Ay çok hoşsun. İlk defa böyle sorularla gelen bir vajili görüyorumBen o eti aparatla yok etmeye çalışmak yerine, yani yırtılmasını sağlamak yerine...Aparatı yukarı yukarı ittirerek tavana yapışmasını sağlıyımmı başarabilirmiyim bunu, yapısı buna müsaitmi?
Esnemeye müsait bir yapıdadır. Sen normal egzersizini yap. Orası açılır zamanla. Ama orası neden acıyor onu anlamadım. Üstden ziyade perineye doğru olan bölge rahatsızlık vermişti bana.Ben o eti aparatla yok etmeye çalışmak yerine, yani yırtılmasını sağlamak yerine...Aparatı yukarı yukarı ittirerek tavana yapışmasını sağlıyımmı başarabilirmiyim bunu, yapısı buna müsaitmi?
Ay çok hoşsun. İlk defa böyle sorularla gelen bir vajili görüyorum
Bence sen iyisimi bi kadın doğumcuya git bütün yapısını anlatır içini rahatlatır. Kafan daha rahat bir şekilde egzersiz yaparsın.
Tamam sakin ol :) ben ciddi manada tebessüm ettim tatlı geldin yani. Niye alındınki?Gittim kadın doğuma, oturupta bana seminer vermedi valla , sıkıntı yok egzersiz yap dedi sonrada sepet.Vajinismus zaten BİLGİSİZLİK hastalığı değilmi.Buranın %50 sine yakınında benim sorduğum soruların cevanını bilmediğinden eminim.Zaten bilsek vajinismus olmayız.Herkes aynı hastalığa aynı tepkiyi vermezki, bazıları penisten korkuyor, bazıları bakmaktan , bazıları dokunmaktan , benim gibilerde zardan..
Canım kurtulurmuyum deme sen kurtuldun. Biraz rahatla. Bende senin gibiydim. Aştığımda yarısına kadar almakdı benim aşmam. Çok doğru yapıyorsun her seferinde biraz daha rahatlayacaksın biraz daha rahat olucaksın ve daha fazla giricek.Kizlar merhaba bisey sorcm biz egzersizlerle esnetmeye calisiyoruz ya iyide bi kasi ne kadar esnetebiliriz doku olsa neysede kas bugun esner yarin gene ayni olur bidee ben artik vajinismusu yenmeyi biraktim p.. ne kadar girerse artik oyle ikiski yasayip zevk almaya calisiyorum sizce bu sekilde kurtulurmuyum yoksa egzersizlere tekrardan baslayim mi
Korkuların gayet normal zaten. ben saydıklarının hepsinden korkuyordum. Ben o korkuna bişi demedimki.Gittim kadın doğuma, oturupta bana seminer vermedi valla , sıkıntı yok egzersiz yap dedi sonrada sepet.Vajinismus zaten BİLGİSİZLİK hastalığı değilmi.Buranın %50 sine yakınında benim sorduğum soruların cevanını bilmediğinden eminim.Zaten bilsek vajinismus olmayız.Herkes aynı hastalığa aynı tepkiyi vermezki, bazıları penisten korkuyor, bazıları bakmaktan , bazıları dokunmaktan , benim gibilerde zardan..
Yok valla alınmadım aklımın ucundan bile geçmedi alınmak ... neden alınıyım, anladım ben şaka yaptığını.Öyle arada garip sorular geliyor aklıma. Egzersiz yaptıkça görüyorum gördüğümüde soruyorum.Hepiniz yardımsever ve çok kıymetli insanlarsınız...Tamam sakin ol :) ben ciddi manada tebessüm ettim tatlı geldin yani. Niye alındınki?
Oturupta seminer verecek bişi yok ondan vermemiştir.
Senin için söyledim. Hani o gördüğün kızlık zarı mı başka bir yapı mı o daha iyi bilir sorarsanda söyler yani.
Vajinismus bilgisizlik hastalığı değildir. Evlenen her kadın oranın yapısını bilmiyor. Senin benim gibi parmağını bile sokmamış olan yüzlercesi var.
Bizim sorunumuz yersiz korku,panik.
Egzersizlerdede amaç bunu aşmak.oranin esnek olduğunu bişiler girebildiğini görmek. Yoksa orayı öğrenmek değil.
Sevindim alınmamana. Bana sert geldi mesajın yanlış anladım. Ses olmayınca insan yanlış anlayabiliyo :))il
Yok valla alınmadım aklımın ucundan bile geçmedi alınmak ... neden alınıyım, anladım ben şaka yaptığını.Öyle arada garip sorular geliyor aklıma. Egzersiz yaptıkça görüyorum gördüğümüde soruyorum.Hepiniz yardımsever ve çok kıymetli insalarsınız...
Cok guzel aciklamissin tesekkur ederim bugun ilk defa zevk aldm ama tamami girmicek gibi hissediyorum egzersz yapip yapmamakda cok kararsizim gerilemekten korkuyorum bugun aci da hissetmedim aslnda bu da iliski sayılır boylede kalsa sknti degil dio esim ama ilerde cocuk dusundugumuzde olur mu acaba.Canım kurtulurmuyum deme sen kurtuldun. Biraz rahatla. Bende senin gibiydim. Aştığımda yarısına kadar almakdı benim aşmam. Çok doğru yapıyorsun her seferinde biraz daha rahatlayacaksın biraz daha rahat olucaksın ve daha fazla giricek.
Ben egzersizlerle esnetme mantığına katılmıyorum. Sonuçta doğumda 10cm çapında açılma oluyo bi daha kapanmaması gerekirdi.
Vajina içine ne girerse onun şeklini alacak kadar esner sonra eski haline gelir.
Düşünsene esneyip öyle kalsa boşalma nasıl olcak çocuk nasıl olcak? Veya kadın nasıl zevk alıcak? Egzersizlerdeki amaç vajinanın esnek bir yapıda olduğunu beynimize kabul ettirmek. Korku ve panik hallerimizi bu şekilde atabilmek.
Bundan daha güzel açıklama olamazdı. Yapılması gereken herşey var. Çok bilgilendirici bir yazı olmuş. Ellerine sağlık. Çok faydası olacak, yazdığın her kelimenin. Teşekkürler ve hoşgeldin
tavsan06 bu arada sakinlestirici ise yaradı mı
Rica ederim. Tabi gircek. Yeterki sen rahat ol daha çok nefes al ver. Daha çok rahat bırak kendini.Cok guzel aciklamissin tesekkur ederim bugun ilk defa zevk aldm ama tamami girmicek gibi hissediyorum egzersz yapip yapmamakda cok kararsizim gerilemekten korkuyorum bugun aci da hissetmedim aslnda bu da iliski sayılır boylede kalsa sknti degil dio esim ama ilerde cocuk dusundugumuzde olur mu acaba.
Ha bu arada sık sık beraber olun alışmak için. Artık gerilemezsin merak etme. Bak ben 3 ay memleketteydim. Eşimden ayrı. Acaba gerilemişmiyimdir dedim. Yok yani bi kere oldumu artık öğreniyo beden.Cok guzel aciklamissin tesekkur ederim bugun ilk defa zevk aldm ama tamami girmicek gibi hissediyorum egzersz yapip yapmamakda cok kararsizim gerilemekten korkuyorum bugun aci da hissetmedim aslnda bu da iliski sayılır boylede kalsa sknti degil dio esim ama ilerde cocuk dusundugumuzde olur mu acaba.
olmadı , yapamadım. Sprey uyusturmadı bile.... zerre kadar uyusturmadı.
Canım sen ne durumdaydın?Böyle bir derdim oldugunu bilseydim kimseyle evlenmezdim. Her basarısız denememizde kocamın yüzündek mutsuzluk ve aramıza giren soğukluk öldürüyor beni ...
egzersız yapamadım . spreyle denedım o da hiç uyusmadıCanım sen ne durumdaydın?
Sende başla canım egzersiz yapmaya. Hiç gözünde büyüttüğün gibi değil inanki. Bakegzersız yapamadım . spreyle denedım o da hiç uyusmadı
Sende başla canım egzersiz yapmaya. Hiç gözünde büyüttüğün gibi değil inanki. Baktavsan06 ne kadar detaylı yazmış. Sende başla kulak çöpüyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?