Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım regl in daha yeni bitmiş ister istemez tahriş olmuştur ondan dolayı acı hissetmis olabilirsin bir iki gün ara ver tekrar dene istersenYa kızlar ben 1 hafta önce kulak çöpüyle yapmaya başladım ve 1 2 3 4 e kadar kulak copuyle yapabildim sonra hasta oldum şimdi yine deniyorum ama 2 yi zor yapıyorum sonra biraz şişmiş gibi acida var neden oldu ki ne yapmam lazım canım skldi yine yaa
Tamam canım teşekkür ederim çok korktum bi an yapamicam mi diye bi iki gün yapmamak en iyisi o zmanCanım regl in daha yeni bitmiş ister istemez tahriş olmuştur ondan dolayı acı hissetmis olabilirsin bir iki gün ara ver tekrar dene istersen
Rica ederim arayi çok fazla açma ama tekrar başla egzersize
2.[/QUOTE .!.:2.5
2.5Rica ederim arayi çok fazla açma ama tekrar başla egzersize
Yıldır evliyim ilk defa egzersizi yapabildim inan çok korktum yinemi yapamicam diye bu işin peşini bırakmam yani ama inş senin dediğin gibidir biraz beklicem öyle devam edicem
Strece sar öyle deneKulak copunun pamuğu ya kalirsa içerde bende denycmde kalırsa die korkuyorum
Ben altı sene önce yaptırdım. Botoks ilacını eczaneden kendim aldım. Doktorun verdiği reçeteyle. O zaman 1000 liraydı herhalde. Şimdi daha pahalı olabilir. Genel anesteziye benziyor, uyutuluyorsun, ama dokunuşlara tepki veriyorsun. Doktor kasılan yerlerini anlayıp iğneyi ona göre yapıyor. Yalnız bana verdikleri ilaca alerjik reaksiyon gösterdim. Terslikler oldu. İşlem sırasında uyandırıldım, orda biraz farkında oldum. Can sıkıcıydı. Sonra tekrar kendime geldiğimde kafam güzeldi. Diyazen vermişler, o genelde sorunsuz geçiyor ama.Siz nasil yaptirdiniz fiyati nekadardi hicmi ise yaramadi
Adetin bittiği gibi hemen denediğin için olmuştur. kullandığımız pedler ve kanamadan dolayı biraz tahriş olabiliyor. üç - dört gün bekle, sonra yeniden dene.Ya kızlar ben 1 hafta önce kulak çöpüyle yapmaya başladım ve 1 2 3 4 e kadar kulak copuyle yapabildim sonra hasta oldum şimdi yine deniyorum ama 2 yi zor yapıyorum sonra biraz şişmiş gibi acida var neden oldu ki ne yapmam lazım canım skldi yine yaa
Ben öyle diye diye 3yılımı heba ettim ve sonunda aparatlarla yendim. Arkadaşlar eğer vajinismussanız başka çözümü yok hiç boşuna kendinizi kandırmayın benim yaptığım hatayı yapmayın. Egzersiz yapmadan yenenlerde normal ilk gece korkusu vardır vajinismus değillerdir.Kizlar bu zamana kadar egzersizbyapamam boyle yencem diye hep yapmaya odaklanmistim uzun bi aradan snra denedik ve yapamadim esimde bikti sanirim olmayinca 1 saat felan bos bos yatti ne bisey dedi ne de biseybyapti bn de karar verdim egzersizlere baslicam bugum kulak copu ile baslicam dua edin devami hakkinda da yardimci olursaniz cook sevinirim iyiki bu site ve bu sayfa var kimseye anlatamadigmz dertlwrimizi burada birbirimize dokuyoruz fake olanlara gelinlece de bu bizim buyuk sorunumuz elinizi vicdaniniza koyun ve gidin baska sitelerden kendinize oyuncak arayin.
Aynen öyle yaptım reglim bitince hemen denedim tahriş oldu sanırım inş geçer ama yaptığım için çok mutlu olmuştum ... serçe parmağı yapabilirsem doktora gidicem öyle dedi doktorum o yüzden acele ediyordum ama biraz daha beklemem gerek ya kızlar bide parmak falan yapabilirim gibime geliyor ama Penis daha büyük o nasıl olacak hala bilemiyorum bunu nasıl asicazBen altı sene önce yaptırdım. Botoks ilacını eczaneden kendim aldım. Doktorun verdiği reçeteyle. O zaman 1000 liraydı herhalde. Şimdi daha pahalı olabilir. Genel anesteziye benziyor, uyutuluyorsun, ama dokunuşlara tepki veriyorsun. Doktor kasılan yerlerini anlayıp iğneyi ona göre yapıyor. Yalnız bana verdikleri ilaca alerjik reaksiyon gösterdim. Terslikler oldu. İşlem sırasında uyandırıldım, orda biraz farkında oldum. Can sıkıcıydı. Sonra tekrar kendime geldiğimde kafam güzeldi. Diyazen vermişler, o genelde sorunsuz geçiyor ama.
İşe yaramadı. Çünkü acımasada orama bir şeyin dokunulmasına tahammülüm yoktu. Bana göre vajina botoksu, kadının ilişkiye izin verdiği, ama kasılma yüzünden kapanıp, penisin ilerleyemediği durumda işe yarar. Diğer türlü benim gibi herhangi bir dokunuşta da rahatsızlık duyuluyorsa, parmak yada aparat egzersizi şart.
Adetin bittiği gibi hemen denediğin için olmuştur. kullandığımız pedler ve kanamadan dolayı biraz tahriş olabiliyor. üç - dört gün bekle, sonra yeniden dene.
Cok sagol insallah bugunden baslicam ve her aksam israrla denicem insallah bu sefer atlatirim gercektende egzersiz olmadan olmuyo vajinaya biseyin girmesini alistrmamiz lazim yoksa kasiliyoo bu sefer olur insallahBen öyle diye diye 3yılımı heba ettim ve sonunda aparatlarla yendim. Arkadaşlar eğer vajinismussanız başka çözümü yok hiç boşuna kendinizi kandırmayın benim yaptığım hatayı yapmayın. Egzersiz yapmadan yenenlerde normal ilk gece korkusu vardır vajinismus değillerdir.
İyiki karar vermişsin inan azimli olursan yapıcam ben bunu dersen ki ben hırsla yeri geldi ağlaya ağlaya yaptım egzersizleri en fazla 2 haftada yenersin inşaallah.
Önce serçe parmakla egzersiz yapacaksın. Alışınca, orta parmak, derken iki parmak Aşama aşama. Egzersiz yaptıkca vajina girişin esneyecek, o hisse alışacaksın. Penisi almaya daha hazır olacak. Şimdi daha yolun başındasın. Sadece şu an için yapacağın egzersizi düşün. Sonraki adımı vakti gelince yaparsın zaten. Başarmanın sırrı, yılmamak..pes etmek yok..tamammı.Aynen öyle yaptım reglim bitince hemen denedim tahriş oldu sanırım inş geçer ama yaptığım için çok mutlu olmuştum ... serçe parmağı yapabilirsem doktora gidicem öyle dedi doktorum o yüzden acele ediyordum ama biraz daha beklemem gerek ya kızlar bide parmak falan yapabilirim gibime geliyor ama Penis daha büyük o nasıl olacak hala bilemiyorum bunu nasıl asicaz
Aslında egzersiz daha zor. Hiç vajinismus yaşamamış arkadaşım. Cinsel anlamda bir problemi yok. Normal doğumla bir çocuğu var. Orama parmak sokamam dedi. Ne var ki biz egzersiz yapmak zorundayız. Çünkü vajinismusu yenmenin başka yolu yok. Ama inanki egzersizde zor değil. Kendi canını yakmayacaksın. Doğru nefes alıp ver. Ikın ve aparatı ya da parmağını yavaşca içine itdir. Çok detaylı tarifler eski mesajlarda okuyabilirsin. Şimdi uyumak zorundayım, sabah kalkamıyacağım yoksa, İşe gideceğim. İyi geceleeerEgzersizle Yenen arkadaslarim bisey sorcam o isi yapmak mi daha zor yoksa egzersiz yapmak mii ben daha bir tane kulak copuyle bile zorlaniyorum
Egzersiz daha kolay geliyo. Ama yendikten sonra onun daha zor olduğunu anlıyosun. Kulak çöpü bence parmaktan daha zor. Ben işaret parmağıyla başlayıp aparatla devam etmiştim. Önce oarmağın bir boğumu sonra iki sonra tamamı.Egzersizle Yenen arkadaslarim bisey sorcam o isi yapmak mi daha zor yoksa egzersiz yapmak mii ben daha bir tane kulak copuyle bile zorlaniyorum
Bn parmagimle bi kere denemistim isaret parmaginin tamamini yapmistim ama artik yapamiyorum bide kulak vopu denicem bakalim siraylaa denicem orama biseyin girmesini iyice âlistrcam olur insallah bu ay bu skntidan kurtulmak istiyorumEgzersiz daha kolay geliyo. Ama yendikten sonra onun daha zor olduğunu anlıyosun. Kulak çöpü bence parmaktan daha zor. Ben işaret parmağıyla başlayıp aparatla devam etmiştim. Önce oarmağın bir boğumu sonra iki sonra tamamı.
Parmağın bir boğumuyla başla istersen çok küçük zaten 2 cm. Kayganlaştırıcı sür. Derin nefes al verirken it. çok kolay olcak emin ol.. Ertesi gün 2 boğum çslış. Sonraki gün tamamı.Bn parmagimle bi kere denemistim isaret parmaginin tamamini yapmistim ama artik yapamiyorum bide kulak vopu denicem bakalim siraylaa denicem orama biseyin girmesini iyice âlistrcam olur insallah bu ay bu skntidan kurtulmak istiyorum