Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Iki patmagi rahat alabildikten sonra ne yapacaksn bn iki parmagimida alabiliyorum ama kasilmam var cok siddetli suan onu rahatlatmaya çalışıyorum sonraki asama nedir sizce
İki barmağını yanlara doğru açmaya çalışacaksın. Makas hareketi gibi. Vajinanı esnetmek için. Bunu yapabildiysen olay bitmiş demektir. Eşli denemeye geçebilirsin.

İki barmağını yanlara doğru açmaya çalışacaksın. Makas hareketi gibi. Vajinanı esnetmek için. Bunu yapabildiysen olay bitmiş demektir. Eşli denemeye geçebilirsin.
Insallah suan coook sevindim iki parmagimi bayaga rahat aliyorum acma calismalari yapayim ozaman cok sevimdim suan insallah acma calismalatinida boyle rahat yapip bnde kurtulurum Rabbim hepimize kurtulmayi nasip etsinn suan cok mutlu ettin bni cok sagol

Nasıl ki ilk başta tek parmağı bile almaya zorlanıyordun ama şimdi iki parmak rahat yapıyorsun. Makas hareketinde de başta zorlansan bile o da zamanla kolayına gelecek. Merak etme. Kolay gelsin.

Arkadaslar bende 4 aydır evliyim ancak hala cinsel temas kuramadık esimle. ve parmak egzersizi dahi yapamıyorum. itici geliyo. aslında esin en kücük parmagını soktu ve o sırada kaslarımı yonetmeyı basardım. banada yardımcı olun lütfen bisin artık bu durum

Hoşgeldin canım. Eşin yapar mı sana parmak egzersizi. Çünkü eşinin parmağını ilk başta alabilmişsin. Normalde biz kendimiz yaparızda, eşimize sıra gelince kasıyoruz. daha zor oluyor. Bence kendini eşine bırak. O yapsın. En küçük parmaktan başlasın. Bana öyle geliyor ki, çok çabuk yenersin o zaman.

hoşbulduk canım ya iletişim kurmak bile iyi geldi şimdi. yeni üyeyim ve yeni anlamaya çalısıyorum siteyi. eşim en küçük parmagını tamemen sokabilmişti ben kaslarımı yöneterek yönlendirdim. fakat sonra denemelere ara verdik. aslında egzersiz yapmadan yenmek istiyorum .. sizce dahamı zor olur

Egzersiz yapman gerekir. Ama önce bir emla krem yada vemcaine sprey sıkıp dene. İleri derecede vajinismus olsan eşinin parmağını almak seni rahatsız ederdi. Belki uyuşursa yaparsın. Yapamazsan da egzersizlere başlaman gerekir. Bence başladıktan sonra kolayca ilerliyeceksin.

bi yazıda okudum ultrason jeli ile birleşme kolay oluyormus . bende aldım ama daha deneme yapmadık. uyusturucu sprey yada kremlerin etkısı olurmuki

bi yazıda okudum ultrason jeli ile birleşme kolay oluyormus . bende aldım ama daha deneme yapmadık. uyusturucu sprey yada kremlerin etkısı olurmuki
Ultrason jeli kayganlık verir. Kayganlık önemlidir. Spreyler de uyuşturur..etkisi olabilir ama etkisi kişiden kişiye değişiyor. Başta bir deneyin. Olmazsa egzersiz yapmalısın.

Merhaba arkadaslar bende egzersize basladim önce çook korkuyordum denemeyi parmagimi nasil icime alicam diye düsünüyordum sonra kulak cubugyla bi deniyeym dedim ve yapabildim sonra 4 kulak cubugunu strece sardim yine denedim bolca jel de sürdüm tabi. Sonra yine 7 kulak cubugunu strece sardim 1 parmak kalinliginda oldu ve yine denedim bu defa cook kolay oldu derin derin nefes alip veriyordum gercekten hic aci hissetmedim cook mutlu oldum daha cook hırslandim insallh yapicam parmagimi almasam böyle yapsam yada mum alıp aparat yapsam olurmu???

Ben esimin parmagini alabiliyorum kendi parmagimida yariya kadar alabiliyorum ama bu kulak çöpleriyle cok güzel yaptim sonuncuyu denedigim zaman biraz tedirgin oldum tam icime alacakken sanki acı hissettim bıraktım bekledim biraz nefes egzersizi yaptim yine denedim bu seferde ıkınarak yaptim ve hic acı yoktu nasıl girdi anlamadim burdaki arkadaslara cok tesekkür ederim ıkınmanın gercekten cok faydası var cünkü ıkınınca orası acılıyor
Denemelere devam edicem insallah hepimiz bu durumdan kurtuluruz.

Devam et canim inan faydası olucaktir. Bizde biraz önce eşimle parmak egzersizi denedik.ilkkez hemde. Serçe ve işaret parmağını alabildim. Çok mutluyum
Canim sende egzersiz yaparken ıkınarak yap daha kolay oluyo hic acımıyo.

Bu forumun en güzel yanı bu işte. Herkes tecrübelerini paylaşıyor ve daha önce belki de hiç düşünmediğimiz bir yol olduğunu öğreniyoruz böylece. Hem de o yol bizim için çözüme giden en iyi yol olabiliyor. Ben yapamam demeden önce deneyin arkadaşlar. Her yolu deneyin ve üstüne düşüp gerekli çabayı gösterince hallolacak meseleyi sonsuza kadar hayatınızdan çıkarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…