Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Birsey soracağım , penıs boyutundakı aparatlar kızlık zarına zarar verıyor mu ?
Bana vermedi, kızlık zarım çok esnek olanlardan. Yapısal farklılıklar olabilir, o yüzden bir şey diyemem. Kızlık zarına dikkat etmek zorunda mısın. Birde ona bir şey olmasın diye uğraşırken rahat egzersiz yapamasın. Belki bunu önceden eşinle konuşman seni rahatlatacaktır.

Kizligin ordaki delik onu nasil gorecegim parmagimla denerken nefesi yapiyrm kayganlanstrici jel kullandim ama orada cok degisik bi yanma hissedyrm elimi cekince bile 1 kac dakika suruyor
Daha yeni başlıyorsun, o yüzden bu hissetdiklerin normal. Her denemede girişin biraz daha esniyecek ve ordaki hislere alışacaksın. Sadece devam et. Belki bir hafta aynı egzersizi yapman gerekebilir. Kendine bir çizelge hazırla. 1 den 10 kadar derecelendir. 1 en az yanma, 10 en çok olsun. Her egzersizden sonra işaretle. Gittikce yanma eğrisinin düşeceğini görürsün. Sonrada diğer aşamaya geçtiğinde yeni bir çizelge hazırlayıp aynı şekilde ölçüm yaparak devam edersin. Daha kötü olmadığını hep bir derece öne gittiğini görürsün. Bu da motivasyonunu artırır.

Kizligin ordaki delik onu nasil gorecegim parmagimla denerken nefesi yapiyrm kayganlanstrici jel kullandim ama orada cok degisik bi yanma hissedyrm elimi cekince bile 1 kac dakika suruyor
Sakın idrar deliğine parmağını sokma ha!. Onuda atlamayalım, bu hataya düşen de var. üç adet deliğimiz var. En arkadaki anüs, onun önünde vajen girişi, onun önündeki de idrar deliği. Vulva dudaklarını çektiğinde vajina girişin kocaman açılır. Ikınıncada kızlık zarındaki delik genişler.

Aslında bir defa deniyorum acıyı hissedince vazgeçiyorum hep böyle devam edecek gibi geliyor

Kizlar oraya bakamayan ben az once kulak copunu yarisina kadar aldim cok mutluyum ama sonra ittirnce aci da degil ama rahatsz edici bir his olustu...bu his hep olacak mi?

Yari otrur pozisyonda ikindim girdi ama ilerleyince rahatsz edici bi his var ona alisilir mi acaba zamanla

Yari otrur pozisyonda ikindim girdi ama ilerleyince rahatsz edici bi his var ona alisilir mi acaba zamanla
Tabi alışacaksın. O his acemiliğinden rahatsız ediyor. Sende egzersiz yaparken klitorisine masaj yap. O kadar rahatsız etmez o zaman.

Kiminde zar girişe çok yakın olabilir mesela bende de öyleydi. Girişte üstte et gibi. Değince aciyordu. Ona çok temas etmeden itelesen acı da yok. Biraz yamuk it ben eğimli yapıyordum. Oluyordu acı da geçti
Aslında bir defa deniyorum acıyı hissedince vazgeçiyorum hep böyle devam edecek gibi geliyor

Kızlar oncelikle insallahhh hepimiz aşarız artık bu hastalığı demek istemiyorum sorunu. Benim eşim de cok yıprandı bu mevzudan ve isteksizligini daha once yazmıştım zaten ikimizin de deneme istegi kalmadı ben biraz daha rahat sayılırım aslında 1 parmak 2 parmak rahat yapıyorum ama denemeyince bi halt oldugu yok neyse sizlere bisey sormalıyım.
Gecenlerde bi yerde okumustum kopek pozisyonu denen pozisyon var ya o pozisyonda vajina mecburen acılıyomus ve daha rahat oluyomuş diye duydum deneyen bilen var mı kırk yılda bi deniyoruz bari oyle deneyim hem popoya eğimli oldugu icin bu pozisyonda da kolaylık olablir diye dusundum lutfen pozisyon konusunda yardımcı olun banaaa

Burda daha önce yüzüstü uzanıp deneyin denilmişti. Bacaklarda o an kasilmiyormus.

Burda daha önce yüzüstü uzanıp deneyin denilmişti. Bacaklarda o an kasilmiyormus.
Ya bana da arka donukken olan pozisyonlar daha mantıklı geldi cunku popoya egimliyse iceri girdiginde kendiliginden popoya dogru eğilir p.n.s diye dusunuyorum acaba yanlıs mı dusunuyorum. Simdi atıp tutmayın olmuyo oyle bi akıllı siz misiniz diyen cıkar mı :) :)

Penis zaten yolu bulur.
Bakalim bu pozisyonu deneyenler inş çıkar sende kurtulursun cnm. Sürekli deneme yapma taraftarı olsaydı eşin denerdiniz farklı şekillerde size en uygun olanı bulurdnz

Penis zaten yolu bulur.
Bakalim bu pozisyonu deneyenler inş çıkar sende kurtulursun cnm. Sürekli deneme yapma taraftarı olsaydı eşin denerdiniz farklı şekillerde size en uygun olanı bulurdnz
Ahh keskeee... Sen aşmış mıydın canım?

güldürdün beni yaa
tatlım hangi pozisyonda kendini rahat hissedeceksen öyle dene. ben de üstte olduğum pozisyonda rahattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…