Evet biliyorum o yanmayı. Hepimiz biliyoruz. Sana ilk yapman gerekeni yazayım.
Bir ayna koy bacaklarının arasına ve vulvanı incele. Sonra vulva dudaklarını ( dışta alanı ) öne doğru çek. Yani karşıya doğru. ( yanlara açmıyorsun.) Orda kocaman bir çukur çıkacak. vajen girişi orası. Kızlık zarının ortasında bir tane delik varsa sorun yok demektir. Kevgir gibi çok delikliyse ya da iki adet yanyana delik varsa bir kadın doğumcunun görmesinde fayda var. Büyük ihtimalle ortada bir delik vardır. Vulva dudaklarını çektiğinde ıkınırsan delikdebyanlara doğru esneme yapar. Boşluğu görürsün. Ben serçe parmağını tarif edeyim. Ben öyle yapmıştım. Hem parmağını hemde girişi kremlemen gerekiyor. Herhangi bir kayganlaştırıcı veya zeytin yağı ile. Senin tercihine kalmış. Başlamafan bir süre nefes egzersizi yapıp heyecanını yatıştır. Hem göğsünü hem de karnını aynı anda şişirip nefes alıyorsan bu diyaframdan doğru nefes oluyor. Nefesini bu şekilde alıp muma üfler gibi sakince üflüyorsun. Serçe parmağınla bir süre girişe dairesel masaj yapıp bir boğum içine ittiriyorsun. Nefesini üflerken kasların gevşeyeceğinden kasılma olmaz. O esnada parmağını, yada kulak çöpünü içine alabilirsin. İlk gün bir boğum kadar. İlk başta buna çalış. Parmağını çıkartırkende hafifce ıkınabilirsin. Kendiliğinden dışarı itilir.