Son 12 günün içindeyim 40 haftamın dolmasına... İlk başlarda çekindim artık yazmasammı buraya diye. Çünkü hepimiz vajinismusu yenmeyi ve çocuğumuz olmasını isyoruz/istiyorduk. Yanlış anlaşılırmıyım diye korktum açıkcası. Ama yok dedim ben nispet yapan değil olsam olsam umut olurum. Arkadaşlarım görürler 2yıl 9 ay vajinismus yaşamış biri ve şuan hamile. Hatta inşaallah doğuracak.
Pes etmeyin kızlar. Azmedin çabalayın. Hayatınızı kurtarın vajinismusun elinden! Vesveseler boş evhamlar mutluluğumuzu çalıyorlar izin vermeyin! Hayallerimizi, ımutlarımızı kırıyorlar karşı koyun, hırs yapın benim gibi geç kalmayın!
Ve bana da dua edin olurmu? Normal doğum istiyorum nasipse. Şuan o yönde ilerliyoruz. Doktorum biliyo vajinismuslu olduğumu. Hatta aparat almıştım yapamayınca ilk aparatımı onun yardımıyla almıştım ve sonra devamı gelmişti yenmiştim. O yüzden özel bir bağ hissediyorum doktoruma karşı.
Ama yinede çoooook korkuyorum
beni anlıyorsunuz biliyorum. Rabbime sığınıyor ona güveniyorum. Sizlerin de kıymetli dualarınızı isyiyorum. Ne olur ne olmaz şimdiden yazayım:)
İnşaallah hepiniz en kısa sürede yenersiniz. İsteyen herkesin de bebişi olur.