştık dedi inş bir iki seans sonra bende yenerim dua edin inş..:)

Amin çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 4ay kısa bir zaman. İnşaallah olur hiç sıkıntı yapmayın. Gün aşırı ilişki olsun. Ovulasyonu filan beklemeyin yani. Denk getiremeyelirsiniz. Kadın doğuma gitmenizde iyi olur tabi. Bende gitmiştim. Kan tahlili filan alınmıştı hormonlarıma bakılmıştı. 3 ay gün aşırı ilişkiden sonra olmazsa tekrar gel denilmişti.

Dogumuna az kalmış ALLAH Bİ AVAZDA KURTARSIN  sağlıkla kucaklrsin ins
Allah razı olsun. Rabbim önce siz vajili arkadaşlarıma :) sonra isteyen herkese nasip etsin. Bebiş için gün aşırı ilişki olması gerekiyor yani adet bittikten sonra 2günde bir. Ovulasyon tarihi düZensizlik varsa değişebiliyor çünkü. O yüzden en iyisi o şekilde demişti doktor bana. Alakası varmı bilmiyorum ama denemekten zarar yok ilişkiden sonra kalkmamak,15 dakika bacakları ve havaya kaldırmak ya dıvara dayayarak yada elleri belin altına koyup destek alarak,Tuvalete veya duşa da gece olduysa sabah gitmek bana çevremden tavsiyelerdi.

Son 12 günün içindeyim 40 haftamın dolmasına... İlk başlarda çekindim artık yazmasammı buraya diye. Çünkü hepimiz vajinismusu yenmeyi ve çocuğumuz olmasını isyoruz/istiyorduk. Yanlış anlaşılırmıyım diye korktum açıkcası. Ama yok dedim ben nispet yapan değil olsam olsam umut olurum. Arkadaşlarım görürler 2yıl 9 ay vajinismus yaşamış biri ve şuan hamile. Hatta inşaallah doğuracak.
Pes etmeyin kızlar. Azmedin çabalayın. Hayatınızı kurtarın vajinismusun elinden! Vesveseler boş evhamlar mutluluğumuzu çalıyorlar izin vermeyin! Hayallerimizi, ımutlarımızı kırıyorlar karşı koyun, hırs yapın benim gibi geç kalmayın!

Ve bana da dua edin olurmu? Normal doğum istiyorum nasipse. Şuan o yönde ilerliyoruz. Doktorum biliyo vajinismuslu olduğumu. Hatta aparat almıştım yapamayınca ilk aparatımı onun yardımıyla almıştım ve sonra devamı gelmişti yenmiştim. O yüzden özel bir bağ hissediyorum doktoruma karşı.
Ama yinede çoooook korkuyorum :( beni anlıyorsunuz biliyorum. Rabbime sığınıyor ona güveniyorum. Sizlerin de kıymetli dualarınızı isyiyorum. Ne olur ne olmaz şimdiden yazayım:)
İnşaallah hepiniz en kısa sürede yenersiniz. İsteyen herkesin de bebişi olur.

Back