İlk gece korkusu yaşayan kadın tedirgin olsada erkeğe izin verebilir. Yoğun bir kaygı yaşamaz. Kendi akışında hallolur gider. Vajinismusta ise kasılma, şiddetlidir. Bazan o kadar güçlü kasılma yaşanır ki. Erkek ittirdiği halde penis giremez. Parmak bile zor girer. Pelvik taban kasları çok güçlüdür, ve vajina girişini kapatır. Tansiyonun düşmesi, kusma, yoğun bir kaygı durumu oluşur. Kasılma bacaklara kadar yayılabilir. Kadın bunu tamamen istemsiz yaşamaktadır.ilk gece korkusu ile vajınusmus tanısını nasıl ayırıyorsunuz ?
HEPIMIZKızlar ya ben denemelerde kapılmadan cok artık panik yapıyorum kendimi kasıyorum bana önerebileceğiniz bi sakinlestirici varmı. yoksa bi doktorami gidim diyorum.aranızda benim gibi olan varmı.
Bnde parmakla basladim dun bi parmadin tamamini alabildim bugunde iki parmak denicem olursa yarin aparat caliscam ama mum almam lazim o aparatlardan alamam kactane gerekiyo
Cok sagol oyle deneyim insallah basaririmmgullusahin iki parmağını küs gibi üstüste getir, biraz küçülür öyle. İçine aldıktan sonra küçük küçük açmaya çalış. Kolay gelsin canım. İnşallah başarırsın.
Biraz once denedim ama tamamini alamadim bi kismini alabildim bide cok dar makas isareti yapmaya calistim ama ne kadarda parmagimi zorladiysamda gucum yetmedi esimin parmagiyla denicem ona guvenim gelsin diye ve ondan snra yapmayi denicem insallah olur biraz kendime guvenim geldi cok aciyo diyordum o aci megerse oradaki kasilmalarimi zorladigim icinmis parmagim le her tarafa degmeyi denedim ama aci hissetmedim insallah bu sefer olur dua edin Allah hepimizim yardmcisi olsungullusahin iki parmağını küs gibi üstüste getir, biraz küçülür öyle. İçine aldıktan sonra küçük küçük açmaya çalış. Kolay gelsin canım. İnşallah başarırsın.
Affferin! İşte böyle böyle ilerleme olacak. Evet dar oluyor çünkü kasıyorsun. Parmağın içindeyken kegel yap. Gücünün yettiği kadar sık sonra gevşeyebildiğin kadar gevşe. Aradaki farkı hissetmeye çalış. Alt tarafınada hafif baskı uygula. U şeklinde perinene masaj yap. İmkanın varsa erotik bir şeyler izleyerek yap. Daha kolay olacak. Bir anda ilerleme kaydetmek zorunda değilsin. Acele etmeden, yavaş yavaş...ama ara vermeden, ne yapabiliyorsan egzersize devam et. Tavşanla kaplumbağanın hikayesi gibi. Pes etme.B
Biraz once denedim ama tamamini alamadim bi kismini alabildim bide cok dar makas isareti yapmaya calistim ama ne kadarda parmagimi zorladiysamda gucum yetmedi esimin parmagiyla denicem ona guvenim gelsin diye ve ondan snra yapmayi denicem insallah olur biraz kendime guvenim geldi cok aciyo diyordum o aci megerse oradaki kasilmalarimi zorladigim icinmis parmagim le her tarafa degmeyi denedim ama aci hissetmedim insallah bu sefer olur dua edin Allah hepimizim yardmcisi olsun
Aynen cok dogru ben dun iki parmagimida alinca yapabilirim sandim denedik ama yapamadik neyse parmak egzersizini bile yapabilmek buyyk bisey bnm icin artik parmagmla zorlanmiyorum senin tavsiyendeki gibii yapip rahatlatmaya calisiyim insallh devamida gelir cokk sagolAffferin! İşte böyle böyle ilerleme olacak. Evet dar oluyor çünkü kasıyorsun. Parmağın içindeyken kegel yap. Gücünün yettiği kadar sık sonra gevşeyebildiğin kadar gevşe. Aradaki farkı hissetmeye çalış. Alt tarafınada hafif baskı uygula. U şeklinde perinene masaj yap. İmkanın varsa erotik bir şeyler izleyerek yap. Daha kolay olacak. Bir anda ilerleme kaydetmek zorunda değilsin. Acele etmeden, yavaş yavaş...ama ara vermeden, ne yapabiliyorsan egzersize devam et. Tavşanla kaplumbağanın hikayesi gibi. Pes etme.
Egzersiz yapamıyorum. Serce parmagının tırnak boyunda ilerisi ilerlemiyor. Vemcaine sprey ve anestol pomad kullanıp denemek istiyorum ama sorum şu : Eşim bundan etkilenir mi ? etkilenmemesi için Prezervatif kullanırsa kuruluk yapacağından canım daha cok yanmaz mı ?[/QUOT
Spreyle yenen arkadaşlar var deneyebilirsin. Bol kayganlaştırıcı kullanırsanız kuruluk yapmaz
Spreyle yenen arkadaşlar var istersen dene.bol kayganlaştırıcı kullanırsanız kuruluk yapmazEgzersiz yapamıyorum. Serce parmagının tırnak boyunda ilerisi ilerlemiyor. Vemcaine sprey ve anestol pomad kullanıp denemek istiyorum ama sorum şu : Eşim bundan etkilenir mi ? etkilenmemesi için Prezervatif kullanırsa kuruluk yapacağından canım daha cok yanmaz mı ?
Prezervatif kuruluk yapmaz. Kayganlaştırıcı vardır üzerinde. Bir de kendini de kremlersin. Bir şey olmaz.Egzersiz yapamıyorum. Serce parmagının tırnak boyunda ilerisi ilerlemiyor. Vemcaine sprey ve anestol pomad kullanıp denemek istiyorum ama sorum şu : Eşim bundan etkilenir mi ? etkilenmemesi için Prezervatif kullanırsa kuruluk yapacağından canım daha cok yanmaz mı ?
Ama spreyi birazcik icine sikmak gerekiyo icine sokabilcekmisiniz ucunu..isterseniz egzersizleri spreyle yapmayi deneyin bi sureEgzersiz yapamıyorum. Serce parmagının tırnak boyunda ilerisi ilerlemiyor. Vemcaine sprey ve anestol pomad kullanıp denemek istiyorum ama sorum şu : Eşim bundan etkilenir mi ? etkilenmemesi için Prezervatif kullanırsa kuruluk yapacağından canım daha cok yanmaz mı ?
Katiliyorum sana bende hayatta parmagimi sokamam oraya diyordum dusuncesi bile bi tuhaf ediyodu ama sonunda bnde iki parmagimi alabildim ama kasilmalarim cok siddetli insallah hepimiz biran once kurtuluruz Allah hepimizin yardimcisi olsunKızlar geçen gün cople yapmıştım şimdi yapamıyorum demiştim .. 2 gün hiç bişe yapmadım bugün deniyim dedim 1 2 3 çöple denedim biraz zorlandım ama yaptım sonra da serçe parmagimi deniyim dedim veeee yaptım kızlar gerçekten çok mutluyum serçe parmagimin yarısını alabildim çok çok mutluyum yaa hepinize teşekkür ederim gerçekten burası çok güzel bir form birbirimize destek vererek cesaretleniyoruz keşke ilk zamanlar yazdaydim ve denilenleri uygulasaydim yapamayan arkadaşlar sakin pes etmeyin gerçekten hersey bizim elimizde bende asla yapamam parmak nasıl girsin oraya diyordum ama yaptım kendime inanamadım allah im inşaallah hepimize yemegine yardimci olir
Iki patmagi rahat alabildikten sonra ne yapacaksn bn iki parmagimida alabiliyorum ama kasilmam var cok siddetli suan onu rahatlatmaya çalışıyorum sonraki asama nedir sizceKızlar bir kitap vr bilirsiniz c kecenin orda egzersizleri uyguluyorum burdanda aynı şekilde takip ediyorum kim nasıl hangi tedaviyi uyguluyor diye iki parmağa geçtim zor oluyormu evet ama her aşama kaydettiğinde içinde günden güne bir umut ışık büyüyor gibi inşallah yeni yılda güzel haberlerle herkes mesut mutlu bişiler yazar kolay gelsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?