- 31 Aralık 2016
- 344
- 293
- 18
4cubuga kadar genisletip git gel yaptım beklettim. Ikindim. Kasları sıkıp bıraktım. 1,5-2 saat kadar. Yeterli mi bugünOncelikle masaj gercekten cok onemli bi 5 dakika mesaj yap içine aldığında git gel yap içinde beklet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4cubuga kadar genisletip git gel yaptım beklettim. Ikindim. Kasları sıkıp bıraktım. 1,5-2 saat kadar. Yeterli mi bugünOncelikle masaj gercekten cok onemli bi 5 dakika mesaj yap içine aldığında git gel yap içinde beklet
ayna önüne otur bacaklarını kendine doğru kıvır ve açabildiğin kadar aç.Hee birde şunu farkettim popo yere değdiği zaman delik fazla açılmıyor.Popoyu mutlaka hafif havada tut yer ile teması olmasınCnm bunun için uygun bir pozisyon var mı. Ben ilk tuvalete oturur gibi yaptım. Gerçi tam ittiremedim ama :))
Peki bu günlük yeterli mi :) bi kere daha denemeyi düşünüyorum daPerperii Süpersin. Baya iyi bir adım attın artık kendini daha iyi kontrol edebilirsin şahsen ben bu egzersizi yaptığım zaman 15 dk falan yaptım sadece ve duyduğum mutluluk inanılmazdı...
Öyle e yaptım zaten. Popo yere değince görünmüyor. Dizlerimin üstünde durup iteledim devamını oturarak yaptım. Direk oturarak yapamıyorumayna önüne otur bacaklarını kendine doğru kıvır ve açabildiğin kadar aç.Hee birde şunu farkettim popo yere değdiği zaman delik fazla açılmıyor.Popoyu mutlaka hafif havada tut yer ile teması olmasın
Canim önüne aynayi koy sende sırtını koltuğa Daya ve yatar pozisyonda ol popunun altına da yastık koy bacaklarını bukerek 2 yana aç böyle daha rahat olursunÖyle e yaptım zaten. Popo yere değince görünmüyor. Dizlerimin üstünde durup iteledim devamını oturarak yaptım. Direk oturarak yapamıyorum
Bir büyük aparata geç derim. Zaten gizlemeye gerek yok yapınca bile bi yerden sonra zevk alıyor insan. Dilersen akşam yap dilersen de yarına bırak ama bu azim varken asla boşlama aksatma.Peki bu günlük yeterli mi :) bi kere daha denemeyi düşünüyorum da
Bende de var ya. Buyutunce acio ona temas ediyor dye. Gerçi daha cook büyüğe geçmedim deKızlar bir sonraki büyük aparatı genişletmekteyim ancak engelim var size resim yolluyorum.(RESİM İNTERNETTEN ALINMA GERÇEK DEĞİL ) Resimde ok ile gösterdiğim vajina deliğine bitişik olan badem şeklindeki et parçası ney tıpkısının aynısı bir yapıya sahibim ve o et yüzünden aparat genişleme yapamıyorum.
Bende de var ya. Buyutunce acio ona temas ediyor dye. Gerçi daha cook büyüğe geçmedim deKızlar bir sonraki büyük aparatı genişletmekteyim ancak engelim var size resim yolluyorum.(RESİM İNTERNETTEN ALINMA GERÇEK DEĞİL ) Resimde ok ile gösterdiğim vajina deliğine bitişik olan badem şeklindeki et parçası ney tıpkısının aynısı bir yapıya sahibim ve o et yüzünden aparat genişleme yapamıyorum.
Evet bende de vardı egzersiz yaparken aciyordu hatta spreyi ilk ona skyrdum ama ilk birlesmeden sonra acısı geçti neden olduğunu bende bilmiyorumBende de var ya. Buyutunce acio ona temas ediyor dye. Gerçi daha cook büyüğe geçmedim de
Kızlık zarı canım o. Başka ne olabilir ki?! Aparatın kalınlığını biraz azalt. Egzersize öyle devam et. Bir süre sonra kızlık zarın esneyecektir. Ondan sonra milim milim kalınlaştır. Kayganlaştırıcıyı bol kullan.Kızlar bir sonraki büyük aparatı genişletmekteyim ancak engelim var size resim yolluyorum.(RESİM İNTERNETTEN ALINMA GERÇEK DEĞİL ) Resimde ok ile gösterdiğim vajina deliğine bitişik olan badem şeklindeki et parçası ney tıpkısının aynısı bir yapıya sahibim ve o et yüzünden aparat genişleme yapamıyorum.
Çünkü kızlık zarı canım. İlk birleşmede hasar gördü, uçtu gitti....Evet bende de vardı egzersiz yaparken aciyordu hatta spreyi ilk ona skyrdum ama ilk birlesmeden sonra acısı geçti neden olduğunu bende bilmiyorum
Hahahahah ne güldüm abla yaaaÇünkü kızlık zarı canım. İlk birleşmede hasar gördü, uçtu gitti....
Zaten kızlık zarı da zar gibi bir şey değil ki. Vajinayı perdeleyen bir doku.Alla Alla badem gibi kızlık zarımı olur.Bildiğiniz et parçası yahu zar felan değil aynı bademcik gibi kıvamı ve şekli var
Ben o eti aparatla yok etmeye çalışmak yerine, yani yırtılmasını sağlamak yerine...Aparatı yukarı yukarı ittirerek tavana yapışmasını sağlıyımmı başarabilirmiyim bunu, yapısı buna müsaitmi?Zaten kızlık zarı da zar gibi bir şey değil ki. Vajinayı perdeleyen bir doku.