Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Kizlar akşam esimle egzersiz yaptık bir parmak yaptı önce. İki parmak da yapmaya çalıştık canım yandı evlendigimiz ilk zamanlardaki acıyı hatırlattı bana ve psikolojik olarak çöktüm resmen iki parmağa bile dayanamayıp nasıl penisi içime alacağım dedim . Eşim çok yardımcı olmaya çalıştı ıslaklık bile olmuyordu neyseki 2 parmağın yarısını da olsa aldım. Ama moralim çok bozuldu.

Canım eşin keşke tek parmak devam etseydi. Hemen iki parmak yapmasaydınız. Normal zorlanman. Eşine tek parmak yaptırman bile çok önemli. Bir süre daha devam et. Nasıl kendin aşama aşama ilerledin eşinlede acele etme. Merak etme Mavimmmm , hiç moralini bozma. Eşinle denemeye devam et. Kastığın için canın yanmış. Deneyerek aşarsınız bu durumu da. Ama acele etmeyin. Biraz daha sabır canım.

Eşle parmak sonra iki parmak:) sen ne başardığının farkında mısın? Gerçekten çok zor bişi başarmışsın. Bana şimdi bile yap desen yapamam imkansız :)) iyi gidiyosunuz. 2parmak zaten zor bence heleki başkasının. Devam edin canım. Monalazonun dediği gibi tek parmağa alışın isterseniz sonra iki parmak. Birde doktor bile egzersiz verirsen önce bir boğum sonra iki boğum veriyo. Acele etmeyin. Birden 2 parmağın tamamını yapıcaz diye.

İstnbulda cerrahpaşada, çapa ve bakırköyde var. Ama birkaç ay sonraya veriyorlar hep. Ben ceraahpaşaya gitmiştim birkaç seans. Parmakla yaptırıyodu egzersiz. 2parmağı yapamayınca bırakmıştım. Ama güzel ödevler de vwriyodu. Dokunma,okşama, sevişme filan. Ben ilerleyemedim aparata da izin vermemişti. Ben aparatla yendim.

Yok ablacım cidden ıkınıyordm hiç kasmadm. Ben rahatlıkla 3 parmağımı içine alırken o nasıl oluyorda 2 parmağı bile alamıyor anlamış değilim. Esli denemede yaptığı hatayı yapıyor afedersin dayadıkça dayiyodu git gel yaparak. Giriş olmadan nasıl dayiyarak git gel yapıyor anlamıyorum. Halbuki yavaş yavaş yolunu bulsa daha iyi olur. Neyse bu bile güzel bişey aslında da yaptığı yanlış hareketler sinir ediyo. Çok teşekkür ederim bana cesaret verin böyle

Canım benim ya gerçekten mi cidden sevindim böyle diyince. O zaman böyle ufak tefek adımlarla devam

Aslında bana da öyle şeyler lazım biraz arada şehvet falan olsa çok iyi olur. Martta bana döneceğini söyledi. Baya gec bir tarih umarim o zamana kadar yenerim Dr.Şenol Turan . Giden var mı acaba

Canım. Bir dahakine tut elinden eşini yönlendir. Nasıl yapması gerektiğini ona öğretmelisin. Kendini ayarlayamıyor demek ki. Birde onun iki parmağı senin üç parmağın kalınlığındadır.

Canım. Bir dahakine tut elinden eşini yönlendir. Nasıl yapması gerektiğini ona öğretmelisin. Kendini ayarlayamıyor demek ki. Birde onun iki parmağı senin üç parmağın kalınlığındadır.
Ayy öyle yapcam artık. 1 hafta sonra falan yine adet dönemim geliyor. Niye hep böyle oluyor ya tam alıştım egzersize derken araya adet giriyor. Adetten sonra bir isteksizlik başlıyor. Offf

Ayy öyle yapcam artık. 1 hafta sonra falan yine adet dönemim geliyor. Niye hep böyle oluyor ya tam alıştım egzersize derken araya adet giriyor. Adetten sonra bir isteksizlik başlıyor. Offf
Genelde adetten önceki bir kaç gün en iyi zaman. Libido yüksek oluyor. Adet boyunca devam edip bittikten sonra da ateş sönüyor. Bu durağan zaman da bir hafta kadar sürüyor. Hep hormonlar yüzünden. Kendimizi bu değişimlere göre ayarlamalıyız.

Adet Geciktirici ilaçlar oluyor acaba kullanmak zararlı mıdır ? Motivasyonum yükselirse onu kullanırım zar zor yükseliyor zaten yazık

Bu işin sonu cinsel isteksizliğe gidiyor sanırım bende senin gibiyim eşimle aramız iyi sarılıyoruz öpüşüyoruz ama ben artık hiçbi istek hissetmiyorum başkangıçta çok sık sevişmemize rağmen son 5 aydır ayda bir ancak bişeyler oluyor eşimdede isteksizlik var hissediyorum.seviş seviş sonuç yok çeşit yok pozisyon yok çiftlerdede zamanla soğukluğa heyecan kaybına neden oluyor kanka gibi yaşamaya başlıyorsunuz o yüzden yeni evliler bu duruma gelmemek için hızlı bir şekilde çözüm bulun derim bir zaman sonra alışıyorsun vaji yokmuş gibi yaşıyorsunuz ve sıkıcı bir evliliğe doğru gidiyor belki biraz daha ötesi sevgininde bitmesine neden olur bende elimde son kalan sevgimide kaybetmemek için biran önce yenerim inşallah

kızlar ben evli değilim ve bu sorunumu yeni öğrendim nasıl yenebilirim çok mutsuzum evlenmeden yenmem gerekir değil mi

Umarim diğer arkadaşlar sen ve bende bi an önce yeneriz . Çok kötü bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…