- 8 Temmuz 2016
- 185
- 128
- 53
- 39
Siz nasıl yendinizzzKızlar korkmayın o kadar kolay ki yeterki güvenin kendinize ben hepinize güveniyorum eminim ki hepiniz başaracaksınız aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz nasıl yendinizzzKızlar korkmayın o kadar kolay ki yeterki güvenin kendinize ben hepinize güveniyorum eminim ki hepiniz başaracaksınız aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz ..
Mona kegel videoları izlemiştim daha öncede ve uygulamaya çalıştım fakat ilişki anında bildiğim herşeyi unutuyorum nefes alıp vermeyi bile ... evet kendimi sıktıgımın farkındayım acıda ondan oluyor biliorum ama bildiğim halde uygulayamıyorumkiikegel yaparak, güçlendirdiğiniz vajinanızla, istemsiz kasılmaların önüne geçebilirsiniz.
Daha çok egzersiz yapmalısın o zaman. Deneyimin artıkca, korkuların azalacaktır. Yapa yapa alışacaksın. Başka çare yok.Mona kegel videoları izlemiştim daha öncede ve uygulamaya çalıştım fakat ilişki anında bildiğim herşeyi unutuyorum nefes alıp vermeyi bile ... evet kendimi sıktıgımın farkındayım acıda ondan oluyor biliorum ama bildiğim halde uygulayamıyorumkii
Doktor eşli denemeyi yasakladı..bu süreçte eğer olmazsa hayal kırıklığı yaşıyormuş çiftler..Buda olumsuz etkiliyirmus..inş oda geçer zamanla bu kadar ilerlemissin onuda asarsin inş..moralini bozma..benim doktorum sadece bebe yağı önerdi başka bişey kullanma dedi..belki spreyden kaynaklidir..birde sorgusuz denemeye çalış inş düzelirEşlide denemelisin bencee o zmn daha çok inanabilirsin ben inandım ama tek sorunum prmak içindeyken sızı hissetmem endişem eğer bunuda atlatırsk çook az kalıcak:/
Doğru sölüosun nefes alıp vermek rahatlatabilir umarım denememde olur hepimiz yenelim inşallah..Senin söylediğin siziyi bende hissettiğim zaman..nefes egzersizi yapıyorum gerçekten çok ii geliyo yada kegel yapıyorum..sizi yada başka bişey olduğunda panikleyip bırakmıyorum içinde bekletiyorum o sırada nefes ve kegeli yapıyorum belki bi faydası olur.
Bir önceki boyu bir süre daha denemeye devam et . İçinde rahatca gitgellerde yapabildiğinde daha büyüğüne geç.Merhaba benim 4lü dilatör setim geldi. İlk iki boyu rahatça yaptım nefes alıp verirken itme yöntemiyle. Ama 3. Boyda takıldım gün içinde 2 kez denedim. Üçte biri giriyor devamı olmuyor. Bir sızı hissediyorum. Ne yapmalıyım?
İlk iki boyu sorunsuz alman çok iyi. 3. Boyu da aynı yönde ittiğine dikkat et. Birde ben hep bir boy küçüğünden başlardım. 3.boyu bende tamamını alamamıştım. Bikaç gün denedikten sonra oldu. Önce 2 yi yap kayganlaştırıcıyla içerisi de kayganlaşmış olur. Sonra aynı yönde 3 ü yap. Evet bir sızı oluyor. Ama inan o kadarlık bir sızı daha fazlası olmayacak. Korkma nefes al verirken çok rahat bırak adeta baygın gibi uykuya dalar gibi.o zaman it yavaşça. Kayıp gidicek hiç korkma.Merhaba benim 4lü dilatör setim geldi. İlk iki boyu rahatça yaptım nefes alıp verirken itme yöntemiyle. Ama 3. Boyda takıldım gün içinde 2 kez denedim. Üçte biri giriyor devamı olmuyor. Bir sızı hissediyorum. Ne yapmalıyım?
Teşekkür ederim doğumunuz yaklaşmış hala burada yardım ediyorsunuz. Allah razı olsun..İlk iki boyu sorunsuz alman çok iyi. 3. Boyu da aynı yönde ittiğine dikkat et. Birde ben hep bir boy küçüğünden başlardım. 3.boyu bende tamamını alamamıştım. Bikaç gün denedikten sonra oldu. Önce 2 yi yap kayganlaştırıcıyla içerisi de kayganlaşmış olur. Sonra aynı yönde 3 ü yap. Evet bir sızı oluyor. Ama inan o kadarlık bir sızı daha fazlası olmayacak. Korkma nefes al verirken çok rahat bırak adeta baygın gibi uykuya dalar gibi.o zaman it yavaşça. Kayıp gidicek hiç korkma.
Bugün orta parmak ve işaret parmağı beraber denedim Yan yana..sıkıntı olmadı..küs işareti yaptım..o sırada açıp kapattım..git gel yaptım ayrıca. sıkıntım olmadı hiçbirinde çok şükür esli deneme yapsammi diye düşünüyorum ama doktor yasaklamisti bilemedim arkadaşlar:)
Vajinismus tedavisi için mi randevu aldın?Kizlar yardım edin ya. Ben hastaneden randevu aldım ama senol turan sadece vardı. Ve mart ayından sonra muayene ye başlayacağını söyledi. Ne yapcam şimdi ben . Ozel olmayan başka hastane de bilmiyorum.
Kendimi hazırladım..hazirlamazsam çok kapalı oluyor öyle zor..bana doktorum sadece bebeyagi önerdi hem jinekologum hemde psikoloğum..sprey falan kullanmıyorum..esli deneme yaparkende bebe yağı kullanıcam öncesinde..