Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Cnm bunun için uygun bir pozisyon var mı. Ben ilk tuvalete oturur gibi yaptım. Gerçi tam ittiremedim ama :))
ayna önüne otur bacaklarını kendine doğru kıvır ve açabildiğin kadar aç.Hee birde şunu farkettim popo yere değdiği zaman delik fazla açılmıyor.Popoyu mutlaka hafif havada tut yer ile teması olmasın

Perperii Süpersin. Baya iyi bir adım attın artık kendini daha iyi kontrol edebilirsin şahsen ben bu egzersizi yaptığım zaman 15 dk falan yaptım sadece ve duyduğum mutluluk inanılmazdı...

Perperii Süpersin. Baya iyi bir adım attın artık kendini daha iyi kontrol edebilirsin şahsen ben bu egzersizi yaptığım zaman 15 dk falan yaptım sadece ve duyduğum mutluluk inanılmazdı...

Peki bu günlük yeterli mi :) bi kere daha denemeyi düşünüyorum da

Öyle e yaptım zaten. Popo yere değince görünmüyor. Dizlerimin üstünde durup iteledim devamını oturarak yaptım. Direk oturarak yapamıyorum

Öyle e yaptım zaten. Popo yere değince görünmüyor. Dizlerimin üstünde durup iteledim devamını oturarak yaptım. Direk oturarak yapamıyorum
Canim önüne aynayi koy sende sırtını koltuğa Daya ve yatar pozisyonda ol popunun altına da yastık koy bacaklarını bukerek 2 yana aç böyle daha rahat olursun

Peki bu günlük yeterli mi :) bi kere daha denemeyi düşünüyorum da
Bir büyük aparata geç derim. Zaten gizlemeye gerek yok yapınca bile bi yerden sonra zevk alıyor insan. Dilersen akşam yap dilersen de yarına bırak ama bu azim varken asla boşlama aksatma.

Bir kere egzersiz yapmaya başladıktan sonra, o korku ve karamsarlığın yerini azim ve heyecan alıyor. Bu yüzden henüz egzersize başlamamış olan arkadaşlar, size önerim bir an önce egzersize başlamanız. Ancak bu şekilde sizi arafta bırakan bu sıkıntıdan kurtulursunuz. En güzel zamanlarınızı gözünüzde büyütdüğünüz korkular nedeniyle mahvetmeyin.
Bence burda yazan her yazıyı, yorumu okuyun. Atlamayın hiç bir satırı. Ben bir harf bile atlamadan herkesin yorumlarını okuyorum. Uzun diye bazı yorumları es geçmeyin. Bu yorumlarda ciddi emek var ve çok faydalı bilgiler içeriyor.
Asla unutmamanız gereken kegel var. Kegeli önemseyin. Perine masajıda perine bölgesinde hassasiyet için faydalıdır. Ve egzersizleri eğlenerek yapın. Hiç kendinizi kasmaya gerek yok. Mümkün olduğu kadar keyifli bir ortam hazırlayın kendinize. Yapamadığınız yerde umutsuzluğa kapılmayın. Azmi ve kararlılığı elden bırakmayın. Hemen herşey pat diye olacak değil ya! Yavaş yavaş, milim milim, azimle.
Vajina hassas, nazlı bir organ değildir. Vajina güçlüdür. Vajinismusu yendiğinizde öyle olduğunu anlayacaksınız. Vajinismus, saçı kesilen küçük bir çocuğun, saçının acıyacağını düşünüp ağlaması gibi bir şey. Makas sesleri bile ona korkutucu gelir. psikolojik olarak o kadar rahatsızdır ki gerçekten acı hissetdiğini düşünür. Saç kesimi boyunca salya sümük ağlamasının başka bir izahı olamaz herhalde.

Kızlar bir sonraki büyük aparatı genişletmekteyim ancak engelim var size resim yolluyorum.(RESİM İNTERNETTEN ALINMA GERÇEK DEĞİL ) Resimde ok ile gösterdiğim vajina deliğine bitişik olan badem şeklindeki et parçası ney tıpkısının aynısı bir yapıya sahibim ve o et yüzünden aparat genişleme yapamıyorum.

Bende de var ya. Buyutunce acio ona temas ediyor dye. Gerçi daha cook büyüğe geçmedim de

Bende de var ya. Buyutunce acio ona temas ediyor dye. Gerçi daha cook büyüğe geçmedim de

Evet bende de vardı egzersiz yaparken aciyordu hatta spreyi ilk ona skyrdum ama ilk birlesmeden sonra acısı geçti neden olduğunu bende bilmiyorum

Kızlık zarı canım o. Başka ne olabilir ki?! Aparatın kalınlığını biraz azalt. Egzersize öyle devam et. Bir süre sonra kızlık zarın esneyecektir. Ondan sonra milim milim kalınlaştır. Kayganlaştırıcıyı bol kullan.

Bende sırtımı bi yere dayiyorum hafif yatay duruyorum. Aynadan görebilecek seviyede. Popomun ama üstüne oturmuyorum hafif kalça kemiğinin üstüne oturuyorum rahat oluyor
Çünkü kızlık zarı canım. İlk birleşmede hasar gördü, uçtu gitti....
Hahahahah ne güldüm abla yaaa

Alla Alla badem gibi kızlık zarımı olur.Bildiğiniz et parçası yahu zar felan değil aynı bademcik gibi kıvamı ve şekli var

Ben hic tanık olmadığım için bilmiyorum malesef kızlar çünkü ben ilk geceyi atlattim

Alla Alla badem gibi kızlık zarımı olur.Bildiğiniz et parçası yahu zar felan değil aynı bademcik gibi kıvamı ve şekli var
Zaten kızlık zarı da zar gibi bir şey değil ki. Vajinayı perdeleyen bir doku.

Zaten kızlık zarı da zar gibi bir şey değil ki. Vajinayı perdeleyen bir doku.
Ben o eti aparatla yok etmeye çalışmak yerine, yani yırtılmasını sağlamak yerine...Aparatı yukarı yukarı ittirerek tavana yapışmasını sağlıyımmı başarabilirmiyim bunu, yapısı buna müsaitmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…