- 25 Ocak 2017
- 13
- 11
- 3
Aynen öyle küs yapıp denemiştim ama olmadı. Bu akşam tekrar denicemİki parmak yapabilmen için biraz isteğinde olmalı. Klitoris masajı yapman işe yarar. İki parmağını küs gibi üst üste getir. Vajina girişinin çevresinde bir iki tur attırıp azıcık içine kaydır. Sonra girdirebildiğinde, diyaframdan nefes alarak ağzından üflerken içine azar azar kaydır, sonra parmaklarını içinde yanyana getir. Biraz ıkınmakta girişi genişletir. Parmakların içindeyken kegel yap. Sıkıp gevşediğini hisset. O zaman nasıl gevşeyeceğinide öğrenebilirsin. Bol kayganlaştırıcı unutma.
Kegel yapmayı ihmal etme. Birde istekli olman çok önemli. O şekilde dene. Kuru kuruya iki parmak zor okur. Belki bir kere alışırsan egzersiz olarak yapabilirsin de ilk başlarda biraz ortam hazırlamalısın.Aynen öyle küs yapıp denemiştim ama olmadı. Bu akşam tekrar denicem
Aparatıa biraz aşağıya doğru eğim ver girer. Aslında bir korku oluyor giremeyecekmiş, bir yere dayanıyormuş gibi. Ama azıcık ittirince hemen giriyor, anlamıyorsun bile.Merhaba eski üyeliğimi bulamadım sitenin uzun zamadır takipçisiyim. Ben de vajinismus yenmeye çalışıyorum. Vaktiniz varsa sizden yardım isticem1 parmak alıyorum ama ne kadar uğraşsam da 2 parmak olmuyor yapamadım bir tavsiyeniz var mı bana? Bir de parmak kalınlığında başka aparat yapıyorum ama ilerletemiyorum sadece parmağım girebiliyor. Bebek istiyorum artık. 3 hafta kadar önce spreyle zor da olsa tamamını yapmıştık sonra aramızdaki sorunlardan dolayı ara verdik. Şimdi olmuyor. O kadar umutsuzum ki ağlamaktan başka bir şey gelmiyor elimden.
Tam bir merhametsizmiş insan böyle öküzleri gördükçe haklısın genele doğru gider düşünceler.Haklısın da, bazan erkeklerin anlayışsız davranmasına dayanamıyorum. Bende celallendim ne yapayım.
Miyom ameliyatı olmuştum bir ara. Ameliyattan sonraki İlk yürüyüşümü yapmak için koridora çıktım. İki kişinin yardımıyla zar zor yataktan kalkabilmiştim. Ameliyat sonuçta, kolumdan eşim tutuyor, yavaş yavaş yürüyorum. Koridorda yeni sezeryan olmuş genç bir kadınla karşılaştım. O da odasından yeni çıkıyordu. Benim gibi ilk yürüyüşü. Onun kolunda da kocası. Kızcağız yavaş yavaş yürüyor. Aynı benim gibi dikişleri acıyor muhtemelen. Birden kocası onun öyle yavaş yürümesine sinirlendi. Ve kendi bacaklarını sağa sola silkeleyip " bak böyle yap, bacakların uyuşmuş senin yatmaktan. Silkelen biraz. Açılırsın, çok yavaş yürüyorsun!!" Diye yeni sezeryan olmuş karısına bağırdı.
Bazan erkeklerin anlayışı bu kadar oluyor, bende delleniyorum. Sonra böyle yorumlar yapıyorum.
Sana katılıyorum benim eşim ilgi olarak çok yoğun vajinusmus olduğumu hiç konuşmuyor ilk iki yıl doğru düzgün denemedik bile ve ben o dile getirmediği için böyle rahat rahat geçirdim yılları sonra bi üstüme gelmeye başladı ben çocuk istiyorum diye 3 günde yaptım hemen spreyle tabi sonra yine konu kapandı ama ben çok yaklaşmışken vajiyi hayatımdan çıkarmak istiyorum emek verdim egzersizleri yapabiliyorum artık son aşama olan aparat ardından eşli denemeyi yapmam gerek eşim kabul etmiyo.anlayış bu hastalıkta iyi bişey değil destek olmamakta iyi değil akıllı adam eşini kendi haline bırakmaz ne gerekiyorsa yapmaya hazırım yeterki sen üzülme bu hastalığı yen ben araştırdım tedavisi varmış hadi gel başlayalım hemen der hayalimi yazdım :))).
M monalazo diyorsa doğrudurevet bazılarının eşi yüzde beş ihtimalle kusursuz olabiliyor. Ama ben şundan eminim ki bir kadın vajinismus ise bunun en büyük etkeni karşı cinstir. Bazı erkekler var sen bu sıkıntını yen ben sana dönerim hesabı yapıyor ama öyle değil işte. Bizim hastalığımız zaten erteleme hastalığı biraz gayret etmeleri lazım. Çözüm yolu adamları yardımcı olmaları lazım.
Aynen öyle. Ben buraya ilk üye olduğumda sen vajinismus değilsin kuruntu yapıyorsun abartıyorsun diyordu. Yahu ilişkiye giremiyoruz ötesi var mı ? Gel de anlat işte böyle taş kafalılara .Sana katılıyorum benim eşim ilgi olarak çok yoğun vajinusmus olduğumu hiç konuşmuyor ilk iki yıl doğru düzgün denemedik bile ve ben o dile getirmediği için böyle rahat rahat geçirdim yılları sonra bi üstüme gelmeye başladı ben çocuk istiyorum diye 3 günde yaptım hemen spreyle tabi sonra yine konu kapandı ama ben çok yaklaşmışken vajiyi hayatımdan çıkarmak istiyorum emek verdim egzersizleri yapabiliyorum artık son aşama olan aparat ardından eşli denemeyi yapmam gerek eşim kabul etmiyo.anlayış bu hastalıkta iyi bişey değil destek olmamakta iyi değil akıllı adam eşini kendi haline bırakmaz ne gerekiyorsa yapmaya hazırım yeterki sen üzülme bu hastalığı yen ben araştırdım tedavisi varmış hadi gel başlayalım hemen der hayalimi yazdım :)))
Set 4 boy. Plastik sert içi boş. Rapid dilatör diye netten bakabilirsinizDilatör setlerinin yapısı nasıl acaba? Mesela ben parmak kalınlığında allık fırçasını tersini streçleyip denediğimde ilerlemiyor. Faydası olacaksa o seti alayım hemen. Bitsin istiyorum artık. 3 boy mu setiniz?
Bahsettiğiniz seti sipariş verdim. Hakkımda hayırlısı bakalım..Set 4 boy. Plastik sert içi boş. Rapid dilatör diye netten bakabilirsiniz
Makas hareketi yapabiliyorsan geç. Parmaklarını içinde açıp, vajina çeperlerini esnetiyorsun. Yapmadıysan bir süre yapmanı tavsiye ederim. Sorunsuz yapabildiğin zaman vajinanın yeterli esnekliğe ulaştığını anlıyorsun.Iki parmak alabildikten sonra eşli denemeye gecilmeli mi ?
Makas hareketi yapabiliyorsan geç. Parmaklarını içinde açıp, vajina çeperlerini esnetiyorsun. Yapmadıysan bir süre yapmanı tavsiye ederim. Sorunsuz yapabildiğin zaman vajinanın yeterli esnekliğe ulaştığını anlıyorsun.
Parmakların içindeyken kegel yapıp sık ve gevşet. Gevşetirken parmaklarını içinde makas gibi aç. Tabi yavaş yavaş. Küçük baskılarla. Seni rahatsız hissettirmemeli.
Ben yapıyorum makas şeklinde ama en fazla yarım santim acabiliyorum. Nasıl anlatayım sanki sert bir lastik gibi hissediyorum vajinayi ve anca o kadar açılıyor.Makas hareketi yapabiliyorsan geç. Parmaklarını içinde açıp, vajina çeperlerini esnetiyorsun. Yapmadıysan bir süre yapmanı tavsiye ederim. Sorunsuz yapabildiğin zaman vajinanın yeterli esnekliğe ulaştığını anlıyorsun.
Parmakların içindeyken kegel yapıp sık ve gevşet. Gevşetirken parmaklarını içinde makas gibi aç. Tabi yavaş yavaş. Küçük baskılarla. Seni rahatsız hissettirmemeli.
Saten penis girincede ancak o kadar esnetecek. Bir de belki daha çok esnetiyorda, son raddede azıcıkmış gibi hissediyor olabilirsin.Ben yapıyorum makas şeklinde ama en fazla yarım santim acabiliyorum. Nasıl anlatayım sanki sert bir lastik gibi hissediyorum vajinayi ve anca o kadar açılıyor.
İnşaallah sizede gaydalı olur. Ben bol kayganlaştırıcı sürerek yapıyordum. Önce parmağımı ki iç kısım kayganlaştırıcıyla kayganlaşsın. Sonra aparat. Hiç pes etmeyin serçe parmak kadr olan aparatı yapamamıştım. Meğer itmiyormuşum azıcık itince gidiyo. Acı yok. Öyle bir kayıyorki hemde. Sadece parmağın girdiği gibi popoya eğimli yönde ve bol kayganlaştırıcı gerisi.Bahsettiğiniz seti sipariş verdim. Hakkımda hayırlısı bakalım..
Bence sen hazırsınEvet şuan parmagimi makas gibi açıp kapattım vajina da kalan kısım daha çok açılıyor doğal olarak. Yani yeterince esnetmişimdir değil mi ?
Oda işsiz. Bi işe yaramıyor .Bence sen hazırsınMavimmmm ama eşinden de sana parmak egzersizi yapmasını iste. Onu da aşınca eşli denemelere başla. Bence şu halde bile teknik olarak hazırsın. Bundan sonra iş eşine düşüyor.
Bacaklarının birini sağa birini sola doğru aç iyice. Belini bir yere yasla hafif yatay şekilde dur daha rahat olur . Poponun üstüne tam oturma az arkana yaslanArkadaşlar bende parmak egzersizi yapıyorum serçe parmaktayim şuan..bacaklarımı hafif yana açıyorum..o şekilde yapmaya çalışıyorum ama sanki tam anlamıyla girmiyo r sanki parmak..hangi şekilde kolay oluyo yani bacaklarımı iyice kendime çekmem mi daha doğru olurbugün hayal kırıklığı yaşadım ve başa dönmekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?