Ben tamamen uzanıyorumbacaklarimin arasından elimi uzatiyorum o şekilde yapmaya çalışıyorum..popoya eğimli olayında anlamıyorum bir türlü..çok motivasyonum düşüyor..sanki hiç geçmeyecek gibiBacaklarının birini sağa birini sola doğru aç iyice. Belini bir yere yasla hafif yatay şekilde dur daha rahat olur . Poponun üstüne tam oturma az arkana yaslan
Hayir eğer yapabiliyorsan egzersizi bu çok büyük birşey bunu yapamayan bir sürü insan var . Sen tam uzanma yarı uzan arkana yastık koy bide öyle dene. İlk girişi düz koy içine girdikten sonra hafif popoya eğimli olacak zaten yolunu buluyor bi yere çarpınca yönünü degis aşağı yukarı yokla sonuçta senin parmağın hissediyorsndurBen tamamen uzanıyorumbacaklarimin arasından elimi uzatiyorum o şekilde yapmaya çalışıyorum..popoya eğimli olayında anlamıyorum bir türlü..çok motivasyonum düşüyor..sanki hiç geçmeyecek gibi
Önemli değil canım benim. Zevk olmayınca agri oluyor ve vajina pek açılmıyor. Şahsen bende öyle oldu dün. Ne kadar vajinama masaj yapsam da bana mısın demedi hiç ıslanmadiEvet yapıyorum çok rahattim cesaretliydim vajinal ultrasyonla bile muaynede olabildimm..şuan psikologada gidiyorum..başta yapabiliyodum ama bugün zorladım biraz pes etmeyeyim diye ama ilkbdefa ağrı hissettim korktum..inş geçer teşekkür ederim yardımınız için.çok sagolun
O durumda birakiyomusun yani zorlamiyomusunuz.??ben zorladım kasmışım kendimi açık değildi çok ama işte bu seferde dediğin gibi oldu..benim doktorum boşalma yada orgazm olduktan sonra parmak egzersizi yapın dedi çünkü vücut rahatliyomus ve daha açık oluyomus ben bugün öle yaptım ama tam tersibilk defa ağrı hissettim..bırakmamı gerekiyor acaba?Önemli değil canım benim. Zevk olmayınca agri oluyor ve vajina pek açılmıyor. Şahsen bende öyle oldu dün. Ne kadar vajinama masaj yapsam da bana mısın demedi hiç ıslanmadi
Hayir bence bırakma. Boşalman değil de sadece ıslanman gerekiyor boşalınca bence zevk falan bitiyor. Erkeklerin ki gibi düşün zevk alınca penisleri sertleşir zevk alırlar isterler ve boşalınca eskisi gibi olur ve istekleri arzuları diner .O durumda birakiyomusun yani zorlamiyomusunuz.??ben zorladım kasmışım kendimi açık değildi çok ama işte bu seferde dediğin gibi oldu..benim doktorum boşalma yada orgazm olduktan sonra parmak egzersizi yapın dedi çünkü vücut rahatliyomus ve daha açık oluyomus ben bugün öle yaptım ama tam tersibilk defa ağrı hissettim..bırakmamı gerekiyor acaba?
Bende aynı şeyi düşünüyorum zaten orgazm olduktan sonra deneyince ben yapamadım bir bogumu bile alamadım..inş bırakmam teşekkür ederim..Hayir bence bırakma. Boşalman değil de sadece ıslanman gerekiyor boşalınca bence zevk falan bitiyor. Erkeklerin ki gibi düşün zevk alınca penisleri sertleşir zevk alırlar isterler ve boşalınca eskisi gibi olur ve istekleri arzuları diner .
Her ikisiylede yapabilirsin. Parmak her daim yanında ani aklına egzersiz yapmak gelince parmakla, yok ortam hazırlayacağım, seremoni istiyorum dersen aparat, hangisi o an müsaitse...Kızlar parmak egzersizimi yapıyım yoksa aparatmı.Her ikisinide yapabiliyorum.Sizce neyle ilerliyim
Rica ederim tatlımBende aynı şeyi düşünüyorum zaten orgazm olduktan sonra deneyince ben yapamadım bir bogumu bile alamadım..inş bırakmam teşekkür ederim..
Tebrik ederim. Günde iki defa değil bir defa yap uzun süre yap ama en az yarım saat yap en az diyorum. Parmağın içinde dursun, git gel yap ve arada parmağını çıkarıp tekrar içine kat.Cesaret ettim tekrar denedim..serçe parmak tamamen aldım..daire hareketi yaptım etrafını hissettim..gidebildigimilerledim tam üç defa tekrarladım kasildigim yerde nefes egzersizi yaptım birde kegeldenedim.yalnız içindeyken üst kısmındaki yeri hissediyorum acı değil ama garip bi his oluştu..çok şükür ağrı acı hiç bişey yok inş günde iki defa denersem ilerlicem...içim rahat rahat uyuyabilirim
Yarın inş yine denerim git gel yapmayı onuda halledersem diğer parmağa geçerimteşekkür ederimmTebrik ederim. Günde iki defa değil bir defa yap uzun süre yap ama en az yarım saat yap en az diyorum. Parmağın içinde dursun, git gel yap ve arada parmağını çıkarıp tekrar içine kat.
Tebrik ederimm cnmmmben de yendim sonunda Allah'ıma şükürler olsun.hiç beklemediğim bir anda oldu nasıl oldu Hale'n anlayamadım.
ben de yendim sonunda Allah'ıma şükürler olsun.hiç beklemediğim bir anda oldu nasıl oldu Hale'n anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?