• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Kızlar eğer sakinleştirici içmek isterseniz atarax biraz fazla etkili bir sakinleştirici ben onu kullandım ama devamli uyku halindeydim ve sinir krizi bile geçirdim nerdeyse çok etkili bir sakinleştirici her bünye kaldiramayabilir bu ilacı ... doktor bana prozoc die bir sakinleştirici verdi buda çok işe yarıyor etkisini 15 gun içinde göstermeye başlıyor yalnız bir yan etkisi var içtiğini süre içinde ileri derecede isteksizlestiriyor kullanan kişiyi ama çok sakinlesiyorsunuz dünya yansa güler geçersiniz o derece yani

Ben egzersiz yapmadan once cok panik oluyodum, kalbim gum gum carpiyodu ve ilk baslarda gozumden akan yaslari duduramiyodum. Atarax o yuzden ise yaradi. Benim kadar panik degilseniz gerek yok tabi :)
Alistikca ataraxi biraktim, oncesinde rahatlatici bitki caylari icmeye basladim.
Ben de öyle oluyorum ama egzersizde de pek degil bu siteye girmeden once bi kac kere iliskiyi denemeye kalktm kalbim carpiyor nefes alamıyorum elim ayağım boşalıyordu hatta bi ara mideme vurdu kustum daha hiç bişey yapmadan afedersiniz üstüm bile giyinikti daha sadece denicem diyerek odaya girmiştim. Bende o sakinlestirici yi almak istiyorum iliskiden önce. Açıkçası bana bi kaç kişi alkol al dedi ben hiç hayatımda alkol almadım günahın dan korkuyorum bu yuzden cesaret edemedim .

Ben dün başladım 1 kulak çöpüyle sonra 4yaptim sonra allık fircamin sapı ile. Gece sızı oldu acaba birden mi yuklendim.
Ayrıca o zar dediğiniz ete ben degidirmemeye çalışıyorum aşağı tarafa itirerek girdirdim. Ama büyüdükçe acı oluo

Rica ederim. Tabi gircek. Yeterki sen rahat ol daha çok nefes al ver. Daha çok rahat bırak kendini.
Çocukda olur. Benim öyle oldu. Yarıya kadar. Önemli olan sp...lerin dışarı akmaması yani o anda. Sonra afedersin eş geri çekilince zaten akar.
anladm cnm hadi ins bnde ilerlerim

Ha bu arada sık sık beraber olun alışmak için. Artık gerilemezsin merak etme. Bak ben 3 ay memleketteydim. Eşimden ayrı. Acaba gerilemişmiyimdir dedim. Yok yani bi kere oldumu artık öğreniyo beden.
Bnm daha tam olmadi hic bi kismini aliyorum devami gelmiyor

Ben dün başladım 1 kulak çöpüyle sonra 4yaptim sonra allık fircamin sapı ile. Gece sızı oldu acaba birden mi yuklendim.
Ayrıca o zar dediğiniz ete ben degidirmemeye çalışıyorum aşağı tarafa itirerek girdirdim. Ama büyüdükçe acı oluo
Bugün denemeye rağmen bugün yapamadım aynı şeyleri

Bugün denemeye rağmen bugün yapamadım aynı şeyleri

Canım bişey kullandın mi hangi egzersizi denedin anlat yardımcı olayım sana

patisga patisga canım sen bunu yendin sanırım eski mesajlarda gördüm. Bunu yenip de buraya yazan pek kimse kalmadı lütfen senin gibi yenen arkadaşlara da söyler misin bize yardımcı olun . Bu grupta artık sadeece bu sorunu yaşayanlar var birbirimize pek yardımcı olamıyoruz. Yazan var tabi arada ama dediğim gibi Arada...

Canım bişey kullandın mi hangi egzersizi denedin anlat yardımcı olayım sana
Kayganlaştırıcı kullandım. Bir parmak kalınlığında dün denedim bugün küçüğünü de denedim tam olmadı cnmm. Yarın tekrar deneyecem

Olmadığında hemen ertesi güne erteleme geçen gün sana bişey katmayacak. Kendini tatmin etmeye çalışman lazım bence cunku vajina o şekilde açılıyor masaj yap mesela . Cinsel istek olması lazım hem ıslanır hem açılır

sselam arkadaşlar. bayağıdır yazmadım. nasıl gidiyor.
ben hala terapiye devam ediyorum. artık davranışsal terapiye geçtik. parmak egzersizine başladım. eskiden de yaptığım için hiç problem olmadı. bilenler bilir, ben penisi de tamamen alabiliyordum ama gitgel yapamıyorduk. o yüzden psikoloğa gittim, önceki tedavimde çok eksiklikler olmuş, şimdi onları kapatıyoruz. motivasyonum süper. beynim benim emrim altında. yaklaşık 1 ay kadar zamanımız kaldı. sonra seriye bağlıcaz ;)
bugün terapim var. görüşmek üzere kızlar. ;)

arkadaşlar şunu da ekleyeyim, lütfen doktora gitmekten kaçınmayın. devlet hastanelerinde de bu alanla ilgili yerler var.
bu vajinismus tamamen psikolojik birşey. o yüzden ilk önce zihninizi ve beyninizi eğitmelisiniz. eğer onları eğitmezseniz sadece ve sadece kuru kuru cinsel ilişkiye girersiniz. ne zevk olur ne sefa. 7-8 seans sadece beynime çalıştık biz, hiç parmak egzersizi vs yapmadık, zihnimiz öyle saçma şeylerle dolu ki, önce onlardan arının. sonra ilerde hem sağlıklı hem de zevk alıp zevk verebildiğiniz bir cinsel hayatınız olur. :KK200:

Kizlar ben egzersizleri yapiyorum sorunsuz.ama esli denemeye gelince yapamadim nie boyle oluyo

Belli ki egzersizlere ağırlık vermen gerekiyor. Egzersizde kaç cm lik aparattasn.

Back