Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Aynen öyle küs yapıp denemiştim ama olmadı. Bu akşam tekrar denicem

Aynen öyle küs yapıp denemiştim ama olmadı. Bu akşam tekrar denicem
Kegel yapmayı ihmal etme. Birde istekli olman çok önemli. O şekilde dene. Kuru kuruya iki parmak zor okur. Belki bir kere alışırsan egzersiz olarak yapabilirsin de ilk başlarda biraz ortam hazırlamalısın.

Aparatıa biraz aşağıya doğru eğim ver girer. Aslında bir korku oluyor giremeyecekmiş, bir yere dayanıyormuş gibi. Ama azıcık ittirince hemen giriyor, anlamıyorsun bile.

Tam bir merhametsizmiş insan böyle öküzleri gördükçe haklısın genele doğru gider düşünceler.

Sana katılıyorum benim eşim ilgi olarak çok yoğun vajinusmus olduğumu hiç konuşmuyor ilk iki yıl doğru düzgün denemedik bile ve ben o dile getirmediği için böyle rahat rahat geçirdim yılları sonra bi üstüme gelmeye başladı ben çocuk istiyorum diye 3 günde yaptım hemen spreyle tabi sonra yine konu kapandı ama ben çok yaklaşmışken vajiyi hayatımdan çıkarmak istiyorum emek verdim egzersizleri yapabiliyorum artık son aşama olan aparat ardından eşli denemeyi yapmam gerek eşim kabul etmiyo.anlayış bu hastalıkta iyi bişey değil destek olmamakta iyi değil akıllı adam eşini kendi haline bırakmaz ne gerekiyorsa yapmaya hazırım yeterki sen üzülme bu hastalığı yen ben araştırdım tedavisi varmış hadi gel başlayalım hemen der hayalimi yazdım :)))

Aynen öyle. Ben buraya ilk üye olduğumda sen vajinismus değilsin kuruntu yapıyorsun abartıyorsun diyordu. Yahu ilişkiye giremiyoruz ötesi var mı ? Gel de anlat işte böyle taş kafalılara .

Set 4 boy. Plastik sert içi boş. Rapid dilatör diye netten bakabilirsiniz

Kızlar kızgınlık dönemindeki erkek kedim dışarı kaçtı. Bir dişi buldu. Ama dişi yaklaştırmıyor. Kedim eve gelmiyor. Hazır mamaya alışık, aç suzuz dişinin peşinde. Döğüşmediği erkek kedi kalmadı. Pes etmeden arkasından takip ediyor dişiyi günlerdir. Bugün yarın muradına erer garibim. Ondaki kararlılığın yarısı bizim erkeklerde olsaydı keşke. .

Iki parmak alabildikten sonra eşli denemeye gecilmeli mi ?

Iki parmak alabildikten sonra eşli denemeye gecilmeli mi ?
Makas hareketi yapabiliyorsan geç. Parmaklarını içinde açıp, vajina çeperlerini esnetiyorsun. Yapmadıysan bir süre yapmanı tavsiye ederim. Sorunsuz yapabildiğin zaman vajinanın yeterli esnekliğe ulaştığını anlıyorsun.
Parmakların içindeyken kegel yapıp sık ve gevşet. Gevşetirken parmaklarını içinde makas gibi aç. Tabi yavaş yavaş. Küçük baskılarla. Seni rahatsız hissettirmemeli.

Ben henüz o seviyeye gelmedim ama bu süre zarfında eşten ilişki anlamında uzak mi durulmali?

Ben yapıyorum makas şeklinde ama en fazla yarım santim acabiliyorum. Nasıl anlatayım sanki sert bir lastik gibi hissediyorum vajinayi ve anca o kadar açılıyor.

Ben yapıyorum makas şeklinde ama en fazla yarım santim acabiliyorum. Nasıl anlatayım sanki sert bir lastik gibi hissediyorum vajinayi ve anca o kadar açılıyor.
Saten penis girincede ancak o kadar esnetecek. Bir de belki daha çok esnetiyorda, son raddede azıcıkmış gibi hissediyor olabilirsin.

Evet şuan parmagimi makas gibi açıp kapattım vajina da kalan kısım daha çok açılıyor doğal olarak. Yani yeterince esnetmişimdir değil mi ?

Bahsettiğiniz seti sipariş verdim. Hakkımda hayırlısı bakalım..
İnşaallah sizede gaydalı olur. Ben bol kayganlaştırıcı sürerek yapıyordum. Önce parmağımı ki iç kısım kayganlaştırıcıyla kayganlaşsın. Sonra aparat. Hiç pes etmeyin serçe parmak kadr olan aparatı yapamamıştım. Meğer itmiyormuşum azıcık itince gidiyo. Acı yok. Öyle bir kayıyorki hemde. Sadece parmağın girdiği gibi popoya eğimli yönde ve bol kayganlaştırıcı gerisi.

Birde ben sırtımı yaslıyodum. Yarı uzanır gibi bacaklarımı açıp öyle deniyodum. Ayna bazen kullandım. Genelde bakmadan yaptım hani hissederek anlamak için. Zaten parmakla yönü nasıl, giriş nerde iyice anlamak lazım

Evet şuan parmagimi makas gibi açıp kapattım vajina da kalan kısım daha çok açılıyor doğal olarak. Yani yeterince esnetmişimdir değil mi ?
Bence sen hazırsın Mavimmmm ama eşinden de sana parmak egzersizi yapmasını iste. Onu da aşınca eşli denemelere başla. Bence şu halde bile teknik olarak hazırsın. Bundan sonra iş eşine düşüyor.

Arkadaşlar bende parmak egzersizi yapıyorum serçe parmaktayim şuan..bacaklarımı hafif yana açıyorum..o şekilde yapmaya çalışıyorum ama sanki tam anlamıyla girmiyo r sanki parmak..hangi şekilde kolay oluyo yani bacaklarımı iyice kendime çekmem mi daha doğru olurbugün hayal kırıklığı yaşadım ve başa dönmekten korkuyorum

Bacaklarının birini sağa birini sola doğru aç iyice. Belini bir yere yasla hafif yatay şekilde dur daha rahat olur . Poponun üstüne tam oturma az arkana yaslan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…