Ben de öyle oluyorum ama egzersizde de pek degil bu siteye girmeden once bi kac kere iliskiyi denemeye kalktm kalbim carpiyor nefes alamıyorum elim ayağım boşalıyordu hatta bi ara mideme vurdu kustum daha hiç bişey yapmadan afedersiniz üstüm bile giyinikti daha sadece denicem diyerek odaya girmiştim. Bende o sakinlestirici yi almak istiyorum iliskiden önce. Açıkçası bana bi kaç kişi alkol al dedi ben hiç hayatımda alkol almadım günahın dan korkuyorum bu yuzden cesaret edemedim .Ben egzersiz yapmadan once cok panik oluyodum, kalbim gum gum carpiyodu ve ilk baslarda gozumden akan yaslari duduramiyodum. Atarax o yuzden ise yaradi. Benim kadar panik degilseniz gerek yok tabi :)
Alistikca ataraxi biraktim, oncesinde rahatlatici bitki caylari icmeye basladim.
anladm cnm hadi ins bnde ilerlerimRica ederim. Tabi gircek. Yeterki sen rahat ol daha çok nefes al ver. Daha çok rahat bırak kendini.
Çocukda olur. Benim öyle oldu. Yarıya kadar. Önemli olan sp...lerin dışarı akmaması yani o anda. Sonra afedersin eş geri çekilince zaten akar.
Bnm daha tam olmadi hic bi kismini aliyorum devami gelmiyorHa bu arada sık sık beraber olun alışmak için. Artık gerilemezsin merak etme. Bak ben 3 ay memleketteydim. Eşimden ayrı. Acaba gerilemişmiyimdir dedim. Yok yani bi kere oldumu artık öğreniyo beden.
En azından deniyorsun bak onu bile psikolojik olarak yapamayan var belki denesem bende yarısını veya ucunu alcam ama yapamıyorum....Bnm daha tam olmadi hic bi kismini aliyorum devami gelmiyor
Bugün denemeye rağmen bugün yapamadım aynı şeyleriBen dün başladım 1 kulak çöpüyle sonra 4yaptim sonra allık fircamin sapı ile. Gece sızı oldu acaba birden mi yuklendim.
Ayrıca o zar dediğiniz ete ben degidirmemeye çalışıyorum aşağı tarafa itirerek girdirdim. Ama büyüdükçe acı oluo
Bugün denemeye rağmen bugün yapamadım aynı şeyleriBen dün başladım 1 kulak çöpüyle sonra 4yaptim sonra allık fircamin sapı ile. Gece sızı oldu acaba birden mi yuklendim.
Ayrıca o zar dediğiniz ete ben degidirmemeye çalışıyorum aşağı tarafa itirerek girdirdim. Ama büyüdükçe acı oluo
evetEgzersizi mi yapamadın
evetEgzersizi mi yapamadın
Kayganlaştırıcı kullandım. Bir parmak kalınlığında dün denedim bugün küçüğünü de denedim tam olmadı cnmm. Yarın tekrar deneyecemCanım bişey kullandın mi hangi egzersizi denedin anlat yardımcı olayım sana
Aldığın kadardan sonra git gel yapamıyor musunuz?Bnm daha tam olmadi hic bi kismini aliyorum devami gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?