Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Ay çok hoşsun. İlk defa böyle sorularla gelen bir vajili görüyorum
Bence sen iyisimi bi kadın doğumcuya git bütün yapısını anlatır içini rahatlatır. Kafan daha rahat bir şekilde egzersiz yaparsın.

Esnemeye müsait bir yapıdadır. Sen normal egzersizini yap. Orası açılır zamanla. Ama orası neden acıyor onu anlamadım. Üstden ziyade perineye doğru olan bölge rahatsızlık vermişti bana.

Gittim kadın doğuma, oturupta bana seminer vermedi valla , sıkıntı yok egzersiz yap dedi sonrada sepet.Vajinismus zaten BİLGİSİZLİK hastalığı değilmi.Buranın %50 sine yakınında benim sorduğum soruların cevanını bilmediğinden eminim.Zaten bilsek vajinismus olmayız.Herkes aynı hastalığa aynı tepkiyi vermezki, bazıları penisten korkuyor, bazıları bakmaktan , bazıları dokunmaktan , benim gibilerde zardan..

Kizlar merhaba bisey sorcm biz egzersizlerle esnetmeye calisiyoruz ya iyide bi kasi ne kadar esnetebiliriz doku olsa neysede kas bugun esner yarin gene ayni olur bidee ben artik vajinismusu yenmeyi biraktim p.. ne kadar girerse artik oyle ikiski yasayip zevk almaya calisiyorum sizce bu sekilde kurtulurmuyum yoksa egzersizlere tekrardan baslayim mi

Tamam sakin ol :) ben ciddi manada tebessüm ettim tatlı geldin yani. Niye alındınki?
Oturupta seminer verecek bişi yok ondan vermemiştir.
Senin için söyledim. Hani o gördüğün kızlık zarı mı başka bir yapı mı o daha iyi bilir sorarsanda söyler yani.
Vajinismus bilgisizlik hastalığı değildir. Evlenen her kadın oranın yapısını bilmiyor. Senin benim gibi parmağını bile sokmamış olan yüzlercesi var.
Bizim sorunumuz yersiz korku,panik.
Egzersizlerdede amaç bunu aşmak.oranin esnek olduğunu bişiler girebildiğini görmek. Yoksa orayı öğrenmek değil.

Canım kurtulurmuyum deme sen kurtuldun. Biraz rahatla. Bende senin gibiydim. Aştığımda yarısına kadar almakdı benim aşmam. Çok doğru yapıyorsun her seferinde biraz daha rahatlayacaksın biraz daha rahat olucaksın ve daha fazla giricek.
Ben egzersizlerle esnetme mantığına katılmıyorum. Sonuçta doğumda 10cm çapında açılma oluyo bi daha kapanmaması gerekirdi.
Vajina içine ne girerse onun şeklini alacak kadar esner sonra eski haline gelir.
Düşünsene esneyip öyle kalsa boşalma nasıl olcak çocuk nasıl olcak? Veya kadın nasıl zevk alıcak? Egzersizlerdeki amaç vajinanın esnek bir yapıda olduğunu beynimize kabul ettirmek. Korku ve panik hallerimizi bu şekilde atabilmek.

Korkuların gayet normal zaten. ben saydıklarının hepsinden korkuyordum. Ben o korkuna bişi demedimki.
Monalazo o kızlık zarı dedi eggzersizle esneyecek. İlişkide gidicek dedi.
Sende ben uğraşsam yukarı yapışırmı dedin bende buna tebessüm ettim olay bu yani.

il
Yok valla alınmadım aklımın ucundan bile geçmedi alınmak ... neden alınıyım, anladım ben şaka yaptığını.Öyle arada garip sorular geliyor aklıma. Egzersiz yaptıkça görüyorum gördüğümüde soruyorum.Hepiniz yardımsever ve çok kıymetli insanlarsınız...

Sevindim alınmamana. Bana sert geldi mesajın yanlış anladım. Ses olmayınca insan yanlış anlayabiliyo :))
Yakında sende aşıcaksın. Uğraşıyorsun orayı inceliyosun egzersiz yapmaya çalışıyosun. Daha ne olsun :) Ertelemeyen her insan yarı yarıya yenmiş sayılır. İnşaallah burdaki herkes en kısa zamanda yensin kırtulsun bu pis hastalıktan. Öyle zorki... Yaşamayan bilmez...
Ama varya aşınca o kadar büyük bir yük kalkıcakki omuzlarından... O huzur o mutluluk...
Rabbim en kısa zamanda yaşatsın hepinize.

Cok guzel aciklamissin tesekkur ederim bugun ilk defa zevk aldm ama tamami girmicek gibi hissediyorum egzersz yapip yapmamakda cok kararsizim gerilemekten korkuyorum bugun aci da hissetmedim aslnda bu da iliski sayılır boylede kalsa sknti degil dio esim ama ilerde cocuk dusundugumuzde olur mu acaba.

Bundan daha güzel açıklama olamazdı. Yapılması gereken herşey var. Çok bilgilendirici bir yazı olmuş. Ellerine sağlık. Çok faydası olacak, yazdığın her kelimenin. Teşekkürler ve hoşgeldin

Begenmenize cok sevindim insallah birilerine faydali olur. Bunu yazmak boynumun borcu gibiydi cunku o kadar dipleri gordum o kadar mutsuzdum ki, basarirsam yardim edebildigim herkese yardim edicem diye soz verdim :)

tavsan06 bu arada sakinlestirici ise yaradı mı

Ben egzersiz yapmadan once cok panik oluyodum, kalbim gum gum carpiyodu ve ilk baslarda gozumden akan yaslari duduramiyodum. Atarax o yuzden ise yaradi. Benim kadar panik degilseniz gerek yok tabi :)
Alistikca ataraxi biraktim, oncesinde rahatlatici bitki caylari icmeye basladim.

Rica ederim. Tabi gircek. Yeterki sen rahat ol daha çok nefes al ver. Daha çok rahat bırak kendini.
Çocukda olur. Benim öyle oldu. Yarıya kadar. Önemli olan sp...lerin dışarı akmaması yani o anda. Sonra afedersin eş geri çekilince zaten akar.

Ha bu arada sık sık beraber olun alışmak için. Artık gerilemezsin merak etme. Bak ben 3 ay memleketteydim. Eşimden ayrı. Acaba gerilemişmiyimdir dedim. Yok yani bi kere oldumu artık öğreniyo beden.

olmadı , yapamadım. Sprey uyusturmadı bile.... zerre kadar uyusturmadı.

olmadı , yapamadım. Sprey uyusturmadı bile.... zerre kadar uyusturmadı.

Böyle bir derdim oldugunu bilseydim kimseyle evlenmezdim. Her basarısız denememizde kocamın yüzündek mutsuzluk ve aramıza giren soğukluk öldürüyor beni ...

Sende başla canım egzersiz yapmaya. Hiç gözünde büyüttüğün gibi değil inanki. Bak tavsan06 ne kadar detaylı yazmış. Sende başla kulak çöpüyle.

defalarca okudum o yazılanları monaloza... o anda duvara çarpma dedikleri sanki orası kapalı gibi bir baskı oluyor. Eşim bas kısmının girdiğini söylüyor ama ben ona da pek inanamıyorum. Başı girse devamı da gelir diye düşünüyorum . Eşim çok mutsuz , bense kendimi çok eksik hissediyorum. 28 yasındayım. 8 aydır evliyim. Çok dayandı eşim. Onun yüzündeki mutsuzluk öldürüyor beni. Keske evlenmeseydim diyorum , ben bu bataktan çıkamayacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…