• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Bn parmagimle bi kere denemistim isaret parmaginin tamamini yapmistim ama artik yapamiyorum bide kulak vopu denicem bakalim siraylaa denicem orama biseyin girmesini iyice âlistrcam olur insallah bu ay bu skntidan kurtulmak istiyorum
İnşaallah kurtulursun. Yeterki iste ve çabala.h

Bu gece esim yokken egzersiz yapiyim dedim orta parmagimi once bi bogum sonra iki bogum yaptim ama ikinci bogumu yaparken cok tedirgindim ve parmagimin ucuna degen biseyler vardii buda bni korkuttu sizce nedir kemik yada damar gibii biseydi bnde hemen biraktim

Bu gece esim yokken egzersiz yapiyim dedim orta parmagimi once bi bogum sonra iki bogum yaptim ama ikinci bogumu yaparken cok tedirgindim ve parmagimin ucuna degen biseyler vardii buda bni korkuttu sizce nedir kemik yada damar gibii biseydi bnde hemen biraktim
Vajinanın içinin kıvrım kıvrım bir yapısı var. Düz değildir. O kıvrımlara takılmış. Tedirgin olma canım. Kıvrımlar olmasa zevkte olmazdı.

Vajinanın içinin kıvrım kıvrım bir yapısı var. Düz değildir. O kıvrımlara takılmış. Tedirgin olma canım. Kıvrımlar olmasa zevkte olmazdı.
Cok sagoll devam etcem ne olursa olsun bide siz hep ikinin ikindikca acilir diyodunuz gercektente aciliyomus ikina ikina yapabildim insallah bu aksam gene denicem bu sefer iki parmak denicem insallah bnde yenerim coook sagalolun

Inşallah belovedone. Çok mutlu oldum inşallah yenerimmm diğer arkadaşlar da Yener inşallah

Yenen arkadaşlar ilişkiye girerken sanki çisim varmış gibi hissetmem normal mi. Patlayacak gibi oluyorum

Aynen öyle yaptım reglim bitince hemen denedim tahriş oldu sanırım inş geçer ama yaptığım için çok mutlu olmuştum ... serçe parmağı yapabilirsem doktora gidicem öyle dedi doktorum o yüzden acele ediyordum ama biraz daha beklemem gerek ya kızlar bide parmak falan yapabilirim gibime geliyor ama Penis daha büyük o nasıl olacak hala bilemiyorum bunu nasıl asicaz
Tahriș olmayabilir. Bende denemelerde bazen sıkıntı yaşıyordum. Kendini kasıyor olabilirsin hiç moralini bozma denemeye devam et olur mu?

Tahriș olmayabilir. Bende denemelerde bazen sıkıntı yaşıyordum. Kendini kasıyor olabilirsin hiç moralini bozma denemeye devam et olur mu?
Moralimi bozmamaya çalışıyorum ama bugun hiç denemedim aci ve hassasiyet var gibi sanki inş bi kaç güne gecer

Egzersiz daha kolay geliyo. Ama yendikten sonra onun daha zor olduğunu anlıyosun. Kulak çöpü bence parmaktan daha zor. Ben işaret parmağıyla başlayıp aparatla devam etmiştim. Önce oarmağın bir boğumu sonra iki sonra tamamı.
Bnde parmakla basladim dun bi parmadin tamamini alabildim bugunde iki parmak denicem olursa yarin aparat caliscam ama mum almam lazim o aparatlardan alamam kactane gerekiyo

Bnde parmakla basladim dun bi parmadin tamamini alabildim bugunde iki parmak denicem olursa yarin aparat caliscam ama mum almam lazim o aparatlardan alamam kactane gerekiyo
1mum yeterli çünkü Mum alan arkadaşlar üstüne peçete sarıp streçliyolardı. Her seferinde peçeteyi artırıp kalınlaştırıyolardı.
Tabi sen istersen inceden kalına bi kaç tane alabilirsin

Bu arada 1 parmağın tamamını alabilmen çok iyi. Ben kaç günde anca alabilmiştim :)

Bu arada 1 parmağın tamamını alabilmen çok iyi. Ben kaç günde anca alabilmiştim :)
Daha onceden de ugraslarim vardi ama ustune dusmemistim kegel nefes egzersizleri yapabiliyodum bikerede denemede yarisina kadar alabilirmistim ama kizligim bozulmamisti ondan sanirim bide iyice bunaldim hirs yaptim biran once bitsin kurtulayim istiyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah hepimiz kurtuluruz

patate patate evet tatlım psikoloğa gidiyoruz eşimle. şimdilik güzel gidiyor bakalım. alanında başarılı bir psikolog. kesinlikle sonuca varacağımızı söylüyor. inanıyorum ki biz de 2 aya kalmadan kasılma olmaksızın haz dolu ilişki yaşamaya başlayacağız.
hepiniz için aynı şeyi umuyorum kızlar :KK200::KK54:

Back