• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Deni
cok yanma oluyor parmagimin ucu hafif girince ne yapmalıyım
Kayganlaştırıcı sürdün mü?
Birde egzersiz yapıyor olsanda zevk alarak yapmalısın. Klitorisine masaj yap. Biraz havaya gir. Kuru kuruya yaptığında normalde dokunuşlardan zevk olman gerekirken beynin acıymış gibi algılar. Yanma batma hissi bu yüzden. Çünkü isteksiz yapıyorsun. Kendini rahatlat bak o zaman yanma falan hissetmiyeceksin..

Iki tane kulak çubuğunu birleştirdim girdi. Serçe parmağıminnda ilk boğumu girdi. Şimdi ne yapmalıyım ??
Serçe parmağını iki boğum almaya çalış. Rahat yaptıysan tümünü al. Zaten ötesi boşluk. Daireler, gitgeller yapmaya çalış. Bir yandan klitorisinide uyarırsan daha iyi sonuç alırsın.

yenievlii yenievlii merhaba hoşgeldin tatlım. Telaş yok. Sakin ol. Çok kısa bir zamanda müthiş bir ilişki yaşayacaksın sen de. Sadece vajiye karşı güçlü olduğunu göster. Yılma. :21:

Serçe parmağını iki boğum almaya çalış. Rahat yaptıysan tümünü al. Zaten ötesi boşluk. Daireler, gitgeller yapmaya çalış. Bir yandan klitorisinide uyarırsan daha iyi sonuç alırsın.
Cok canim yandi yapamicam deyip biraktim serce parmagimin bir bogumunun yarisina kadar yapabiliyorum orda da elime birseyler degiyor gibi oluyor yaniyor anlamadim

Cok canim yandi yapamicam deyip biraktim serce parmagimin bir bogumunun yarisina kadar yapabiliyorum orda da elime birseyler degiyor gibi oluyor yaniyor anlamadim
yenievlii yenievlii sana yazdığım şekilde uyguladın mı? Klitorisine masaj yaparak.
:KK200:Öyle egzersiz yaparken parmağını direk sokmaya çalışma.
:KK200:dün gece anlattığım gibi nefes egzersizini uygula.
:KK200:klitorisine masaj yapıp kendini uyar.
:KK200:kayganlaştırıcı sürmeyi ihmal etme.
:KK200:rahatca uzandığın yerde serçe parmağını vajina girişinin çevresinde dairesel biçimde biraz gezdir, ve parmağının ucuyla kızlık zarının ortasındaki deliği bul nefesini yavaşca üflerken nazikce o delikten içeri kaydır ve geri çıkar. Tavsiyelerimi baştan beri tekrar tekrar, hiç birini atlamadan uygulayarak parmak egzersizine bir boğuma kadar devam et. İyice alışana kadar. Ve Orda eline gelen şeylere aldırma.

Daha çok başındayım daha önce denemelerimiz oldu ama acı duyuyorum sanki zar çok kalın duvar gibi Ağrı oluyor bu yüzden korkuyorum

Daha çok başındayım daha önce denemelerimiz oldu ama acı duyuyorum sanki zar çok kalın duvar gibi Ağrı oluyor bu yüzden korkuyorum
Normalde zevke odaklanıp penisi almaya can atman gerekirken beynin tam tersi sinyal veriyor ve penisi bir tehdit olarak görüp kendini kapatıyorsun. Böylelikle orda yapay bir duvar oluşuyor.
Bunun önüne geçmek için ende egzersiz yapmalısın. bir ayna alıp vajinanı incelemekle başla.
Aynayı bacaklarının arasına koy. Dış tarafdaki vulva dudaklarını öne doğru çek. O zaman vajen girişini, kızlık zarını ve en sık rastlanan haliyle ortasındaki deliği görürsün.
Yenievlii ye yazdım detaylıca onu bir oku istersen.

doktorada gittim sizin dediğinizi söyledi parmak egzersizi yaptı ve kızlık zarıma baktı esnek dedi ama çok az yırtılmış dedi kayganlaştırıcı verdi

Amin cnm. Sende inş hayırlısıyla kucaklarsin miniğini. Bnde bebek düşünüyorum. Yeni başladım folbiol kullanıyorum Dr vermişti ama o zamanlar yemedim dye gerek yok ddim kendimce
Evet canım. 2 yıl 9 aylık vajinismus geçmişim var. Egzersizlerle yendim. Ne yazıkki hep erteledim çok pişmanım. İyi bir örnek olmasamda burdayım. Aynı hataya benim gibi düşmesin kimse ertelemesin istiyorum. Sen çabuk yendin maşaallah. Umarım istediğin zaman çocuk da nasip olur. En önemlisi yenmiş olmak.

doktorada gittim sizin dediğinizi söyledi parmak egzersizi yaptı ve kızlık zarıma baktı esnek dedi ama çok az yırtılmış dedi kayganlaştırıcı verdi
Doktora gitmen de iyi olmuş.
O zaman egzersize bir an önce başla. Erteleme. Kegel yapmayı öğren. Sistemli bir şekilde yapman gerekenleri uygularsan çabucak yenersin.
İlk başta doğru nefes çok önemli. Göğsün ve karnını aynı anda şişiren nefes doğrudur. Böyle nefes alıp ağzından üfleyeceksin. Bu seni gevşetir.
Egzersiz yaparken panik hissedip diyaframdan nefes almayı unutursan, sadecece göğsünü havayla doldurup onu üflersen sonuç alamazsın. Kasılırsın, buna dikkat et.
Diyaframdan aldığın nefesi muma üfler gibi üflüyorsın, ve üflerken serçe parmağını yada kulak çubuğunu içine kaydırıyorsun.
Bu şekilde başla egzersize.

Doktora gitmen de iyi olmuş.
O zaman egzersize bir an önce başla. Erteleme. Kegel yapmayı öğren. Sistemli bir şekilde yapman gerekenleri uygularsan çabucak yenersin.
İlk başta doğru nefes çok önemli. Göğsün ve karnını aynı anda şişiren nefes doğrudur. Böyle nefes alıp ağzından üfleyeceksin. Bu seni gevşetir.
Egzersiz yaparken panik hissedip diyaframdan nefes almayı unutursan, sadecece göğsünü havayla doldurup onu üflersen sonuç alamazsın. Kasılırsın,

Parmak egzersizi deniyorum parmak girince ağrı oluyor yanma oluyor çok değişik bir his

Parmak egzersizi deniyorum parmak girince ağrı oluyor yanma oluyor çok değişik bir his
Denerken kayganlaştırıcı kullanıyor musun ?
Ve vajinani uyarman lazım yani egzersiz de olsa zevk alman lazım. Once vajina deliğinin etrafına dairesel hareketler yap masaj yap ıslaklık olursa işin kolaylaşır. Vajinan açılır ve zorlanmazsn

Zaten hiç bir şey hissetmemen mümkün değil. Duyarlı bir yer vajina girişi. Egzersiz yapa yapa kendini kasmamayı öğrenince acı yerini zevkle değiştirecek.
Egzersi yaparken diğer önerdiğimiz şeylere dikkat ediyormusun?

Zaten hiç bir şey hissetmemen mümkün değil. Duyarlı bir yer vajina girişi. Egzersiz yapa yapa kendini kasmamayı öğrenince acı yerini zevkle değiştirecek.
Egzersi yaparken diğer önerdiğimiz şeylere dikkat ediyormusun?
Kizligin ordaki delik onu nasil gorecegim parmagimla denerken nefesi yapiyrm kayganlanstrici jel kullandim ama orada cok degisik bi yanma hissedyrm elimi cekince bile 1 kac dakika suruyor

Birsey soracağım , penıs boyutundakı aparatlar kızlık zarına zarar verıyor mu ?

Kizligin ordaki delik onu nasil gorecegim parmagimla denerken nefesi yapiyrm kayganlanstrici jel kullandim ama orada cok degisik bi yanma hissedyrm elimi cekince bile 1 kac dakika suruyor

Monoloza 'nın dediği gibi karsına ayna al , vajına cevresındekı dudak gibi olan kısmı dışa dogru çek , yana degıl. Ikındıgında Orada bir açıklık göreceksin.

Back