• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Belli ki egzersizlere ağırlık vermen gerekiyor. Egzersizde kaç cm lik aparattasn.
Bana yazdiysan ben aparatla calismiyorum parmak egzersizi yapiyorum.uc parmak ala biliyorum esiminkinide ala biliyorum ama p.olmuyo bide heycanda oluyo ondanmi bilmiyorum

Bana yazdiysan ben aparatla calismiyorum parmak egzersizi yapiyorum.uc parmak ala biliyorum esiminkinide ala biliyorum ama p.olmuyo bide heycanda oluyo ondanmi bilmiyorum
Sana demedim canım. Ben senden farksız değilim hatta daha kötüyüm esli denemede . Hatta esli denemeye geçemiyorum bile . Ama sen biraz zevk almaya bak ona sevişme yi uzat gerekirse egzersizden hemen sonra esli denemeye gec daha iyi hissedersin kendini çünkü egzersiz yapınca insana cesaret geliyor

Ben de üç parmak alıyordum hatta penisi de alıyordum ama gitgel olmuyordu. Penis her türlü vajinaya girer. Girmesi için uğraşma. Zevk almak için uğraş. Problem vajinanda değil beyninde. Beynin için çalış.

Ben de öyle oluyorum ama egzersizde de pek degil bu siteye girmeden once bi kac kere iliskiyi denemeye kalktm kalbim carpiyor nefes alamıyorum elim ayağım boşalıyordu hatta bi ara mideme vurdu kustum daha hiç bişey yapmadan afedersiniz üstüm bile giyinikti daha sadece denicem diyerek odaya girmiştim. Bende o sakinlestirici yi almak istiyorum iliskiden önce. Açıkçası bana bi kaç kişi alkol al dedi ben hiç hayatımda alkol almadım günahın dan korkuyorum bu yuzden cesaret edemedim .

Evet ataraxin uyku yaptigi dogru. Ama boyle bir durumda ertelemektense icin. Egzersizden yarim saat once icin, butun hap cok etki eder derseniz yarim hatta ceyrek bile icebilirsiniz. Etkisi 6 saat suruyo. Uykuyu ictikten birkac saat sonra getiriyor.
O yuzden ictikten yarim saat sonra egzersize baslayin. Uykunuz gelirse de uyuyun napalim. Sonucta hayatinizin sonuna kadar bunu kullanmayacaksiniz. Ustelik aksam icerseniz gece deliksiz bir uyku cekersiniz :) ertesi gun hafif sersem olabilirsiniz ama her ilacin yan etkisi var.
Ben bir de yarim arveles aliyordum, agri kesici.

Hatta sunu da soyliyim, ben ilk once xanax ictim. Ama kolumu bile kipirdatacak hal birakmamisti :) o yuzden ataraxa gectim.

Bu arada panik oluyorsaniz egzersiz suresince kafeini de hayatinizdan cikartin. Kahve-cay panik durumunu cok arttiriyor.

Arkadaşlr parmak egzersizlerinizi aşama aşama yapın. Mesela tek parmak yapıyorsunuz diyelim. Önce parmapınızla vajinanıza dokunun. Sonra kegel yapın tutup bırakın. Sonra tutun tekrar ve gevşetirken bir boğum sokun. Sonra dairesel hareket yapın biraz. Sonra tekrar kegel yapın. Sonra tekrar tutun ve gevşetirken ikinci boğumu sokun. Bu şekilde üç boğumu da sokunca. Gitgel yapın. Gitgeli hızlandırın. Sonra yine birer birer boğum olacak şekilde yine dairesel hareket ve kegel ile birlikte çıkarın parmağınızı.
Ama dediğim gibi önce zihniniz için çalışmalısınız!

Ben de üç parmak alıyordum hatta penisi de alıyordum ama gitgel olmuyordu. Penis her türlü vajinaya girer. Girmesi için uğraşma. Zevk almak için uğraş. Problem vajinanda değil beyninde. Beynin için çalış.
Ewet once beyini yenmem lazim

Sprey her zaman çare olmuyor. Umudunuzu belli bir şeye bağlıyorsunuz. Olmayınca düş kırıklığı yaşıyorsunuz. Sihirli bir ilaç, sihirli bir hareket yok ne yazık ki. Sihir sizin azminiz, moraliniz, hayata bakış açınız. Bunları iyileştirmeye çalışırsanuz vajinismusu da daha kolay yenersiniz.

Burda sağolsun arkadaşlar deneyimlerini açık açık yazıyorlar. Nasıl başardıklarını anlatıyorlar. peki uyguluyormuyuz??????
Örnekle anlatacağım.
Bir kadın kek tarifi veriyor, şöyle
Üç yumurta ve bir su bardağı şekeri çırpıp diğer malzemelerle karıştırıyorsunuz. Un ve kabartma tozu ekledikten sonra malzemeyi birbirine yedirmeniz yeterli, çok karıştırırsanız kekiniz kabarmaz, fırının kapağınıda ilk 20 dk açmamalısınız ki kekiniz güzel kabarsın...diyor.
Sonra bu tarifi bir kadın okuyor ve kek yapıyor, ama kabarmıyor keki çöküyor.
Sonra kekim kabarmadı, halbuki çok özendim, hamuru bütürsüz bir macun olacak kadar saatlerce çırptım. O kadar hevesliydim ki dakka başı fırının kapağını açıp açıp baktım ama olmadı olmadı bir türlü..:KK43::KK43: benim kekim neden kabarmıyooooor..:KK34:ya kusura bakmayın, ama benim gözlemlediğim bu! :KK43::KK43::KK43:

En azından deniyorsun bak onu bile psikolojik olarak yapamayan var belki denesem bende yarısını veya ucunu alcam ama yapamıyorum....
Bence dene aslnda bnde yataga girince o isi yapcam diye geycan bsiyordu ve butun istegm gidiyordu hem yapmicaz sadece zevk alcaz diye yataga gectim ama yine de kendimi kastigmda devami gelmiyor ilk basta iteklediginde aci hissediyordum artik o da yok bnde sadece gitmiyor kucuk ve dar oldugunu dusunuyorum sende o dusunceyle yapmaya calis belki bi faydasi olur

Evet yapiyruz git gelde de bi skintim yok ilerlemiyor sadce siz yenmismiydinz
Evet ben yendim. Yarıya kadar oluyo ilerde çocuk istersek dedin bende benimde yarıya kadar oluyoken çocuk oldu dedim ya:)))
Git gelde sıkıntı yok. Af edersin boş..mada sıkıntı yok. E daha ne o zaman :) sen ne kadar rahat bırakırsan zamanla o kadar ilerleyecek. Pozisyon dene mesela? Alttaysan istü. Üstteysen alta geçmeyi filan nasıl istersen.

Evet ataraxin uyku yaptigi dogru. Ama boyle bir durumda ertelemektense icin. Egzersizden yarim saat once icin, butun hap cok etki eder derseniz yarim hatta ceyrek bile icebilirsiniz. Etkisi 6 saat suruyo. Uykuyu ictikten birkac saat sonra getiriyor.
O yuzden ictikten yarim saat sonra egzersize baslayin. Uykunuz gelirse de uyuyun napalim. Sonucta hayatinizin sonuna kadar bunu kullanmayacaksiniz. Ustelik aksam icerseniz gece deliksiz bir uyku cekersiniz :) ertesi gun hafif sersem olabilirsiniz ama her ilacin yan etkisi var.
Ben bir de yarim arveles aliyordum, agri kesici.

Hatta sunu da soyliyim, ben ilk once xanax ictim. Ama kolumu bile kipirdatacak hal birakmamisti :) o yuzden ataraxa gectim.

Bu arada panik oluyorsaniz egzersiz suresince kafeini de hayatinizdan cikartin. Kahve-cay panik durumunu cok arttiriyor.
Uyku benim için önemli değil zaten uyku problemim var işime gelir hatta. Onemli olan beni gerçekten sakinleştirmesi...

Bence dene aslnda bnde yataga girince o isi yapcam diye geycan bsiyordu ve butun istegm gidiyordu hem yapmicaz sadece zevk alcaz diye yataga gectim ama yine de kendimi kastigmda devami gelmiyor ilk basta iteklediginde aci hissediyordum artik o da yok bnde sadece gitmiyor kucuk ve dar oldugunu dusunuyorum sende o dusunceyle yapmaya calis belki bi faydasi olur
Kendimden emin olmadan asla deneyemem zaten son umudum egzersizler bu umudu yitirmek de var . Eğer olumsuz sonuçlanirda daha bi dibe çekerim. Ama kendimi iyi hazirlarsam daha iyi olur bence
Sprey her zaman çare olmuyor. Umudunuzu belli bir şeye bağlıyorsunuz. Olmayınca düş kırıklığı yaşıyorsunuz. Sihirli bir ilaç, sihirli bir hareket yok ne yazık ki. Sihir sizin azminiz, moraliniz, hayata bakış açınız. Bunları iyileştirmeye çalışırsanuz vajinismusu da daha kolay yenersiniz.

Burda sağolsun arkadaşlar deneyimlerini açık açık yazıyorlar. Nasıl başardıklarını anlatıyorlar. peki uyguluyormuyuz??????
Örnekle anlatacağım.
Üç yumurta ve bir su bardağı şekeri çırpıp diğer malzemelerle karıştırıyorsunuz. Un ve kabartma tozu ekledikten sonra malzemeyi birbirine yedirmeniz yeterli, çok karıştırırsanız kekiniz kabarmaz, fırının kapağınıda ilk 20 dk açmamalısınız ki kekiniz güzel kabarsın...diyor.
Sonra kekim kabarmadı, halbuki çok özendim, hamuru bütürsüz bir macun olacak kadar saatlerce çırptım. O kadar hevesliydim ki dakka başı fırının kapağını açıp açıp baktım ama olmadı olmadı bir türlü..:KK43::KK43: benim kekim neden kabarmıyooooor..:KK34:ya kusura bakmayın, ama benim gözlemlediğim bu! :KK43::KK43::KK43:
Yine nasıl güzel anlatmışsın ablacım. Hayranım sana doğrusu:super:

Ben dün başladım 1 kulak çöpüyle sonra 4yaptim sonra allık fircamin sapı ile. Gece sızı oldu acaba birden mi yuklendim.
Ayrıca o zar dediğiniz ete ben degidirmemeye çalışıyorum aşağı tarafa itirerek girdirdim. Ama büyüdükçe acı oluo
Her mesajınızda zardan etten bahsediyodunuz ve okurken kendi egzersizlerimde öyle bi şey görmememe rağmen irkiliyorum içim tuhaf oluyo ayağım yerden kesiliyo buradaki herkes vajinusmusla uğraşıyo ve korkularımız olduğu için bunu yaşıyoruz yazdıklarınız bilinçaltına işliyo insanların ister istemez kötü anlamda etkileniyorum ve benim gibi olanlarda vardır.vajinusmusla ilgili daha pozitif algı oluşturacak mesajlar paylaşalım yanlış anlamayın çok merak ediyosanız doktora gidin birçok kişi takılma kızlık zarıdır dediği halde ısrarla aynı şeyi yazıyosunuz

Örnekle anlatacağım.
Monaloza gece gece güldürdün beni kendimi kekim olmuşmu acaba diye meraktan sürekli kapağı açan tarifte buldum

M monalazo sana katılıyorum!
maalesef birçok kişi mücadele etmekten kaçınıyor. dediğin gibi, sihirli değnek yok!
kimse size dokunup da bu durumdan kurtaramaz. şöyle üstüne düşüp 2-3 ay çaba gösterseniz herşey yoluna girecek. belki o kadar bile sürmeyecek. psikoloğumdan öğrendiğim çoğu şeyi burda paylaşmaya gayret ettim ancak tabiri caizse tınlayan pek olmadı. şunu da unutmasın kimse; vajinismus vajinanızın problemi değil, beyninizin problemi.
ÖNCE BEYNİNİZİ İYİLEŞTİRİN !
artık paylaşım da yapmıcam. terapilerimin bitmesine bir iki hafta kaldı, şuan adet dönemimdeyim. terapilerim bittikten sonraki cinsel ilişkim hakkında da gelişmeleri yazıp daha da burda paylaşım yapmıcam. kimse kızmasın. burda yendikten sonra gitmeyen ve burdakilere yardımcı olan çok arkadaş var benim gibi. ama burda kalmayabilirlerdi de. sizleri en iyi biz anlarız. bu yüzden burda yardımcı olmaya çalışoıyoruz. ama dikkate almıyorsunuz. hemen uyuşturucu sprey vs ile sihirli durum oluşmasını bekliyosunuz. zaten penis vajinaya her türlü girer. ya sonrası?
eğer amacınız sadece, penisin vajinanıza girmesiyse, uğraşmayın kızlar zaten her türlü girer penis.
AMA AMACINIZ BU OLMASIN !
CİNSEL HAYATINIZI BU KADAR KÜÇÜMSEMEYİN !
ZEVK ALMAK ZEVK VERMEK ÇOK ÖENMLİ !
artık daha fazla yazabileciğimi sanmıyorum, boşuna yazıyormuşum gibi hissediyorum. hepinize kolay gelsin.

M monalazo sana katılıyorum!
maalesef birçok kişi mücadele etmekten kaçınıyor. dediğin gibi, sihirli değnek yok!
kimse size dokunup da bu durumdan kurtaramaz. şöyle üstüne düşüp 2-3 ay çaba gösterseniz herşey yoluna girecek. belki o kadar bile sürmeyecek. psikoloğumdan öğrendiğim çoğu şeyi burda paylaşmaya gayret ettim ancak tabiri caizse tınlayan pek olmadı. şunu da unutmasın kimse; vajinismus vajinanızın problemi değil, beyninizin problemi.
ÖNCE BEYNİNİZİ İYİLEŞTİRİN !
artık paylaşım da yapmıcam. terapilerimin bitmesine bir iki hafta kaldı, şuan adet dönemimdeyim. terapilerim bittikten sonraki cinsel ilişkim hakkında da gelişmeleri yazıp daha da burda paylaşım yapmıcam. kimse kızmasın. burda yendikten sonra gitmeyen ve burdakilere yardımcı olan çok arkadaş var benim gibi. ama burda kalmayabilirlerdi de. sizleri en iyi biz anlarız. bu yüzden burda yardımcı olmaya çalışoıyoruz. ama dikkate almıyorsunuz. hemen uyuşturucu sprey vs ile sihirli durum oluşmasını bekliyosunuz. zaten penis vajinaya her türlü girer. ya sonrası?
eğer amacınız sadece, penisin vajinanıza girmesiyse, uğraşmayın kızlar zaten her türlü girer penis.
AMA AMACINIZ BU OLMASIN !
CİNSEL HAYATINIZI BU KADAR KÜÇÜMSEMEYİN !
ZEVK ALMAK ZEVK VERMEK ÇOK ÖENMLİ !
artık daha fazla yazabileciğimi sanmıyorum, boşuna yazıyormuşum gibi hissediyorum. hepinize kolay gelsin.
Bence lütfen bu şekilde düşünmeyin. Kimbilir bu yazdıklarınızı okuyup üye olmadan bunu yapan insanlar vardır ve eminim ki var. Çünkü arada yeni üye olanlar yazıyor 1 aydır takip ediyorum egzersiz yapmaya karar verdim diyorlar hatta egzersiz yapıp yenip gelen insanlar da var. Bu kişileri göz önünde bulundurun. Kendiniz de diyorsunuz bu psikolojik diye psikolojileri demek ki o derece alt üst olmuş kendini artık güçsüz ve çaresiz hissediyorlar ve bi yardım ile bunu atlatmak istiyorlar sprey krem vesaire... Sizde belki aynı dönemlerden geçtiniz kendinizi göz önünde bulundurun . İnsanın ozguveni ne yazık ki kayboluyor acaba ben yapar mıyım yapamazsam bu benim son umudum diyorlar . Ve bu son umudu kaybetmemek için denemekten bile korkuyorlar. Tam kendini hazır hissettikleri an olacak belki de. Emin olun ben asla şu durumun içerisinde olmak istemezdim kimse de istemezdi. Bu zaten bir erteleme hastalığı benim gözümde. Çünkü ben bu siteden önce her akşam kendi kendime hazırlık yapıp akşam olunca vazgeçerdim. Akşam olmasın isterdim gün bitmesin isterdim. İnşallah sizlerinde yardımı ile yeneceğiz. Herkesin gücü aynı değil bazı insanlar zayıf karakterli olabilir lütfen tolerans gösterin:KK200:

spreyın uyusturmadıgı kimse oldu mu ? ben 3-4 kez sıktım yaktı da ama uyusmadı

Bence lütfen bu şekilde düşünmeyin. Kimbilir bu yazdıklarınızı okuyup üye olmadan bunu yapan insanlar vardır ve eminim ki var. Çünkü arada yeni üye olanlar yazıyor 1 aydır takip ediyorum egzersiz yapmaya karar verdim diyorlar hatta egzersiz yapıp yenip gelen insanlar da var. Bu kişileri göz önünde bulundurun. Kendiniz de diyorsunuz bu psikolojik diye psikolojileri demek ki o derece alt üst olmuş kendini artık güçsüz ve çaresiz hissediyorlar ve bi yardım ile bunu atlatmak istiyorlar sprey krem vesaire... Sizde belki aynı dönemlerden geçtiniz kendinizi göz önünde bulundurun . İnsanın ozguveni ne yazık ki kayboluyor acaba ben yapar mıyım yapamazsam bu benim son umudum diyorlar . Ve bu son umudu kaybetmemek için denemekten bile korkuyorlar. Tam kendini hazır hissettikleri an olacak belki de. Emin olun ben asla şu durumun içerisinde olmak istemezdim kimse de istemezdi. Bu zaten bir erteleme hastalığı benim gözümde. Çünkü ben bu siteden önce her akşam kendi kendime hazırlık yapıp akşam olunca vazgeçerdim. Akşam olmasın isterdim gün bitmesin isterdim. İnşallah sizlerinde yardımı ile yeneceğiz. Herkesin gücü aynı değil bazı insanlar zayıf karakterli olabilir lütfen tolerans gösterin:KK200:
Olabilir ancak benim söylediğim, burada hem yardım isteyip hem de söylenilenleri oflayıp puflayıp yapmayanlar, yapmayıp da sızlananlar. Kimsenin sihirli bi değneği yok. Kii bu yapılan şeyler asla zor şeyler değil. Ertelemeyip bir adım atınca gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Asla zor değil. Zor olmasını kabul etmiyorum. Evet ben de geçtim o yollardan, bu yüzden kabul etmiyorum zaten. Ben de erteledim ama kime ettim? Sadece kendime ettim. Ve şuan deli gibi kızıyorum kendime neden bu kadar ertelemişim diye. Hakikaten bir iki aylık bir çabayla ömür boyu bir mutluluk yaa. Başka birşey değil.
Benim de pskolojim altüst olmuştu ama kenara çekilip sızlanmadım. Ne yapabilriim diye düşşndüm araştırdım. Bu siteyi buldum. Hemen üye oldum. Ve ben bu siteye olduktan çok kısa bi zaman sonra penisin tamamını aldım. Bana çok iyi geldi buradaki dayanışma. Birçok kişiye de iyi geldi. Ama bi çaba göstermeyip de olmuyor diye sızlananlara çok kızıyorum.
Lütfen o arkadaşlara söylüyorum, yapmayın böyle!
Sadece çocuk sahibi olmak için de yenmeyin bu hastalığı, hastalık bile demek şstemiyorum, hastalık değil çünkü.
Cinsel hayatınızı lütfen önemseyin. Cinsel hayatınız kadar doğal birşey yok.

Back