• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Bacaklarının birini sağa birini sola doğru aç iyice. Belini bir yere yasla hafif yatay şekilde dur daha rahat olur . Poponun üstüne tam oturma az arkana yaslan
Ben tamamen uzanıyorumbacaklarimin arasından elimi uzatiyorum o şekilde yapmaya çalışıyorum..popoya eğimli olayında anlamıyorum bir türlü..çok motivasyonum düşüyor..sanki hiç geçmeyecek gibi

Ben tamamen uzanıyorumbacaklarimin arasından elimi uzatiyorum o şekilde yapmaya çalışıyorum..popoya eğimli olayında anlamıyorum bir türlü..çok motivasyonum düşüyor..sanki hiç geçmeyecek gibi
Hayir eğer yapabiliyorsan egzersizi bu çok büyük birşey bunu yapamayan bir sürü insan var . Sen tam uzanma yarı uzan arkana yastık koy bide öyle dene. İlk girişi düz koy içine girdikten sonra hafif popoya eğimli olacak zaten yolunu buluyor bi yere çarpınca yönünü degis aşağı yukarı yokla sonuçta senin parmağın hissediyorsndur

Evet yapıyorum çok rahattim cesaretliydim vajinal ultrasyonla bile muaynede olabildimm..şuan psikologada gidiyorum..başta yapabiliyodum ama bugün zorladım biraz pes etmeyeyim diye ama ilkbdefa ağrı hissettim korktum..inş geçer teşekkür ederim yardımınız için.çok sagolun

Evet yapıyorum çok rahattim cesaretliydim vajinal ultrasyonla bile muaynede olabildimm..şuan psikologada gidiyorum..başta yapabiliyodum ama bugün zorladım biraz pes etmeyeyim diye ama ilkbdefa ağrı hissettim korktum..inş geçer teşekkür ederim yardımınız için.çok sagolun
Önemli değil canım benim. Zevk olmayınca agri oluyor ve vajina pek açılmıyor. Şahsen bende öyle oldu dün. Ne kadar vajinama masaj yapsam da bana mısın demedi hiç ıslanmadi

Önemli değil canım benim. Zevk olmayınca agri oluyor ve vajina pek açılmıyor. Şahsen bende öyle oldu dün. Ne kadar vajinama masaj yapsam da bana mısın demedi hiç ıslanmadi
O durumda birakiyomusun yani zorlamiyomusunuz.??ben zorladım kasmışım kendimi açık değildi çok ama işte bu seferde dediğin gibi oldu..benim doktorum boşalma yada orgazm olduktan sonra parmak egzersizi yapın dedi çünkü vücut rahatliyomus ve daha açık oluyomus ben bugün öle yaptım ama tam tersibilk defa ağrı hissettim..bırakmamı gerekiyor acaba?

O durumda birakiyomusun yani zorlamiyomusunuz.??ben zorladım kasmışım kendimi açık değildi çok ama işte bu seferde dediğin gibi oldu..benim doktorum boşalma yada orgazm olduktan sonra parmak egzersizi yapın dedi çünkü vücut rahatliyomus ve daha açık oluyomus ben bugün öle yaptım ama tam tersibilk defa ağrı hissettim..bırakmamı gerekiyor acaba?
Hayir bence bırakma. Boşalman değil de sadece ıslanman gerekiyor boşalınca bence zevk falan bitiyor. Erkeklerin ki gibi düşün zevk alınca penisleri sertleşir zevk alırlar isterler ve boşalınca eskisi gibi olur ve istekleri arzuları diner .

Hayir bence bırakma. Boşalman değil de sadece ıslanman gerekiyor boşalınca bence zevk falan bitiyor. Erkeklerin ki gibi düşün zevk alınca penisleri sertleşir zevk alırlar isterler ve boşalınca eskisi gibi olur ve istekleri arzuları diner .
Bende aynı şeyi düşünüyorum zaten orgazm olduktan sonra deneyince ben yapamadım bir bogumu bile alamadım..inş bırakmam teşekkür ederim..

Kızlar parmak egzersizimi yapıyım yoksa aparatmı.Her ikisinide yapabiliyorum.Sizce neyle ilerliyim

Kızlar parmak egzersizimi yapıyım yoksa aparatmı.Her ikisinide yapabiliyorum.Sizce neyle ilerliyim
Her ikisiylede yapabilirsin. Parmak her daim yanında ani aklına egzersiz yapmak gelince parmakla, yok ortam hazırlayacağım, seremoni istiyorum dersen aparat, hangisi o an müsaitse...

Cesaret ettim tekrar denedim..serçe parmak tamamen aldım..daire hareketi yaptım etrafını hissettim..gidebildigimilerledim tam üç defa tekrarladım kasildigim yerde nefes egzersizi yaptım birde kegeldenedim.yalnız içindeyken üst kısmındaki yeri hissediyorum acı değil ama garip bi his oluştu..çok şükür ağrı acı hiç bişey yok inş günde iki defa denersem ilerlicem...içim rahat rahat uyuyabilirim

Cesaret ettim tekrar denedim..serçe parmak tamamen aldım..daire hareketi yaptım etrafını hissettim..gidebildigimilerledim tam üç defa tekrarladım kasildigim yerde nefes egzersizi yaptım birde kegeldenedim.yalnız içindeyken üst kısmındaki yeri hissediyorum acı değil ama garip bi his oluştu..çok şükür ağrı acı hiç bişey yok inş günde iki defa denersem ilerlicem...içim rahat rahat uyuyabilirim
Tebrik ederim. Günde iki defa değil bir defa yap uzun süre yap ama en az yarım saat yap en az diyorum. Parmağın içinde dursun, git gel yap ve arada parmağını çıkarıp tekrar içine kat.

Tebrik ederim. Günde iki defa değil bir defa yap uzun süre yap ama en az yarım saat yap en az diyorum. Parmağın içinde dursun, git gel yap ve arada parmağını çıkarıp tekrar içine kat.
Yarın inş yine denerim git gel yapmayı onuda halledersem diğer parmağa geçerimteşekkür ederimm

An itibarıyla bir üst aparata geçtim ancak artık girmiyor.Vajinadaki et parçası hareketi kısıtlıyor.Ya o et parçasını aparat yırtıcak yada yerimde sayıcam.Ne yapsam ne etsem bilemedim.

ben de yendim sonunda Allah'ıma şükürler olsun.hiç beklemediğim bir anda oldu nasıl oldu Hale'n anlayamadım.
Tebrik ederimm cnmmm :nazar::KK200:darisi egzersiz yapan arkadaslarin basina insallahhhh onlarda en kısa zamanda güzel haberlerini yazarlar kızlarr dualarim sizinleee:dua:
Mavimmmm Mavimmmm :dua:@pempi :dua:@slcnslcn :dua: @in_cim:dua: @Okyanuslt:dua: drburcu92 drburcu92 :dua:@gullusahin :dua:@yenievlii :dua:@Dnnn :dua:
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Bazı konuyu bilen arkadaşlarım bu parmak ve aparat egzersizine çok şaşırıyorlar bunu yapıp penisle nasıl yapamıyosun diyorlar kendileri kolay ilişkiye girdikleri halde parmak yada başka bişeyi asla yapamıcaklarını söylüyorlar ki çoğu kadında böyle düşünüyordur bizler aslında en zor olanı yapıyoruz sevişmeden cinsel istek olmadan vajinaya sert cisimler sokuyoruz burda yenen arkadaşlarda söylüyorlar penis çok daha kolaymış diye bizim sorunumuz eşimize kendimizi bırakamamız ben şuan bol bol bilinçaltıma olumlu telkinler yapıyorum sorun tamamen psikolojik zaten his sadece girişteki 2 cm lik yerde ilerisi boşluk azıcık dişimizi sıkıp kendimizi bıraksak bu hastalıktan kurtulacağız

Allah razı olsun. Gerçekten ben yendiysem herkes yener. Ben orama bile bakamıyordum dokunamıyordum. 1.5 yılın sonunda doktora gitmeye karar verdim. Doktor parmak egzersizi verdi. 3 hafta süre verdi. Serçe parmağı ile başla dedi. Ben serce parmağımı kontrolünü sağlayamadığım için işaret parmağı ile başladım. Sonra orta parmak sonra iki parmak. En sonunda da pns boyutunda aparat ile çalıştım. Her gün egzersiz yaptım. Dün gündüz bir saat aparat ile çalıştıktan sonra akşamında deneyelim dedik. Bi baktık olmuş nasıl oldu hiç anlamadım. Acı filan hiç bir şey olmadı. Sadece ilk başta git gel yapınca hafif bir ağrım oldu o kadar. Kızlar kesinlikle ertelemeyin. Doktora muhakkak görünün. Doktora gitmek ayrı bi güven veriyor. Ben bunu yapacam deyin gerisi geliyor. Parmak soktuktan sonra hangi yöne olacağını da öğrendim onun öncesinde yanlış yöne ittirmekten de vakit kaybettik. Olacak buna İnan'ın sadece. Umarım hepiniz en yakın zamanda yenersiniz Allah'ın izniyle. Hepinize de yardımcı da olabilirim.

Back