Mart a cook varr ya.Kizlar yardım edin ya. Ben hastaneden randevu aldım ama senol turan sadece vardı. Ve mart ayından sonra muayene ye başlayacağını söyledi. Ne yapcam şimdi ben . Ozel olmayan başka hastane de bilmiyorum.
3.cü ye de cesaretin yoktu :) gitgel en kolayı. Zaten aparat sadece ilk girişte birazcık sızlatıyo sende farketmişsindir sonra kayıp gidiyo sızı mızı hiç yok. Gitgeli de tam çıkarmadan yaptığın için hiç sorun olmuyo. Sadece doluluk hissi bi garip geliyo o kadar. Gitgeli, o hissi tanımak için yapıyoruz aparatla. Yani eşle beraberlikte garip gelmesin diye.Dilatorde 3. yü de yaptım sonunda. Sıra sonuncusunda bakalım... Gerçekten sızıya 2 sn dayanınca geçiyormuş sonra. Ama git gel yapmaya cesaretim yok henüz.
Nerden aldınız dilatoru?Dilatorde 3. yü de yaptım sonunda. Sıra sonuncusunda bakalım... Gerçekten sızıya 2 sn dayanınca geçiyormuş sonra. Ama git gel yapmaya cesaretim yok henüz.
Dilatorde 3. yü de yaptım sonunda. Sıra sonuncusunda bakalım... Gerçekten sızıya 2 sn dayanınca geçiyormuş sonra. Ama git gel yapmaya cesaretim yok henüz.
Benim sorunum 3buçuk yıldır devam ediyor. İlk 2 buçuk yılı bir mucize bekleyerek geçirdim olmadı. Sonra bu işin egzersizsiz kesinlikle son bulmayacağını kafama soktum ve parmak egzersizine başladım. Bir kaç aydır ara ara parmak denedim hep uzun bir süreç sonunda başardım ama bu aralarda hep eşimle sorunlarından dolayı ara verip devamını getirememiştim. Geçen hafta tekrar başladım parmak egzersine 2parmağa geçemeyince dilatör almaya karar verdim. Gittigidiyorda 70tl. Dün geldi, ilk iki boyu yaptım. Bugün de 3. Boyu yaptım. Şu an kendimi hazır hissediyorum oraya bi r şeyin gidebileceğini beynim kabullendi ama şimdi de eşimle ilişkiye başlayamıyoruzNe kadardir egzersiz yapıyorsunuz?
Kısa süreli uzaklaşmalar bu duruma en iyi çaredir. birbirinizi özlersiniz. Birkaç günlüğüne bir yakınınıza kalmaya gitseniz. Belki döndüğünüzde herşey kendiliğinden hallolur.Benim sorunum 3buçuk yıldır devam ediyor. İlk 2 buçuk yılı bir mucize bekleyerek geçirdim olmadı. Sonra bu işin egzersizsiz kesinlikle son bulmayacağını kafama soktum ve parmak egzersizine başladım. Bir kaç aydır ara ara parmak denedim hep uzun bir süreç sonunda başardım ama bu aralarda hep eşimle sorunlarından dolayı ara verip devamını getirememiştim. Geçen hafta tekrar başladım parmak egzersine 2parmağa geçemeyince dilatör almaya karar verdim. Gittigidiyorda 70tl. Dün geldi, ilk iki boyu yaptım. Bugün de 3. Boyu yaptım. Şu an kendimi hazır hissediyorum oraya bi r şeyin gidebileceğini beynim kabullendi ama şimdi de eşimle ilişkiye başlayamıyoruzbu süreçte o kadar yıprandık ki..hiç bi şekilde ıslaklık olmuyor ben de zevk alamıyorum... Bunun da bir hapı, bitkisi var mı ki çare olacak? :)
İlişki dışında yakınlaşmıyor musunuz? Yani öpüşme vs. ?Benim sorunum 3buçuk yıldır devam ediyor. İlk 2 buçuk yılı bir mucize bekleyerek geçirdim olmadı. Sonra bu işin egzersizsiz kesinlikle son bulmayacağını kafama soktum ve parmak egzersizine başladım. Bir kaç aydır ara ara parmak denedim hep uzun bir süreç sonunda başardım ama bu aralarda hep eşimle sorunlarından dolayı ara verip devamını getirememiştim. Geçen hafta tekrar başladım parmak egzersine 2parmağa geçemeyince dilatör almaya karar verdim. Gittigidiyorda 70tl. Dün geldi, ilk iki boyu yaptım. Bugün de 3. Boyu yaptım. Şu an kendimi hazır hissediyorum oraya bi r şeyin gidebileceğini beynim kabullendi ama şimdi de eşimle ilişkiye başlayamıyoruzbu süreçte o kadar yıprandık ki..hiç bi şekilde ıslaklık olmuyor ben de zevk alamıyorum... Bunun da bir hapı, bitkisi var mı ki çare olacak? :)
Şu an aramız iyi sarılıyoruz film izliyoruz falan hatta öpüşmeyi de başlatıyorum ondan karşılığı da geliyor ama devamında hiç bi isteğim olmuyor. Eşim de kafanı sonuna odakladığın için olmuyor diyor. Vücuduma dokunulması falan hiç bir şekilde uyarmıyor beni. Hem artık bu dertten kurtulmak istiyorum hem de devamını getiremiyorum bu kısır döngü mahvetti beniİlişki dışında yakınlaşmıyor musunuz? Yani öpüşme vs. ?
Öyle bir anlattın ki eşin uzak duruyor sandım. Senin isteksiz olman çok normal. Eşinin de dediği gibi sonunu düşündüğümüz için stresten yapamazsam korkusundan zevk alamıyoruz istekli olamıyoruz. Öpüşürken bile aklımız hep orada oluyor.Ama ne zaman ki başarıcaksın inan ondan sonra istekde oluyor Çünkü kendine güvenin geliyor. Şimdilik böyle olacak normal. Sen egsizleri bitir. Dördüncü de yap yani. Git gele de alış. Eşli denemeden önce yine aynı şekilde egzersiz yap. İnşallah yendikten sonra Her şey daha güzel olacak.Şu an aramız iyi sarılıyoruz film izliyoruz falan hatta öpüşmeyi de başlatıyorum ondan karşılığı da geliyor ama devamında hiç bi isteğim olmuyor. Eşim de kafanı sonuna odakladığın için olmuyor diyor. Vücuduma dokunulması falan hiç bir şekilde uyarmıyor beni. Hem artık bu dertten kurtulmak istiyorum hem de devamını getiremiyorum bu kısır döngü mahvetti beni
Sevgili monaloza uzaklaşma imkanım yok malesef
Ben eşimin bana dokunmasına bile tahammül edemiyodum. Çünkü şartlamıştım beynimi sonunda olmayacak yapamayacağım. Sağ olsun eşim hep derdi ki biz birbirimize dokunmakdan mahrum etme. Sonunda bir şey olmasına gerek yok. Uzaklaşmayalım birbirimizden. Dokunalım sarılalım. Sonunu düşünme derdi. Sağ olsun onun sayesinde eşimin bana dokunmasından hoşlanmaya başladım sonunda olmasa bile. Bir süre öyle gitti. Her şey normal ama o an gelince Bitiyordu taki egzersizleri yapana kadar. Egzersizleri başarınca bir güven geliyor tamam başta görev gibi hissedebiliyor insan. Ama başarmanın verdiği mutluluk zevk almanın verdiği mutluluktan çok çok daha fazla.Şu an aramız iyi sarılıyoruz film izliyoruz falan hatta öpüşmeyi de başlatıyorum ondan karşılığı da geliyor ama devamında hiç bi isteğim olmuyor. Eşim de kafanı sonuna odakladığın için olmuyor diyor. Vücuduma dokunulması falan hiç bir şekilde uyarmıyor beni. Hem artık bu dertten kurtulmak istiyorum hem de devamını getiremiyorum bu kısır döngü mahvetti beni
Eşinin davranışı çok güzel. Keşke her kadın bu kadar şanslı olsa.Ben eşimin bana dokunmasına bile tahammül edemiyodum. Çünkü şartlamıştım beynimi sonunda olmayacak yapamayacağım. Sağ olsun eşim hep derdi ki biz birbirimize dokunmakdan mahrum etme. Sonunda bir şey olmasına gerek yok. Uzaklaşmayalım birbirimizden. Dokunalım sarılalım. Sonunu düşünme derdi. Sağ olsun onun sayesinde eşimin bana dokunmasından hoşlanmaya başladım sonunda olmasa bile. Bir süre öyle gitti. Her şey normal ama o an gelince Bitiyordu taki egzersizleri yapana kadar. Egzersizleri başarınca bir güven geliyor tamam başta görev gibi hissedebiliyor insan. Ama başarmanın verdiği mutluluk zevk almanın verdiği mutluluktan çok çok daha fazla.
Bu arada bol kayganlaştırıcı sürmeyi ihmal etme. Çünkü stresten kuruluk oluyor
Özelden yazdım.Şu an aramız iyi sarılıyoruz film izliyoruz falan hatta öpüşmeyi de başlatıyorum ondan karşılığı da geliyor ama devamında hiç bi isteğim olmuyor. Eşim de kafanı sonuna odakladığın için olmuyor diyor. Vücuduma dokunulması falan hiç bir şekilde uyarmıyor beni. Hem artık bu dertten kurtulmak istiyorum hem de devamını getiremiyorum bu kısır döngü mahvetti beni
Vücuduma dokunulması falan hiç bir şekilde uyarmıyor beni. Hem artık bu dertten kurtulmak istiyorum hem de devamını getiremiyorum bu kısır döngü mahvetti beni
Allah ondan razı olsun hakkını ödeyemem. Evet bu konuda nasipliyim. Çok şükretmem lazım. Gerçekten üzülüyorum bizler gibi hassas narin kadınların anlayışsız sert eşleri olmamalıEşinin davranışı çok güzel. Keşke her kadın bu kadar şanslı olsa.
Evet yaVajinismus tedavisi için mi randevu aldın?
Evet ne yapcam peki başka üniversite var mıdır acaba bu bölüme bakanMart a cook varr ya.
Yanliz değilmişm. Bende senin gibiydim ve hala az da olsa oyleyim . Uyurken bana sarılmasını bile istemiyorum.Ben eşimin bana dokunmasına bile tahammül edemiyodum. Çünkü şartlamıştım beynimi sonunda olmayacak yapamayacağım. Sağ olsun eşim hep derdi ki biz birbirimize dokunmakdan mahrum etme. Sonunda bir şey olmasına gerek yok. Uzaklaşmayalım birbirimizden. Dokunalım sarılalım. Sonunu düşünme derdi. Sağ olsun onun sayesinde eşimin bana dokunmasından hoşlanmaya başladım sonunda olmasa bile. Bir süre öyle gitti. Her şey normal ama o an gelince Bitiyordu taki egzersizleri yapana kadar. Egzersizleri başarınca bir güven geliyor tamam başta görev gibi hissedebiliyor insan. Ama başarmanın verdiği mutluluk zevk almanın verdiği mutluluktan çok çok daha fazla.
Bu arada bol kayganlaştırıcı sürmeyi ihmal etme. Çünkü stresten kuruluk oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?