• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Neyse başa gelen çekilir. Umarım yenerim o zamana kadar. Abla sen hiç alkol aldın mı bunun için sence cesaret verir mi
Canım bence sen vajinismus değilsin. Eşin nazik olamıyor. Senin yaptıklarını çoğumuz yapamayız. Nasıl olacak bilmiyorum ama, eşinin bir şekilde davranışını değiştirmesi lazım. Hangi kadın yapabilirki bu şekilde. Anlattıklarından eşinin çok ölçüsüz davrandığını düşünüyorum.

Canım bence sen vajinismus değilsin. Eşin nazik olamıyor. Senin yaptıklarını çoğumuz yapamayız. Nasıl olacak bilmiyorum ama, eşinin bir şekilde davranışını değiştirmesi lazım. Hangi kadın yapabilirki bu şekilde. Anlattıklarından eşinin çok ölçüsüz davrandığını düşünüyorum.
Onu ben nasil değiştircem ki. Biz kadınlar biseyi söyledikten sonra yapılmasından hiç haz almayız. O kişi bensem bu durumda cok sinirlenirim hatta. Biraz davranışı değişti aslında kıza kıza. Uyurken arkam donuk uyurum ve önceden öpmek koklamak istediğinde bana dönsene derdi ! Yahu sen iki okşasan ben zaten haz alıp doncem . Aynı hayvanlar gibi bana dön ne demektir. Aklıma geldi yine sinir oldum bak şimdi

Abla benim yaptığım sadece egzersizler. Becerdiğim başka bişey yok ki . Hatta biliyorsun onu da son zamanlarda isteksiz bir şekilde yaptım . 3 parmağa kadar yaptım evet ama benim parmaklar incecik penis boyutunda olduğunu düşünmüyorum.

Kizlar ikinci denemem de basariyla sonuclndi artik bnde yenmiss bulunuyorum darisi diger arkadaslarimizin basina Allah hepinize yardim etsin
Yaaa çok sevindim canım gözün aydın :KK200: darısı bize olsun . Sen nasıl yendin bişey kullandin mı

Onu ben nasil değiştircem ki. Biz kadınlar biseyi söyledikten sonra yapılmasından hiç haz almayız. O kişi bensem bu durumda cok sinirlenirim hatta. Biraz davranışı değişti aslında kıza kıza. Uyurken arkam donuk uyurum ve önceden öpmek koklamak istediğinde bana dönsene derdi ! Yahu sen iki okşasan ben zaten haz alıp doncem . Aynı hayvanlar gibi bana dön ne demektir. Aklıma geldi yine sinir oldum bak şimdi
Onuda demeyip mal mal sabaha kadar acaba dönermi diye bekleyen var. Sen gene iyisin..şikayet etme..:KK70:

Onuda demeyip mal mal sabaha kadar acaba dönermi diye bekleyen var. Sen gene iyisin..şikayet etme..:KK70:
İstemediğim zaman bir bakıyorum gece yarısı yada sabaha karşı ben uyurken sokuluyor tüm vücudunu ahtapot gibi sarıyor bana uyanıyorum ama uyuyor taklidi yapıyorum elleşmesin diye :KK70: En nefret ettiğim şey uykumdan uyandırılmak :KK62:

Yaaa çok sevindim canım gözün aydın :KK200: darısı bize olsun . Sen nasıl yendin bişey kullandin mı
Yok canim kullanmadim bikiyosun egzersiz yapiodum ama olmuyodu vajinismuslugu bi kenara bıraktım zevk almaya calistim zevk aldikca oldu ilkinde zaten yazmistim buraya bana oldu gibi gelmemisti ama ikinci denemem de zorlanmadim.. herkesin soyledigi klasik bi cumle olacak ama korkulacal bisey yokmus gozumde bosa buyutmusum herseyi

Yok canim kullanmadim bikiyosun egzersiz yapiodum ama olmuyodu vajinismuslugu bi kenara bıraktım zevk almaya calistim zevk aldikca oldu ilkinde zaten yazmistim buraya bana oldu gibi gelmemisti ama ikinci denemem de zorlanmadim.. herkesin soyledigi klasik bi cumle olacak ama korkulacal bisey yokmus gozumde bosa buyutmusum herseyi
Bende zevke odaklandım geçen. Ama nerdeyse hiç zevk almadım. Korkudan alamıyorum

İstemediğim zaman bir bakıyorum gece yarısı yada sabaha karşı ben uyurken sokuluyor tüm vücudunu ahtapot gibi sarıyor bana uyanıyorum ama uyuyor taklidi yapıyorum elleşmesin diye :KK70: En nefret ettiğim şey uykumdan uyandırılmak :KK62:
Erkekler sabaha karşı azıyor. Biz en derin uykudayken. Bizdede aynı şey olsa sorun olmayacak ta....

Bak burada eşinin yaklaşmamasından şikayetçi kaç tane bayan var. Bence yanlış yapıyorsun eşini itmemelisin. Vajinismusun sizi birbirinizden uzaklaştırmasına izin verme. Hiç yanaşmasa seni istemese daha mı iyi? Ne güzel bak seni seviyor seni istiyor öyle düşün

Bak burada eşinin yaklaşmamasından şikayetçi kaç tane bayan var. Bence yanlış yapıyorsun eşini itmemelisin. Vajinismusun sizi birbirinizden uzaklaştırmasına izin verme. Hiç yanaşmasa seni istemese daha mı iyi? Ne güzel bak seni seviyor seni istiyor öyle düşün
Aynen haklısın. Bazen nankörlük yaptığımın farkındayım ama korku ve isteksizlik sebep veriyor buna

Aynen haklısın. Bazen nankörlük yaptığımın farkındayım ama korku ve isteksizlik sebep veriyor buna
Çok iyi Anlıyorum hepimiz yaptık inan. Kendi adıma bazen gereksiz bilerek tartışma bile çıkardım :((( Ama inan hiç gerek yok öyle şeylere. Sonu olmasın hiç önemli değil. Önemli olan eşlerimizle aramızdaki özel bağın kopmaması birbirimizden uzaklaşmamamız. O aşk tutku hep taze kalsın inşaallah

Çok iyi Anlıyorum hepimiz yaptık inan. Kendi adıma bazen gereksiz bilerek tartışma bile çıkardım :KK43:(( Ama inan hiç gerek yok öyle şeylere. Sonu olmasın hiç önemli değil. Önemli olan eşlerimizle aramızdaki özel bağın kopmaması birbirimizden uzaklaşmamamız. O aşk tutku hep taze kalsın inşaallah
İnşAllah bitanem. Ben bu vajiyi yendiğim gün tekrar doğmuş olcam. Eşimle ilk tanıştığımız zamanlardaki gibi olacağım inanıyorum. Aradaki uzaklasmanin kaçmalarn bilerek kavga çıkarmaların tek sebebi bu çünkü. Eşim bile fark etti sen varya çok fenasın diyor bna :KK48: iyi oynayamıyorum kasten kavga edince gülüyorum

Iki haftalık aradan sonra bugün tekrar egzersiz yaptım. Kendimi uyaramadan sadece kayganlastirici yardımıyla önce 4 kulak çubuğu, sonra iki mum , ve son olarak da üç kulak çubuğuna bir havlu peçetenin tamamini sardim orta parmak kalınlığında oldu denedim girdi. Git gelde yaptım. Ama iki parmak alamadım haz duymadığım içindir diye düşünüyorum. Tek parmak denedim. Isaret, serçe orta parmak hepsi girdi.
Birde şunu farkettim aparatlarla daha kolay oluyor parmak sokmak daha zor sanki.
Eşli deneme için suan tam hazır değilim biliyorum ama denemek istiyorum.

Ne yapsam?

Back