Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Sana helal!

En büyük boy aparatla egzersize başlayabilen var mı ? Ben küçükten büyüğe doğru yapabiliyorum eşim aparat sonrası ilişkiyi kabul etmediği için kendimi ilk en büyük aparatla başlamaya çalışıyorum ama yapamıyorum cinsel istek olmadığı için.bunu yapabilen var mı kızlar.normal mi yani bu durum.bide eşim aparat çalışmasıyla dalga geçiyo onlarla yapıyosun benle nasıl yapamıyorsun beni istemiyosun demekki diyo herkes türlü türlü zaten bu hastalıkla uğraşıyorum 3 kerede ilişkiye girdim 2 si spreyle biri yarım oldu ilişki olmadan önce hiç egzersix yapamıyodum asla yapamam dediğim hem aparat hem parmak hepsini tamamladım biliyorum çok az kaldı ama inadı yüzünden kendinide benide bu sıkıntıyla yaşatıyor.

herkesin yaptığını zannediyorsun sen sadece de ve buradan okut insanları. binler hatta milyonlar uğraşıyor bu hastalıkla sadece dışarıya belli etmiyorlar

Sende cinsel istek duyarak yap. dediğin gibi öbür türlü zor. Ben yapamam mesela. Çünkü vajinam boru gibi açık beklemiyor. İstek olması şart. Klitoris masajı yap. Perinene masaj yap. Seks videoları falan izle. Eşin sana yardımcı değilse iş başa düşüyor. Zaten o seni rahatlatabilseydi belkide bunları hiç yaşamıyacaktın.

İlk başlarda zevk alıyordum ama alamaz oldum artık görev gibi yapıyorum dün ilk defa başı girdi nasıl sevindim ama eşim hiç sevinmedi milim milim ilerliyoruz dedi benim de sevincim kursağımda kaldı aslında çok seviyoruz birbirimizi ama bu mesele yıprattı bizi

herkesin yaptığını zannediyorsun sen sadece de ve buradan okut insanları. binler hatta milyonlar uğraşıyor bu hastalıkla sadece dışarıya belli etmiyorlar
Okudu aslında ilk başlarda ama canımız çok tatlı nazlıyız falan gibi düşünüyor malesef

Okudu aslında ilk başlarda ama canımız çok tatlı nazlıyız falan gibi düşünüyor malesef
Canım okuyup üzülüyorum, keşke bu kadar mermer kafalı olmasalardı. Bunlarda yaşanmayacaktı o zaman. Sen başını alabilmişsin, o da burun kıvıracağına seni öpüp koklasa kulağına bir iki fısıldasa da kalanını o soksaydı, kendine beceriksizim ,yatakta berbatım, bir kadınımı kıvama getiremiyorum , öylece ot gibi bekliyorum demiyorda sana mı nazlı diyor?!
Bunuda okut ona..

Monaloza herkeste durum aynı değil bazen erkeğin yapmadığı şey kalmıyo çok istiyorsun ama tam yapmak isterken bilinçaltı devreye girip kasılma oluyo bizim ki öyle . Durum böyle oluncada karşındakine bişey diyemiyorsun.kimisi kıvama getiremediğinden kimiside kadın sevişmede orgazm olsada o esnada kitlendiğinden olmuyor

Haklısın da, bazan erkeklerin anlayışsız davranmasına dayanamıyorum. Bende celallendim ne yapayım.
Miyom ameliyatı olmuştum bir ara. Ameliyattan sonraki İlk yürüyüşümü yapmak için koridora çıktım. İki kişinin yardımıyla zar zor yataktan kalkabilmiştim. Ameliyat sonuçta, kolumdan eşim tutuyor, yavaş yavaş yürüyorum. Koridorda yeni sezeryan olmuş genç bir kadınla karşılaştım. O da odasından yeni çıkıyordu. Benim gibi ilk yürüyüşü. Onun kolunda da kocası. Kızcağız yavaş yavaş yürüyor. Aynı benim gibi dikişleri acıyor muhtemelen. Birden kocası onun öyle yavaş yürümesine sinirlendi. Ve kendi bacaklarını sağa sola silkeleyip " bak böyle yap, bacakların uyuşmuş senin yatmaktan. Silkelen biraz. Açılırsın, çok yavaş yürüyorsun!!" Diye yeni sezeryan olmuş karısına bağırdı.
Bazan erkeklerin anlayışı bu kadar oluyor, bende delleniyorum. Sonra böyle yorumlar yapıyorum.

.
@monalazo diyorsa doğrudur evet bazılarının eşi yüzde beş ihtimalle kusursuz olabiliyor. Ama ben şundan eminim ki bir kadın vajinismus ise bunun en büyük etkeni karşı cinstir. Bazı erkekler var sen bu sıkıntını yen ben sana dönerim hesabı yapıyor ama öyle değil işte. Bizim hastalığımız zaten erteleme hastalığı biraz gayret etmeleri lazım. Çözüm yolu adamları yardımcı olmaları lazım.

Merhaba eski üyeliğimi bulamadım sitenin uzun zamadır takipçisiyim. Ben de vajinismus yenmeye çalışıyorum. Vaktiniz varsa sizden yardım isticem 1 parmak alıyorum ama ne kadar uğraşsam da 2 parmak olmuyor yapamadım bir tavsiyeniz var mı bana? Bir de parmak kalınlığında başka aparat yapıyorum ama ilerletemiyorum sadece parmağım girebiliyor. Bebek istiyorum artık. 3 hafta kadar önce spreyle zor da olsa tamamını yapmıştık sonra aramızdaki sorunlardan dolayı ara verdik. Şimdi olmuyor. O kadar umutsuzum ki ağlamaktan başka bir şey gelmiyor elimden.

En son 4 kulak cubugu yaptım ve serce parmagımı masajsız jelle ıkı bogum alabildim. Ön sevişme sonrası Eşli denemeye geçsem mi ? Egzersiz yapmaya vakit bulamıyorum. Yapamazsam da cesaretim kırılır. Bilemedim , sorayım dedim.

in_cim bence henüz çok erken eşli deneme için. Yinede sen bilirsin tabi. Serçe parmağını alabilmen çok iyi. İşaret parmağı. Daha sonra işaretve orta parmak yapabilmelisin. Veya bu kalınlıklarda aparatla da yapabilirsin. Egzersizlerde her zaman kayganlaştırıcı ve nefes unutma.

Bir parmak alabilmeniz çok güzel. İki parmak yapamıyorsanız aparatla çalışabilirsiniz. İyi aparat ya parmak İkisinden Biri muhakkak olur. Biraz daha cesaret gayret hafif popo yönünde eğimli iteceksiniz parmağı da aparatı da. Ben de iki parmak yapamamıştım gitti gidiyor'dan Dilotör seti almıştım onlarla yenmiştim

İki parmak yapabilmen için biraz isteğinde olmalı. Klitoris masajı yapman işe yarar. İki parmağını küs gibi üst üste getir. Vajina girişinin çevresinde bir iki tur attırıp azıcık içine kaydır. Sonra girdirebildiğinde, diyaframdan nefes alarak ağzından üflerken içine azar azar kaydır, sonra parmaklarını içinde yanyana getir. Biraz ıkınmakta girişi genişletir. Parmakların içindeyken kegel yap. Sıkıp gevşediğini hisset. O zaman nasıl gevşeyeceğinide öğrenebilirsin. Bol kayganlaştırıcı unutma.

Dilatör setlerinin yapısı nasıl acaba? Mesela ben parmak kalınlığında allık fırçasını tersini streçleyip denediğimde ilerlemiyor. Faydası olacaksa o seti alayım hemen. Bitsin istiyorum artık. 3 boy mu setiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…