• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

4 kulak çöpünude alabildiğim ama 7 kulak çöpü zorladı. Yarısına kadar aldım. Ikinci denememde hiç girmedi neden sizce ?

Bende de olmuştu yine bir yada iki kulak çöpüyle başla girince git gel yap yine 7tane dene.
4 kulak çöpünude alabildiğim ama 7 kulak çöpü zorladı. Yarısına kadar aldım. Ikinci denememde hiç girmedi neden sizce ?

çok acele etme tatlımn. hemen arttırma. rahatça ve zevk alarak yaptığında arttır. takıldığın yerde bırakma sakın. dur nefes al, kegel yap. zaten rahatlayacaksın bunları yapınca. sonra yine devam et. ama asla bırakma.

Birtane kulak çöpü alamıyorken şimdi 7 tane alacak duruma geldin. Nasıl?.... Tabikide deneyerek. Böyle devam et canım. Artık parmaklada yapabilirsin. Daha pratik olabilir.

Kızlar oncelikle insallahhh hepimiz aşarız artık bu hastalığı demek istemiyorum sorunu. Benim eşim de cok yıprandı bu mevzudan ve isteksizligini daha once yazmıştım zaten ikimizin de deneme istegi kalmadı ben biraz daha rahat sayılırım aslında 1 parmak 2 parmak rahat yapıyorum ama denemeyince bi halt oldugu yok neyse sizlere bisey sormalıyım.
Gecenlerde bi yerde okumustum kopek pozisyonu denen pozisyon var ya o pozisyonda vajina mecburen acılıyomus ve daha rahat oluyomuş diye duydum deneyen bilen var mı kırk yılda bi deniyoruz bari oyle deneyim hem popoya eğimli oldugu icin bu pozisyonda da kolaylık olablir diye dusundum lutfen pozisyon konusunda yardımcı olun banaaa
Neden o kadar ara veriyorsunuz ki!?
Dediğin pozisyonda deneyebilirsin. En ilkel, en doğal pozisyon dogy dir. İlk olarak insanlar hayvanları taklit ederek bu pozisyona yönelmiş. Belkide en rahatıda odur. Erkeklerde bayılır. Çünkü popoyu izlerler. Misyoner sonradan icat edilmiş. Bence hepsi ayrı güzel...dir....herhalde. snıf...snıf! Neyse...
Benim en rahat hissetdiğim pozisyonu yazayım. Belinin altına bir yastık koy. Yüzüstü uzan. Bir bacağın düz olsun, bir bacağını hafif karnına doğru kır. O şekilde de deneyebilirsiniz.

Canlarım ben de her gun denemeyi isterim gercekten elimden geleni de yapıyorum ama hem eşimin isteksizliği hem mesleği yuzunden -kendisi ankarada polis- bu meslekteki sıkıntılar huzursuzluklar ve asırı yogun çalışması yuzunden de deneme yapamadık. Bilenler vardır ohalden beri hic izinli gunu olmadı her gun calısıyor bu yuzden sıkıntı yasıyoruz. Ama en azından gece çalıştığı gun gunduz bizim tek iznimiz onda da uykusuz oldugundan uyuyor ama deneyebilirsek deniycez insallah :)

Bele yastık koyup sırtüstü yatmayı denemiştik, benim üstte oldugumu da denedik sayılabilir ama yine bu sekilde ve doggy pozisyonda deneme yapıcam insallah fırsatımız olur, haber ediciiiiymm sizleree :)

Bele yastık koyup sırtüstü yatmayı denemiştik, benim üstte oldugumu da denedik sayılabilir ama yine bu sekilde ve doggy pozisyonda deneme yapıcam insallah fırsatımız olur, haber ediciiiiymm sizleree :)
Benim önerdiğim pozisyonda yüzüstü. Bende en rahat böyle oluyordum.
Ben çok güzel bir video izlemiştim. Bulabilirsem özelden atarım herkese. Atabilirsem tabi.

parmak egzersizi yaparken zara değer değmez neden Ağrı oluyor
Canım zarda sinir yok. Acı duyman imkansız. Sen acı duyma hissiyle dokunduğun için farkında olmadan aşk kaslarını sıkıyorsun. Kasların ağrısı o hissettiğin. Lütfen sakin ol :KK68:

çok acele etme tatlımn. hemen arttırma. rahatça ve zevk alarak yaptığında arttır. takıldığın yerde bırakma sakın. dur nefes al, kegel yap. zaten rahatlayacaksın bunları yapınca. sonra yine devam et. ama asla bırakma.

Birakmadim aslında dogru nefes alarak denedim. Girmedi. Parmakda yapamadım ben . Gerçi ilk gün tek çöpü de alamamistim sanırım yarın 7 yi basaririm, inşallah bırakmak yok bu iş bu ay içinde bitecek inşallah

Canim bende ozledmmm sizi is guc kosturmaca hayatin akisina biraktm o kdr sorunla anca bas edebiliyorum :) sizler nasilsiniz neler yapiyorsunuzz
Merhaba canım. Bende bugün temizlik yaptım evde işe gitmedim. Kedimle oynadım. Öyle akşamı ettim.

Kızlar oncelikle insallahhh hepimiz aşarız artık bu hastalığı demek istemiyorum sorunu. Benim eşim de cok yıprandı bu mevzudan ve isteksizligini daha once yazmıştım zaten ikimizin de deneme istegi kalmadı ben biraz daha rahat sayılırım aslında 1 parmak 2 parmak rahat yapıyorum ama denemeyince bi halt oldugu yok neyse sizlere bisey sormalıyım.
Gecenlerde bi yerde okumustum kopek pozisyonu denen pozisyon var ya o pozisyonda vajina mecburen acılıyomus ve daha rahat oluyomuş diye duydum deneyen bilen var mı kırk yılda bi deniyoruz bari oyle deneyim hem popoya eğimli oldugu icin bu pozisyonda da kolaylık olablir diye dusundum lutfen pozisyon konusunda yardımcı olun banaaa
Canim herkes farklı şekillerde rahat olabiliyor kimi altta kimi üstte kimi yan yana. .. mesela ben üstte yapabiliyorum kontrol bende olduğu için kendimce yavaş yavaş yapıyorum bunu senin deneyerek bulman lazım

Canim maşallah bayagi yol katetmissin ama artık parmağa geç istersen aparattan daha kolay olur sanki aparat kullaniyormus gibi yap hem parmagin girdikce vajinani hissetmen daha kolay olur daha iyi tanırsin vajini bide aparat daha sert oluyor ister istemez acı yapabilir ama parmak yumuşacık ... serçe parmakdan başla ve diğer tüm parmakları sonra ikili sonrada üçlü parmak dene daha kolay olur ve saha çok haz duyarsin

Pelvik Kaslarıma hakimim onun için egzersiz yaptım onda sıkıntı Yok bence zarım esnek olduğu için ağrıyor

Pelvik Kaslarıma hakimim onun için egzersiz yaptım onda sıkıntı Yok bence zarım esnek olduğu için ağrıyor

Bende zarı görüyorum hemen vajina girişinde üstte minik bir et parçası gibi.Aparatla egzersiz yapıncca normal olarak ona değiyor, ve ağrı vesaire hissetmiyorum.Etkisiz eleman gibi duruyor orda.Mum boyuna geçtim hala ve hala duruyor.Bence o acıyan bişey değil kütük gibi çok hissis bişey.Hala o et orda durduğuna göre demekki benim zarda esnek.

Canim maşallah bayagi yol katetmissin ama artık parmağa geç istersen aparattan daha kolay olur sanki aparat kullaniyormus gibi yap hem parmagin girdikce vajinani hissetmen daha kolay olur daha iyi tanırsin vajini bide aparat daha sert oluyor ister istemez acı yapabilir ama parmak yumuşacık ... serçe parmakdan başla ve diğer tüm parmakları sonra ikili sonrada üçlü parmak dene daha kolay olur ve saha çok haz duyarsin

ikili üçlü parmak fikri bile ürküttü :S
Spreyle mı yapayım?

Back