• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

KIZLARRRR YENDİM YENDİMM BEN DE YENDİMMMMMM HALA İNABAMİYORUM ŞOKTAYIM NASIL DİYCEĞİMİ NE DİYCEGİMİ BİLMİYORUMM ŞUANDA ÇIGLİK ATMAK İSTİYORUMM BAGİRMAK CAGİRMAK BOSU BOSUNA GECEN 15AYİMA YANİYORUM KIZLARRR BU MUYMUS BENİ AGLATAN MAHVEDEN ŞEY BU MUYMUS İNANİN EGZERSİZ YAPAN HERKES BUNU YENEBİLİR EGZERSİZDEN DAHA KOLAY KİM YARDİM İSTİYOSA HER ZAMAN YARDİ ETMEYE HAZİRİM BENİ HATİRLARSANİZ UZUN Bİ SÜRE YARİSİNDAN FAZLASİNİ ALAMİYODUM İCİME AMA SONUNDA OLDU BU Bİ RÜYA MI OYLEYSE DE UYANMAK İSTEMİYORUMMMMM:halay::dondurma::KK49::KK49::KK49::rapci::rapci::KK45::KK45::KK45::KK47::KK47::KK54::KK54::spor::süslü::21::21::21::cool::cool::KK73::KK73::KK73::KK6::KK6::KK6:

KIZLARRRR YENDİM YENDİMM BEN DE YENDİMMMMMM HALA İNABAMİYORUM ŞOKTAYIM NASIL DİYCEĞİMİ NE DİYCEGİMİ BİLMİYORUMM ŞUANDA ÇIGLİK ATMAK İSTİYORUMM BAGİRMAK CAGİRMAK BOSU BOSUNA GECEN 15AYİMA YANİYORUM KIZLARRR BU MUYMUS BENİ AGLATAN MAHVEDEN ŞEY BU MUYMUS İNANİN EGZERSİZ YAPAN HERKES BUNU YENEBİLİR EGZERSİZDEN DAHA KOLAY KİM YARDİM İSTİYOSA HER ZAMAN YARDİ ETMEYE HAZİRİM BENİ HATİRLARSANİZ UZUN Bİ SÜRE YARİSİNDAN FAZLASİNİ ALAMİYODUM İCİME AMA SONUNDA OLDU BU Bİ RÜYA MI OYLEYSE DE UYANMAK İSTEMİYORUMMMMM:halay::dondurma::KK49::KK49::KK49::rapci::rapci::KK45::KK45::KK45::KK47::KK47::KK54::KK54::spor::süslü::21::21::21::cool::cool::KK73::KK73::KK73::KK6::KK6::KK6:
Cok sevimdim sizin aduniza darisi bizim basimiza :))

Kızlar ben anestol kullanarak egzersiz yapacaktım anestol sürdüm cok hafif uyuştu parmakla biraz denedim girmedi sertleşti orası sanki kendimi kalmadıysa nie böyle oldu ki

Kızlar ben hayatta parmak egzersizi yapamam diyordum ama bugün eşimle ikinci denememizde bütün parmaklarini alabildim ve çok mutluyum. Ben sprey kullandım ise yaradı daha sonra geciyo etkisi ama inanin parmak egzersizinde korkacak bişey yokmuş. Hatta eşime deneyelim istersen dedim ama yarına bıraktık. suan yapmış kadar mutluyum

Canim tebrikler . Nasıl yendin peki . Yani çok detaya girmeden anlatirmisin

Kızlar ben hayatta parmak egzersizi yapamam diyordum ama bugün eşimle ikinci denememizde bütün parmaklarini alabildim ve çok mutluyum. Ben sprey kullandım ise yaradı daha sonra geciyo etkisi ama inanin parmak egzersizinde korkacak bişey yokmuş. Hatta eşime deneyelim istersen dedim ama yarına bıraktık. suan yapmış kadar mutluyum
Cnm sen hangi spreyi kullandin ben de yeni aldim vemcaine pump diye bir sprey ama daha kullanmadim

:nazar::KK200::nazar::KK200::nazar::halay::nazar: tebrikler. Senin berlin duvarı da yıkıldı demek....:nazar:

Canim tebrikler . Nasıl yendin peki . Yani çok detaya girmeden anlatirmisin
Öncelikle benim adıma sevinen herkese çokkk tesekkur ederimm kızlar egzersiz yapiyodum ben uzun süredir ama eşli denemede yarisindan fazlasini alamiyodum ve artik umudum bitmisti herkes spreyle yeniyo diye onu alcaktim ama hic gerek kalmadi cuma gunu dün yendim eşim cuma namazinda cok icten dua etmis biz aslinda persembe aksamindan denemistik ama mumla orayi acmadan direk denedik ve yine olmadi ama benim icimde bi umut vardi yarn mumla acicam sonkez egzersiz yapcam ve olcak dedim ilk kez bu kadar kararliydim farkettim ki daha önce yenmekte bu kadar kararli degilmisim aslinda korkakmisim ama dün hersey degisti cok soguk kanliydim on bes aydir ilk kez bukadar sogukkanliydim ama biliyosunuz ki bizim bu vajinismusun tek sebebi ertelemek... On bes aydir erteledim durdum egzersizleri hergun yapsaydm sadece bu hafta en fazla on günde yenebilirdim ama hic üstüne düsmedim dün yine egzersiz yapcaktim ama şeytan benle ugrasti temizlk yapmaya basladim aylardir yaptigim gibi... Sonra napiyorum ben dedim ve herseyi birakip egzersiz yaptim sonkez.. Ve artk egzersiz sürem on dk ya düsmüstü ve aslinda yaptigim bi hatayi da buldum hep nefes alip verirken mumu sokardm ama ıkınarak yaptigimda daha kolay oldugunu anladm hemen esimle denedik hep yarisina kadar girerdi cunku nefes kontroluyle yapmaya calisiyodum ama bukez ıkınarak almaya calistim ve yarisi bi yarisi bi anda girdi ve inanamadim ben üstteyken denedim sonra cikip tekrar ayni sekildr yaptim sonra ben alta gectim cok korkardm bacaklarimi kitlerdm ama bukez cesaretim yerine gelmisti ve o sekilde de oldu bikac kez yaptik az bisey de gel git yaptik hatta cikarken hafif zewk bile aliyosunuz kizlar

Ayrica şunu unutmayin herkes tamamini icine alip uzun uzun gel git yapmiyo zaten ben bunu evli bicok arkadasmla konustum ve biz kafamizda buyutuyoruz millet de yariya kadar aliyo tamamen alanlar da vardir ama buna odaklanmayin eger yariya kadar alanlar da varsa o sekilde gel git yapmaya calissin hepsini almaya calismayin ve de ben aylarca egzersizi de esli denemeyi de hep nefes alip muma üfler gibi verirken yaptim yani nefesimi vermeye odaklandm hep sadece o anda gircek dye kendime baski yapmisim resmen ama alakasi yok tamam egzersizin baslarinda tabi ki nefes kontrolunuz cok önemli ama ben asıl careyi ıkınmakta buldum ve cok kolay oldu.. Benim carem ilacım egzersiz ve ıkınmak kızlar...

Ve egzersize baslamak isteyenler ya da egzersiz yapip hala yenemeyenler herkese yardim etmek isterm özelden de burdan da bana her zaman yazabilirsiniz şunu da bilin benim gibi korkak caresiz karamsar tembel ve umutsuz biri yendiyse siz kesinlikle yenersiniz yapabilirsiniz yemin ederim bundan kurtulabilirsiniz sadece ertelememek seytanin bizi oyalayan seylerine kanmamak biranönce egzerisz icn harekete gecmek esli denemede de egzersizde de KESİNLİKLE IKINMAK olay bu !!!

Son düzenleme:
Selam arkdslar. bende de hala yenemedigim bi sorun var ki sudur. Iliskiden sonra yanma oluyo nedenini anlamadim bazen krem suruorm kaygan olsun diye ama sursemde surmesemde iliski bitiminde acayip bi yanma oluyo 15 dk sonra geciyor. boyle hisseden var mi. acaba bi sorun mu ya doktora mi gitsem korkar oldum herseyden. cok uzun sure ara verioruz ondan olabilir mi. ilk yendigim zaman boyle bi sorun yoktu o zmn da krem suruodk ama haftada 3 kere yapmaya calisioduk simdi 10 gunde 1 belki oluo. acaba uzun sure ar verince mi olan bi agri bilemedm ya .s

Selam arkdslar. bende de hala yenemedigim bi sorun var ki sudur. Iliskiden sonra yanma oluyo nedenini anlamadim bazen krem suruorm kaygan olsun diye ama sursemde surmesemde iliski bitiminde acayip bi yanma oluyo 15 dk sonra geciyor. boyle hisseden var mi. acaba bi sorun mu ya doktora mi gitsem korkar oldum herseyden. cok uzun sure ara verioruz ondan olabilir mi. ilk yendigim zaman boyle bi sorun yoktu o zmn da krem suruodk ama haftada 3 kere yapmaya calisioduk simdi 10 gunde 1 belki oluo. acaba uzun sure ar verince mi olan bi agri bilemedm ya .s
Neden o kadar ara veriyorsunuz? Daha gençsiniz..tadını çıkarın.
Belki artık alıştığın için eşin, daha hızlı git gel yapıyordur. Ondan olabilir. Normaldir bence. Geçiyor zaten.
patate patate bazan özletiyorsun kendini.
Doktora gitdin mi canım?

Ve egzersize baslamak isteyenler ya da egzersiz yapip hala yenemeyenler herkese yardim etmek isterm özelden de burdan da bana her zaman yazabilirsiniz şunu da bilin benim gibi korkak caresiz karamsar tembel ve umutsuz biri yendiyse siz kesinlikle yenersiniz yapabilirsiniz yemin ederim bundan kurtulabilirsiniz sadece ertelememek seytanin bizi oyalayan seylerine kanmamak biranönce egzerisz icn harekete gecmek esli denemede de egzersizde de KESİNLİKLE IKINMAK olay bu !!!

Dediginiz gibi ikinma cok onemli bnde onceden parmagimi bile alamiyodum ama ikinarak alabildim suan iki parmagimi aliyorum ama esimle yapamiyorum ne kadar da ikinsam bi ucu giriyo devami gelmiyo

patisga patisga yendigine çok sevindim şu an bunları okumak çok güzel. bu sayfadaki herkes için cok cok dua ediyordum ama benimle aynı dönemden olan bazı arkadaşlarım var ki bunlardan biri de sendin. Rabbim herkese bu gücü kuvveti versin ve herkesin güzel haberlerini alalım inşallah. Cok sevindim yaa..

patate patate bazen insanın genlerinden yaşından ya da fiziki durumundan kaynaklı nedenlerden dolayı p..si icimize alırken zorluk çekiyoruz ben yeneli cok uzun zaman oldu biliyorsun ama bugüne kadar hiç vajinam kuruyken iliskiye giremedik. on sevişme esnasında yeterince islanmadigi için mecburen yağ kullanıyorum. zarar vermesin içinde katkı maddesi bulunmasın diye de bugüne kadar hep sıvıyağ kullandım. zamanla oradaki kuruluk gidiyor ve cildim de nemleniyor ve o iliskiden sonraki agrı sızı da olmuyor. istersen sende yağ ile bi dene. bebe yağı falan tahriş ediyor denilmişti o yüzden ozellikle sıvı yağ öneriyorum.

Back