Kayganlaştırıcı sürdün mü?Deni
cok yanma oluyor parmagimin ucu hafif girince ne yapmalıyım
Serçe parmağını iki boğum almaya çalış. Rahat yaptıysan tümünü al. Zaten ötesi boşluk. Daireler, gitgeller yapmaya çalış. Bir yandan klitorisinide uyarırsan daha iyi sonuç alırsın.Iki tane kulak çubuğunu birleştirdim girdi. Serçe parmağıminnda ilk boğumu girdi. Şimdi ne yapmalıyım ??
Cok canim yandi yapamicam deyip biraktim serce parmagimin bir bogumunun yarisina kadar yapabiliyorum orda da elime birseyler degiyor gibi oluyor yaniyor anlamadimSerçe parmağını iki boğum almaya çalış. Rahat yaptıysan tümünü al. Zaten ötesi boşluk. Daireler, gitgeller yapmaya çalış. Bir yandan klitorisinide uyarırsan daha iyi sonuç alırsın.
Cok canim yandi yapamicam deyip biraktim serce parmagimin bir bogumunun yarisina kadar yapabiliyorum orda da elime birseyler degiyor gibi oluyor yaniyor anlamadim
Hoşgeldin canım. Sen ne aşamadasın?Arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz 2aylık evliyim ilişkiye giremiyoruz
Normalde zevke odaklanıp penisi almaya can atman gerekirken beynin tam tersi sinyal veriyor ve penisi bir tehdit olarak görüp kendini kapatıyorsun. Böylelikle orda yapay bir duvar oluşuyor.Daha çok başındayım daha önce denemelerimiz oldu ama acı duyuyorum sanki zar çok kalın duvar gibi Ağrı oluyor bu yüzden korkuyorum
Evet canım. 2 yıl 9 aylık vajinismus geçmişim var. Egzersizlerle yendim. Ne yazıkki hep erteledim çok pişmanım. İyi bir örnek olmasamda burdayım. Aynı hataya benim gibi düşmesin kimse ertelemesin istiyorum. Sen çabuk yendin maşaallah. Umarım istediğin zaman çocuk da nasip olur. En önemlisi yenmiş olmak.
Doktora gitmen de iyi olmuş.doktorada gittim sizin dediğinizi söyledi parmak egzersizi yaptı ve kızlık zarıma baktı esnek dedi ama çok az yırtılmış dedi kayganlaştırıcı verdi
Doktora gitmen de iyi olmuş.
O zaman egzersize bir an önce başla. Erteleme. Kegel yapmayı öğren. Sistemli bir şekilde yapman gerekenleri uygularsan çabucak yenersin.
İlk başta doğru nefes çok önemli. Göğsün ve karnını aynı anda şişiren nefes doğrudur. Böyle nefes alıp ağzından üfleyeceksin. Bu seni gevşetir.
Egzersiz yaparken panik hissedip diyaframdan nefes almayı unutursan, sadecece göğsünü havayla doldurup onu üflersen sonuç alamazsın. Kasılırsın,
Denerken kayganlaştırıcı kullanıyor musun ?Parmak egzersizi deniyorum parmak girince ağrı oluyor yanma oluyor çok değişik bir his
Parmak egzersizi deniyorum parmak girince ağrı oluyor yanma oluyor çok değişik bir his
Zaten hiç bir şey hissetmemen mümkün değil. Duyarlı bir yer vajina girişi. Egzersiz yapa yapa kendini kasmamayı öğrenince acı yerini zevkle değiştirecek.Parmak egzersizi deniyorum parmak girince ağrı oluyor yanma oluyor çok değişik bir his
Kizligin ordaki delik onu nasil gorecegim parmagimla denerken nefesi yapiyrm kayganlanstrici jel kullandim ama orada cok degisik bi yanma hissedyrm elimi cekince bile 1 kac dakika suruyorZaten hiç bir şey hissetmemen mümkün değil. Duyarlı bir yer vajina girişi. Egzersiz yapa yapa kendini kasmamayı öğrenince acı yerini zevkle değiştirecek.
Egzersi yaparken diğer önerdiğimiz şeylere dikkat ediyormusun?
Kizligin ordaki delik onu nasil gorecegim parmagimla denerken nefesi yapiyrm kayganlanstrici jel kullandim ama orada cok degisik bi yanma hissedyrm elimi cekince bile 1 kac dakika suruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?