Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen cnm aparat daha zormuş suan bana deseniz aparatla egzersiz yap hayatta yapamam penisi aparata tercih ederimBazı konuyu bilen arkadaşlarım bu parmak ve aparat egzersizine çok şaşırıyorlar bunu yapıp penisle nasıl yapamıyosun diyorlar kendileri kolay ilişkiye girdikleri halde parmak yada başka bişeyi asla yapamıcaklarını söylüyorlar ki çoğu kadında böyle düşünüyordur bizler aslında en zor olanı yapıyoruz sevişmeden cinsel istek olmadan vajinaya sert cisimler sokuyoruz burda yenen arkadaşlarda söylüyorlar penis çok daha kolaymış diye bizim sorunumuz eşimize kendimizi bırakamamız ben şuan bol bol bilinçaltıma olumlu telkinler yapıyorum sorun tamamen psikolojik zaten his sadece girişteki 2 cm lik yerde ilerisi boşluk azıcık dişimizi sıkıp kendimizi bıraksak bu hastalıktan kurtulacağız
Rabbim bizede böyle cümleler kurmayı nasip etsin :) Evliliğinde değişen seyler oldu mu iyileşme sonrası :) Mesela yeni evli gibi mi oldunuz :) cicim ayları yenı başladı .Aynen cnm aparat daha zormuş suan bana deseniz aparatla egzersiz yap hayatta yapamam penisi aparata tercih ederim
Valla cnm bizde pek degisen bisey olmadı ama esimde de bende de cinsel istekk bayagı arttıRabbim bizede böyle cümleler kurmayı nasip etsin :) Evliliğinde değişen seyler oldu mu iyileşme sonrası :) Mesela yeni evli gibi mi oldunuz :) cicim ayları yenı başladı .
Allah razı olsun . İnanın bende bu forumdaki kişiler için hep dua ediyorum
Çok teşekkür ederiz inşallah biz de aşarız ve son oluruz Allah kimseye vermesin
Nasıl bir rahatlama oldu. Ben inanıyorum bende rahatlasam aslında bende hazırım. Ama rahatlayamıyorm. Ne oldu da rahatladin lütfen anlatArkadaslae beni hatirlayanlar vardir belki. Sonunda bende yendim ben yaptuysam herkez yapabilir. Gitmedigik doktor kalamaisti burda bahsedilen unlu bi doktora dahi gittim anestezi dahi olsum ama hic ilerleme yoktu. 1.5 sene sonunda hic beklemidigim bi anda oldu. Ne egzersiz yaptim ne bisey bi anlik rahatlamayla oldu bitti ve 3. Iliskimi bile yasadim artk sorun yok aci yok hic birsey yok sonunda cok vuzel bi mutluluk var. Insallah en kisa zamanda bu derdini yaaayan herkez kurtulur. Umudunu hic kaybetmeyin
Canim ben esimin ustune ciktim penisu vajina girisine yerlestirdim esimede bana guzel seyelrden abhset dedim onunla konusurken yavas yavas oturdum ve esim girdi dedi bende hic anlamadim hatta girdigine inanmadim bile. Ne aci aci hissettim ne bi sancı sadece tuvalet hissi oluyor o kadarNasıl bir rahatlama oldu. Ben inanıyorum bende rahatlasam aslında bende hazırım. Ama rahatlayamıyorm. Ne oldu da rahatladin lütfen anlat
Canım bende yendim çok sukurİnşallah cok tesekkurler darisi basina, lütfen erteleme
Canım, artık spreyi bırak. Spreyle egzersiz yada ilişki yaşandığı sürece beyin acıya odaklanıyor. Acı yok, duvar yok. Düzenli ve istikrarlı bir şekilde kegel yap. Yabancı kaynaklardan kegel egzersizine ait videolar izle. Daha ayrıntılı görseller var. Mesela içine alabildiğin herhangi bir aparatla kegel yapabilirsin. İnce, kalın çok farketmez.Bende yendiğimi düşünüyordum ama hala o duvardan gecerken acı hissediyorum ve orda kalıor parmak Halbuki o kdr sıkmıorum kendimi vedee uyuşturucu spreyde sıkıyorum yoOok yani o acı nasıl gidicek ne zmn normal bi ilişkim olucak benimdeee :/